Ben hem lisede hem universitede okudum canim bir de 6 sene atanmayi bekledim hep. Corona aslinda hayalime kavusmama yardim etti diyebilirim. Nisanda atandim hemde yasadigim ilcenin hastanesine. 2020 bana en cok istediklerimi verdi aslinda. Insallah bu corona da bitecek umut her zaman varAman dikkat edin.
Bu bölümü bende yazmayı düşünmüştüm son anda vazgeçtim,
arkadaşım okumuştu. "Sekreterlik çok arka planda, tıbbi terimlerle daha çok mesaimiz" demişti
Hayirlisi olsun canim uzulmek yok calismalara devam
Merhaba bişey sorucam o zaman kesin cevabı siz verirsiniz 5 buçuk aylık evliyim şöyle bende troit vardı 5.6 ilaca başladım bir hafta sonra çok güzel yumırtlamam oldu ve değerlendirdik ve sanırsam bi kaç gün sonra sarı akıntım oldu ama böyle kahverengi sarı bide siyah siyah şeyler vardı peçeteyle sildiğimde beyaz ama diğer türlü sarı kahverengiyi sonra yumurtlamdan 5 ve 6 . Günü böyle akıntım geldi aynı zamanda sırtım belim çok ağrıyordu ve ayaklarım çok üşüyordu bi ısınıyor bi üşüyor ve akşam yemeğinde saniyelik başım döndü bugün de 7.günüm ve beyaz pütüttülü akıntım geldi ve sabah da kahvaltımı her zaman ki gibi yaptım ama bir saate yakın midem bulandı sizce hamilelik var mıEki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Siyah şey bana biraz garip geldi nasıl bişeydi ?Merhaba bişey sorucam o zaman kesin cevabı siz verirsiniz 5 buçuk aylık evliyim şöyle bende troit vardı 5.6 ilaca başladım bir hafta sonra çok güzel yumırtlamam oldu ve değerlendirdik ve sanırsam bi kaç gün sonra sarı akıntım oldu ama böyle kahverengi sarı bide siyah siyah şeyler vardı peçeteyle sildiğimde beyaz ama diğer türlü sarı kahverengiyi sonra yumurtlamdan 5 ve 6 . Günü böyle akıntım geldi aynı zamanda sırtım belim çok ağrıyordu ve ayaklarım çok üşüyordu bi ısınıyor bi üşüyor ve akşam yemeğinde saniyelik başım döndü bugün de 7.günüm ve beyaz pütüttülü akıntım geldi ve sabah da kahvaltımı her zaman ki gibi yaptım ama bir saate yakın midem bulandı sizce hamilelik var mı
Nokta gibi ama genelde sarı kahverengi kuru bi akıntı peçete de belli olmuyordu elbisemde gördüm ve geç kalkmama rağmen uykum gelşyor yataktan 2 3 saat çıkamıyorumSiyah şey bana biraz garip geldi nasıl bişeydi ?
Ben de öyle ya uykum geliyor siyah şey pıhtı mı acabaNokta gibi ama genelde sarı kahverengi kuru bi akıntı peçete de belli olmuyordu elbisemde gördüm ve geç kalkmama rağmen uykum gelşyor yataktan 2 3 saat çıkamıyorum
Yok hayır siyah bi nokta gibi düşünün belli elbiseden bulaştı ona çok takınıyorum çünkü bugün yumurta beyazımsı pütüttülü akıntım oldu ama inanılmaz halzileştim sizce anlattıklaımda gebelik olabilir miBen de öyle ya uykum geliyor siyah şey pıhtı mı acaba
Adetime bugün de bitti 7 gün kaldıYok hayır siyah bi nokta gibi düşünün belli elbiseden bulaştı ona çok takınıyorum çünkü bugün yumurta beyazımsı pütüttülü akıntım oldu ama inanılmaz halzileştim sizce anlattıklaımda gebelik olabilir mi
Inş.hep güzellikler getirsin gelecek günler.Ben hem lisede hem universitede okudum canim bir de 6 sene atanmayi bekledim hep. Corona aslinda hayalime kavusmama yardim etti diyebilirim. Nisanda atandim hemde yasadigim ilcenin hastanesine. 2020 bana en cok istediklerimi verdi aslinda. Insallah bu corona da bitecek umut her zaman var
MerhabaEki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Insallah cnmInş.hep güzellikler getirsin gelecek günler.
Oladabilir olmayadabilir kuzum adetin geciksin test yapYok hayır siyah bi nokta gibi düşünün belli elbiseden bulaştı ona çok takınıyorum çünkü bugün yumurta beyazımsı pütüttülü akıntım oldu ama inanılmaz halzileştim sizce anlattıklaımda gebelik olabilir mi
Öncelikle hayırlı olsun.. Benim adetimde 2 gün gecikti 4 yıllık evliyim daha önce düşünmüyorduk şu an düşünüyoruz ama bende koku hassasiyeti mide bulantısı yok. Sadece göğüslerim çok şiş sanırım adet olacağımEki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Yok valla bende ciltte hiçbir değişiklik olmadı 6. Hafta geçtikten sonra yüzüm solgun görünmeye başladı sadece ondan önce ne sivilce ne kuruma hiçbirşey değişmedi hala daha ne mide bulantısı tiksinme yaşamıyorum yani belirtiler o kadar hafif ki anlamak çok çok zor umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınÖncelikle hayırlı olsun.. Benim adetimde 2 gün gecikti 4 yıllık evliyim daha önce düşünmüyorduk şu an düşünüyoruz ama bende koku hassasiyeti mide bulantısı yok. Sadece göğüslerim çok şiş sanırım adet olacağımHeveslenmeyeyim okuduğum iyi oldu bu arada cildinizde bir değişiklik oldu mu ben onu sormak istedim size yağlanma sivilcelenme gibi ?
Benim hala daha göz yanması var bazen gözlerimi kapattığımda acı o kadar çoğalıyor ki sanırsın 2 gün uyumamışımMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum gebe kalan arkadaşlarım bu belirtilerinizin yanında göz yanması yaşadınız mı? Yani uykusuz kalırsın gözlerinde bi yanma olur ya öyle
Valla inşallah allahım sana da en kısa zamanda nasip ederMerhaba
Öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 4 senelik evliyim bu 4 seneye 1 duş gebelik ve 1 düşük sığdırdım. Bu ay nedense içimde bir his var ve uzun zamandır kk ne girip bakmıyorum bir an da sizin yazdıklarınıza denk geldim. Aynı belirtileri yaşıyorum ama adetim daha 1 hafta var en son düşük yaşadığım zaman da 1 hafta kala öğrenmiştim zaten. Yumurtlama zamanından beri kasık ağrım bir sağ bir sol oluyor kasıklarımda pıt pıt atma var yanma hissi oluyor kasıklarımda ateş gibi sıcacık. Göğüslerim kaşınıyor ama ağrım pek olmuyor arada geçip gidiyor acıkma var ve 2 gündür ağzım neden bu kadar sulanıyor diye sorarken bunu yazdığınızı da gördüm. Ama test vs yapmak için çok erken çünkü sonra çok erken öğrenince de zaman geçmiyor. İnşallah bu belirtiler beni de haklı çıkarır ve benşm gibi isteyen tüm kadınlar en kısa süre de sağlıklı sıhhatli kalp atışı keseli bebelere kavuşur. Başka herhangi bir belirti oldu mu aklınıza gelen?
Valla canım inan ki herkesin farklı farklı belirtisi var mesela benim adet günü akıntım değişti sadece resmen çiş kaçırmışım hissi verem su gibi bi akıntım oldu bi iki seferlik onun haricinde akıntımda çok değişiklik olmamıştı adet gecikmesi ile beraber akıntım beyaz kesik kesik oldu mide bulantısı çok nadir oluyor bende 6 hafta da 2 3 dene anca bulandı oda sabah olmadı rahminin üstüne elini koy bi dinle şöyle pıt pıt seyiriyordu benim rahmim şişliğini hissediyordum ama aynı adet gelecek gibi sancısı devam etti bel ağrısı zaten normal bel ağrısından farklı oluyor kendini tanırsın bana normalden en farklı gelen o bel ağrısıydı ve hala artarak devam ediyor inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızMerhaba bişey sorucam o zaman kesin cevabı siz verirsiniz 5 buçuk aylık evliyim şöyle bende troit vardı 5.6 ilaca başladım bir hafta sonra çok güzel yumırtlamam oldu ve değerlendirdik ve sanırsam bi kaç gün sonra sarı akıntım oldu ama böyle kahverengi sarı bide siyah siyah şeyler vardı peçeteyle sildiğimde beyaz ama diğer türlü sarı kahverengiyi sonra yumurtlamdan 5 ve 6 . Günü böyle akıntım geldi aynı zamanda sırtım belim çok ağrıyordu ve ayaklarım çok üşüyordu bi ısınıyor bi üşüyor ve akşam yemeğinde saniyelik başım döndü bugün de 7.günüm ve beyaz pütüttülü akıntım geldi ve sabah da kahvaltımı her zaman ki gibi yaptım ama bir saate yakın midem bulandı sizce hamilelik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?