Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Ben hicbir kur yapmadim ama gecen ay ovu testi yaptigimda sanirim yumurtlamadim cunku cikmadi . Bu ay hem yumurtlama hem de catlama gordum testte. Benimde 5 gunum var adetime ama asiri derece kafaya taktim ,cok kiziyorum kendime cunku insan bazen belirtileri kendi kendine yaratiyor. Psikolojik oldugunu dusunuyorum. Ama umarim degildir eger yine hamile degilsem caksir koku suyu icmeyi deneyecegim. Mide bulantisi icin erken ama sanirim . Daha gecikmenizin olmasi gerekiyor Yine de sizi yanlis yonlerdirmek istemem. Bende farkli olarak bel agrisi ( calisma seklimden kaynakli olabilir ama hep masa basiyim) , bas agrisi ,kasik agrisi ,yemek yedikten sonra hemen acikma,bir iki gundur de bacak agrisi var bu saydiklarim ilk defa oluyor ama dedigim gibi umutlanmak da istemiyorum.umarim hayirlisiyla isteyen herkese versin Allah

Merhabalar,
Adet ile hamilelik belirtileri.benxer, bende hamilelik belirtisi diye düşündüğüm belirtiler sonrasında adet olmuştum.

BatabBata bir kaç gün kala erken gebelik testi alıp denemek en doğrusu gibi.

Inş hep beraber genişlerimizi kucağımıza alırız, çok amin.

Kuzum inanki bende aynı sorunları yaşıyorum ovülasyon testi yapıyomusun acaba
Bi dönem yapmıştım ama sonra bıraktım canım ya.

Psikolojik kısmına kesinlikle katılıyorum. Bi belirti yakalasam hemen acaba hamile miyim moduna giriyorum ve her seferinde sonu hüsran. Başka bir topikte bata birkaç gün kala hamileliğini öğrenenler olmuş hep, ben de garanticiyim tabi ki şöyle en az 5 gün filan gecikmeli ki ancak öyle. Ama yine umudum yok. Bu ara eşimin söylediği her söze alınır oldum hemen ağlıyorum, hemen sinirleniyorum. Eğer bu pms belirtileriyse beni psikolojik anlamda mahvetti diyebilirim. Bari değecek bir şey olsaydı.

Sahi neden hep böyle oluyor. Olmayacak şeyin hayalini kurdurtmazmış Allah, böyle avutuyorum kendimi. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

Dönüşleriniz için teşekkür ederim hepinize.

Inş topik de her arkadaşımız müjdeyle gelir.

Rica ederiederim ne demek.

Kuzu gecikme bile insanı üzüyor geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum düşün

Adete 4 gün kala ne belirtiler vardı ki test yaptınız, erkenden hissetmişsiniz?
Acikcasi cok siddetli sirt ve bel agrisi yasadim ama hamilelige yormadim oturus bozuklugudur diye dusundum. Is yerinde surekli bilgisayar basinda olunca normal geldi bana. Ama yilbasinda icki falan almistik bir de lazer epilasyona gidicektim en iyisi bir idrar testi yapayim dedim ve silik cizgiyi gordum icim rahat etmeyince de kan vereyim dedim ve cikti minigim şok oldum zaten yilbasi surprizi yapti bize

Ohh harika bir yilbasi hediyesi olmus minik Allah tamamina erdirsin insallah. Saglikla gelsinAhhh o bel ve sirt agrilari bende ona yoruyorum ama zaten yillardir o sekilde calisiyorum boylesi ilk defa oluyor normalde regli donemimde hic olmaz bel agrisi gogus hassaiyeri ve karin agrisi bol miktarda olurdu, benimde 5 gun var gorunuyor ama yapmakla yapmamak arasinda gidip geliyorum. Tutuyorym kendimi. Hayalkirikligi yasamamak icin . Bakalim nereye kadar tutucam:). Ama benim reglim 28-30 arasi degistigi icin de cok guvenemiyorum yani 5 gunde kalmis olabilir 7 gunde. Oyuxden varsa da cikmaz ve bu benim uzer

Evet tam bi sürpriz yapmış, Allah sağlıkla getirsin inş.

Normalde de adet öncesi sırtınız, beliniz ağrıyor muydu?

Dikkat edin iş yerinde de süreç sıkıntılı Allah korusun, meslek neydi?

Dayanadim yaptim test ama tabiki negatif ee sen 5 gun onceden yaparsan boyle olur . Bir dahakine tutucam kendimi yapmicam. Uzun bir sure. beklemek ne kadar sinir bozucu.

Benden sana tavsiye canim adetini bekle. Ben de beklemedim simdi de degerim yukselcek mi kese goruncek mi stresi oldu insallah Rabbim size de bu sevinci yasatir bir melegin daha haberoni aliriz dualarim sizlerle

Evet tam bi sürpriz yapmış, Allah sağlıkla getirsin inş.

Normalde de adet öncesi sırtınız, beliniz ağrıyor muydu?

Dikkat edin iş yerinde de süreç sıkıntılı Allah korusun, meslek neydi?
Evet arada agrilarim oluyordu. Saglikciyim ben tibbi sekreterim tam corona zamani cok zor valla

Kızlar yumurtlamadan sonra devam eden akıntınız var mı? Benim bat 13 Ocak ama kasık ağrım var ve akıntım var. Akıntı da çok çok özür dileyerek söylüyorum sadece iç çamaşırda ıslaklık anlamında...

Açıkcası bende de var bunlar. Benimde bat a 5 gun var goruntude arada bi once bi sonraki gun olabiliyor. Ama bel agrisi,akinti ve kasik agrisi mevcut.

Açıkcası bende de var bunlar. Benimde bat a 5 gun var goruntude arada bi once bi sonraki gun olabiliyor. Ama bel agrisi,akinti ve kasik agrisi mevcut.
Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah. Benim kasık ağrılarım normalde adete 2 veya 3 gün kala başlar, bu sefer çok erken başladı sanki. Sürekli bişeyler yiyesim var. Umutlanmak istemiyorum.

Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah. Benim kasık ağrılarım normalde adete 2 veya 3 gün kala başlar, bu sefer çok erken başladı sanki. Sürekli bişeyler yiyesim var. Umutlanmak istemiyorum.
Insallah hepimizin Benim kasik agrisi ve bel agrisi ilk defa bu sekilde . Ama yumurtlama zamani bunlar olabilir demisti birisi. Yumurtlamadan beri 10 gun gecti hala devam ediyor olamaz saniirm kafada deli sorular

Öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım ben bişey sorucam benim adetim geçen ay baya uzun sürdü o yüzden doktora gittim ve kan kesici verdi tabi bu ilaç regli durduruyotdu ilaç bitince 3 gün sonra regl olcaksin demişti doktor tabi dediği gibi de oldu ama ilaç bittikten sonra regl olmadan önce 3 defa korunmasız ilişki oldu regl oldum bitti ertesi gün çok yorgun baş ağrısı kas ağrısıyla uyandım iş yerindeki yoğunluktan diye düşündüm ertesi gün oldu baş ağrım hala devam 4.gunumdeyim hafif arada baş ağrım ve aşırı halsizligim var ruhum çekilmiş gibi hissediyorum acaba regl olmadan önce tutma olasılığı olmusmudur yoksa üşütme mi gerçekten yorgunluktan mi bilmiyorum reglim yeni bitti yeni ayı bekliyorum :/

Evet arada agrilarim oluyordu. Saglikciyim ben tibbi sekreterim tam corona zamani cok zor valla
Aman dikkat edin.

Bu bölümü bende yazmayı düşünmüştüm son anda vazgeçtim,
arkadaşım okumuştu. "Sekreterlik çok arka planda, tıbbi terimlerle daha çok mesaimiz" demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…