Ay amin amin inşallah canım inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahValla inşallah allahım sana da en kısa zamanda nasip ederinan ki belirtim o kadar az oldu ki keşke belli başlı şeyler olsa da herkese söylesem 6. Haftayı bitirdim hala halsizlik bel ağrısından başka çok da birşey olmuyor ama mesela bebek tutunduğundan beri gece uykusu haram oldu rüyalar rahat yatamamalar kuş tüyü olsa rahat edemeyeceğim o şekilde gece döne döne yatağın yarısına iniyorum resmen
Aynen valla anlamsız karma karışık korkunç denilebilecek rüyalarAy amin amin inşallah canım inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahahahha ay bende öyleyim rüyalar rüyalar hemde nasıl var ya karmakarışık inşallah benimde ondandır çok teşekkür ederim canım sen yine ara ara bilgilendir bizi
Umuyorum ben de güzel haberler alırımYok valla bende ciltte hiçbir değişiklik olmadı 6. Hafta geçtikten sonra yüzüm solgun görünmeye başladı sadece ondan önce ne sivilce ne kuruma hiçbirşey değişmedi hala daha ne mide bulantısı tiksinme yaşamıyorum yani belirtiler o kadar hafif ki anlamak çok çok zor umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Canım valla 6 gün kaldı ilk ayaklarım buz gibiydi bende sürekli üşümeye başladım 1 gün geçti sürekli sıcak basıyor 5 10 dakika geçiyor sıcaklanıyprum terliyorum yanaklarım al al oldu bende şüpheleniyorum 2 gündür bide alt karnım sert ara ara bide süt kesiği gibi akıntım gelmeye de başladıValla canım inan ki herkesin farklı farklı belirtisi var mesela benim adet günü akıntım değişti sadece resmen çiş kaçırmışım hissi verem su gibi bi akıntım oldu bi iki seferlik onun haricinde akıntımda çok değişiklik olmamıştı adet gecikmesi ile beraber akıntım beyaz kesik kesik oldu mide bulantısı çok nadir oluyor bende 6 hafta da 2 3 dene anca bulandı oda sabah olmadı rahminin üstüne elini koy bi dinle şöyle pıt pıt seyiriyordu benim rahmim şişliğini hissediyordum ama aynı adet gelecek gibi sancısı devam etti bel ağrısı zaten normal bel ağrısından farklı oluyor kendini tanırsın bana normalden en farklı gelen o bel ağrısıydı ve hala artarak devam ediyor inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Benim de sıcak basması çok oluyor kulaklarım filan kıpkırmızı geziyorum hatta eşim elini koyduğunda ateşim var sanıyor o derece artıyor vücut ısım rahminin büyüdüğünü hisseder gibiydim o zaman böyle sanki içerde şişmiş birşey var gibiydi benim kesem zaten rahmin üstüne tam ortaya tutunmuş orda oluşmuş sonradan gördüğümde keseyi hissettiğim yerle aynı olduğunu anladımCanım valla 6 gün kaldı ilk ayaklarım buz gibiydi bende sürekli üşümeye başladım 1 gün geçti sürekli sıcak basıyor 5 10 dakika geçiyor sıcaklanıyprum terliyorum yanaklarım al al oldu bende şüpheleniyorum 2 gündür bide alt karnım sert ara ara bide süt kesiği gibi akıntım gelmeye de başladı
Bakıyorum internete troiti olanlarda da olurmuş ama bu benim başıma ilk defa geldi olsaydı daha önceden olurdu ki ben şuan ilaç kullanıyorum inşallah vardır sizce var mıdır artık sürekli araştırmaktan çok yoruldumBenim de sıcak basması çok oluyor kulaklarım filan kıpkırmızı geziyorum hatta eşim elini koyduğunda ateşim var sanıyor o derece artıyor vücut ısım rahminin büyüdüğünü hisseder gibiydim o zaman böyle sanki içerde şişmiş birşey var gibiydi benim kesem zaten rahmin üstüne tam ortaya tutunmuş orda oluşmuş sonradan gördüğümde keseyi hissettiğim yerle aynı olduğunu anladım
Valla benim ilk hamileliğim çok da belirtim yok birşey dersem bilgisizce yorum yapmış olurum şuan senin için dua edicem bol bol hamilelerin duası tutarmış inşallahBakıyorum internete troiti olanlarda da olurmuş ama bu benim başıma ilk defa geldi olsaydı daha önceden olurdu ki ben şuan ilaç kullanıyorum inşallah vardır sizce var mıdır artık sürekli araştırmaktan çok yoruldum
Çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın❤Valla benim ilk hamileliğim çok da belirtim yok birşey dersem bilgisizce yorum yapmış olurum şuan senin için dua edicem bol bol hamilelerin duası tutarmış inşallah
Evet çok anlamsız ya değişik hayırlara çıksın inşallah. Ayy evet yaa daha 1 hafta gösteriyor takvime göre 14 ü diyor bakalım o zamana kadar neler olacak. Gerçi düşük yaşadığında ben 22. Günde öğrenmiştim ama belki bunda da öğrenirim diye heyecan yapıyorum ama erken öğrenmek çok kötü zaman geçmiyor o yüzden günüme kadar bekleyeceğimAynen valla anlamsız karma karışık korkunç denilebilecek rüyalarheyecanlandım valla günün gelse de test yapsan
Kesinlikle en iyisi bekleyebildiğin kadar bekle allahım hayırlısını versin inşallahEvet çok anlamsız ya değişik hayırlara çıksın inşallah. Ayy evet yaa daha 1 hafta gösteriyor takvime göre 14 ü diyor bakalım o zamana kadar neler olacak. Gerçi düşük yaşadığında ben 22. Günde öğrenmiştim ama belki bunda da öğrenirim diye heyecan yapıyorum ama erken öğrenmek çok kötü zaman geçmiyor o yüzden günüme kadar bekleyeceğimbende heyecan yaptım ama şimdi zaman geçsin
Amin amin inşallahhhKesinlikle en iyisi bekleyebildiğin kadar bekle allahım hayırlısını versin inşallah
Bel ve sırt ağrınız ne zaman başlamıştı?Acikcasi cok siddetli sirt ve bel agrisi yasadim ama hamilelige yormadim oturus bozuklugudur diye dusundum. Is yerinde surekli bilgisayar basinda olunca normal geldi bana. Ama yilbasinda icki falan almistik bir de lazer epilasyona gidicektim en iyisi bir idrar testi yapayim dedim ve silik cizgiyi gordum icim rahat etmeyince de kan vereyim dedim ve cikti minigimşok oldum zaten yilbasi surprizi yapti bize
Yok valla bende ciltte hiçbir değişiklik olmadı 6. Hafta geçtikten sonra yüzüm solgun görünmeye başladı sadece ondan önce ne sivilce ne kuruma hiçbirşey değişmedi hala daha ne mide bulantısı tiksinme yaşamıyorum yani belirtiler o kadar hafif ki anlamak çok çok zor umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Yazmayı unutmuşum bir de aşırı halsizlik, şişkinlik gaz ve akşamları erken uyuma durumum var ki normalde en az 1 saate ancak uykuya dalarım. Heveslenip hüsrana uğramak istemiyorum kafam çok karışık
Yumurtlamadan yaklasik 1 hafta sonra canimBel ve sırt ağrınız ne zaman başlamıştı?
Yumurtlama gününden beri devam eden kasık ağrılarım var benim de. Bazen mide bulantısı da eşlik ediyor. Mide şişkinliğim var. Çok az yesem bile hemen şişiyorum. Bat 13 Ocak. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Belirtiler gebelik gibi duruyor ama ümitlenmek ve ümitlendirmek de istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?