- 2 Ocak 2021
- 4.847
- 5.326
- 108
Ben hicbir kur yapmadim ama gecen ay ovu testi yaptigimda sanirim yumurtlamadim cunku cikmadi . Bu ay hem yumurtlama hem de catlama gordum testte. Benimde 5 gunum var adetime ama asiri derece kafaya taktim ,cok kiziyorum kendime cunku insan bazen belirtileri kendi kendine yaratiyor. Psikolojik oldugunu dusunuyorum. Ama umarim degildir eger yine hamile degilsem caksir koku suyu icmeyi deneyecegim. Mide bulantisi icin erken ama sanirim . Daha gecikmenizin olmasi gerekiyor Yine de sizi yanlis yonlerdirmek istemem. Bende farkli olarak bel agrisi ( calisma seklimden kaynakli olabilir ama hep masa basiyim) , bas agrisi ,kasik agrisi ,yemek yedikten sonra hemen acikma,bir iki gundur de bacak agrisi var bu saydiklarim ilk defa oluyor ama dedigim gibi umutlanmak da istemiyorum.umarim hayirlisiyla isteyen herkese versin Allahelikaince H Hayatlarrr @Gumball_
LeyLA84db C Cnarrr3525
Merhaba kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Öncelikle ben 1buçuk yıldır evliyim. Ama son 6 aydır korunmuyoruz ve çocuk düşünüyoruz. Adetlerim de düzenli ama hâlâ tık yok. Bu ay soğan kürüne başladım. Pek düzenli de yapamadım açıkçası. Bugün kürün 11.günü. Özellikle 7.gün çok kasık ağrım oldu. Ara ara mide bulantısı da eşlik ediyor. Az önce bir halsizlik çöktü ve çok kötü mide bulantısı geldi ama kusma olmadı. 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama beklenen adet tarihi 13 Ocak. Bir de sürekli gazım var. Özellikle ilişkiden sonra oluyor. Sizce bunlar pms mi yoksa erken gebelik belirtisi olabilir mi?