Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Ay amin amin inşallah canım inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ahahha ay bende öyleyim rüyalar rüyalar hemde nasıl var ya karmakarışık inşallah benimde ondandır çok teşekkür ederim canım sen yine ara ara bilgilendir bizi

Aynen valla anlamsız karma karışık korkunç denilebilecek rüyalar heyecanlandım valla günün gelse de test yapsan

Umuyorum ben de güzel haberler alırım yanıtladığjnız için çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Canım valla 6 gün kaldı ilk ayaklarım buz gibiydi bende sürekli üşümeye başladım 1 gün geçti sürekli sıcak basıyor 5 10 dakika geçiyor sıcaklanıyprum terliyorum yanaklarım al al oldu bende şüpheleniyorum 2 gündür bide alt karnım sert ara ara bide süt kesiği gibi akıntım gelmeye de başladı

Benim de sıcak basması çok oluyor kulaklarım filan kıpkırmızı geziyorum hatta eşim elini koyduğunda ateşim var sanıyor o derece artıyor vücut ısım rahminin büyüdüğünü hisseder gibiydim o zaman böyle sanki içerde şişmiş birşey var gibiydi benim kesem zaten rahmin üstüne tam ortaya tutunmuş orda oluşmuş sonradan gördüğümde keseyi hissettiğim yerle aynı olduğunu anladım

Bakıyorum internete troiti olanlarda da olurmuş ama bu benim başıma ilk defa geldi olsaydı daha önceden olurdu ki ben şuan ilaç kullanıyorum inşallah vardır sizce var mıdır artık sürekli araştırmaktan çok yoruldum

Valla benim ilk hamileliğim çok da belirtim yok birşey dersem bilgisizce yorum yapmış olurum şuan senin için dua edicem bol bol hamilelerin duası tutarmış inşallah

Çok
Valla benim ilk hamileliğim çok da belirtim yok birşey dersem bilgisizce yorum yapmış olurum şuan senin için dua edicem bol bol hamilelerin duası tutarmış inşallah
Çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın❤

Aynen valla anlamsız karma karışık korkunç denilebilecek rüyalar heyecanlandım valla günün gelse de test yapsan
Evet çok anlamsız ya değişik hayırlara çıksın inşallah. Ayy evet yaa daha 1 hafta gösteriyor takvime göre 14 ü diyor bakalım o zamana kadar neler olacak. Gerçi düşük yaşadığında ben 22. Günde öğrenmiştim ama belki bunda da öğrenirim diye heyecan yapıyorum ama erken öğrenmek çok kötü zaman geçmiyor o yüzden günüme kadar bekleyeceğim bende heyecan yaptım ama şimdi zaman geçsin

Kesinlikle en iyisi bekleyebildiğin kadar bekle allahım hayırlısını versin inşallah

Bel ve sırt ağrınız ne zaman başlamıştı?

Merhaba kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Sat 21 aralık bat 18 ocak. Yumurtlama tarihimden iki gün sonra ciddi bir baş ağrım oldu ama kısa süreli iki kez ve geçti. Sonrasında feci halde belim ağırmaya başladı. 4 ocak'tan beri kasık agrım hic geçmedi, ara ara batma şeklinde devam ediyor. Çok fazla acıkmaya başladım. Göğüs hassasiyetim var ara sıra hafif midem bulanıyor ama yok denecek kadar az bir de üst bacak agrım var. Sizce hamile miyim

Yazmayı unutmuşum bir de aşırı halsizlik, şişkinlik gaz ve akşamları erken uyuma durumum var ki normalde en az 1 saate ancak uykuya dalarım. Heveslenip hüsrana uğramak istemiyorum kafam çok karışık

Benim yumurtlama gününden beri devam eden kasık ağrım var. Bat 13 Ocak hâlâ daha kasıklarım ağrıyor. Bazen hafif bazen de her an adet olacakmış gibi. Çok az yesem bile şişkinlik oluşuyor. Biraz da duygusal değişimler. Bunlar gebeliğe işaret olabilir mi? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Bebenize sağlıcakla kavuşun.

Yazmayı unutmuşum bir de aşırı halsizlik, şişkinlik gaz ve akşamları erken uyuma durumum var ki normalde en az 1 saate ancak uykuya dalarım. Heveslenip hüsrana uğramak istemiyorum kafam çok karışık

Yumurtlama gününden beri devam eden kasık ağrılarım var benim de. Bazen mide bulantısı da eşlik ediyor. Mide şişkinliğim var. Çok az yesem bile hemen şişiyorum. Bat 13 Ocak. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Belirtiler gebelik gibi duruyor ama ümitlenmek ve ümitlendirmek de istemem.

Gününüz birbirine yakınmış inşallah ikimizinde beklediği güzel haberleri alırız :) test yaparsanız haber verin lütfen sizin adınıza da heyecanlandım şimdiden:)

Adetimin 13.ve 17.günü çok şiddetli bi karın agrisi ve bel agrisi yasadim.ağlatacak seviyede.bukadar erken belirti olurmu bilmiyorum okadar şiddetliydiki ilaç alınca geçti ömrmde ilk defa adet dışında bunu yasadim rahim bolgemde rahim duvarı kasildi ihtimal varmı sizce eşim yoktur daha günün gelmedi yumurtlama donemindeyiz diyor annemde ilaç alma dedi ben hamileyken karnım çok agirmisti bende bilmiyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…