Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Merhaba sonuc nedir sizde acaba

Merhaba
Adetime daha 10 gün var ama ben de çeşitli belirtiler de var kasık ağrısı baş dönmesi Ve şiddetli baş ağrısı yorgunluk ve göğüs uçlarında hassaslık var 4 yıldır da istiyoruz hiç gebe kalmadım acaba bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi yada gebeliğini 10 gün önceden öğrenen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar , benimde adete 6 gün var, normalde 10 gun önceden ağrılarım azar azar baslar, bu ay olmadi agri falan, sadece özür dileyerekten söylüyorum vajinada batma gibi biseyler oluyor bugün birde göğüs ağrısı yardımcı olabilir misiniz acaba , Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin amin

Bu arada bi yerde de okudum instagramda , yumurtlama donemi degerlendirildigi icin sonraki 1-2 gun icersinde kasik agrisi, nadiren de olsa bel agrisi, bas agrisi ,mide bulantisi, minik kanamalar olabilir diyor. Dollenme belirtisi diye birsey yokmus yani o kadar kisa zamanda hamilelik belirtisi olmazmis! Acaba bendekiler bunlar mi kafam cok karisti . Ya o ya da bendekiler psikolojik cok sardim baska seylerle mesgul olmam lazim sanirim

Kan testiniz ne çıktı acaba ?

Sabredin allahım inşallah güzel haberler verir size de içimden güzel şeyler geliyor bence sizin de güzel haberleriniz gelecek dua edin inşallah olacaktır

inşallah allah sana da nasip eder biran önce belirtilerimiz çok benziyor valla okudukça mutlu oldum inş en kısa zamanda haberi gelir ama test için acele etme erken yapılan testler hep moral bozuyor

Canım göğüs hassasiyetin ne zaman başladı Benim yumurtlamadan hemen sonra hiç geçmeyen göğüs sancılarım var birde baş dönmesi yaşıyorum birkaç gündür 5ocak bat tarihim
Benim hemen yumurtlama dönemi başladı ve hala devam ediyor özellikle koltuk altımdan geliyor acısı göğüslerimde aşırı büyüme görünmüyor ama acısı var ve göğüs uçlarımda kaşıntı ufak sızlamalar yaşadım ama bu adete 1 2 gün kala başlamıştı

Benim 3 gün gecikti yapmaya korkuyorum. Nabzım git gide artıyor 80 90 da seyrederken şimdi 98 100 gidiyor korkmaya başladım test yapsam mı acaba. Adetimin ilk günü yaptığım negatifti
Kiminin 6 7 gün gecikmede belli oluyor canım umudunu kaybetme adet olana kadar bekle bakalım nabız artışı başka sebeplede olabilir ama yine de dua et ve bekle

Maşallah Rabbim olmayanlara da versin hayırlısıyla. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. İlk bebek mi bayadır mi istiyordunuz bebeği?
Çok teşekkür ederim allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin ilk bebeğim olacak inşallah aslında biz planladık ve çok geçmeden oldu yani burda 3 5 yıl uğraşanlar olduğu için çok bu konuda konuşmayacağım pek fazla allah doğru zamanda herkese nasip etsin dileklerin için teşekkürler

Benim de bu şekilde oldu güzel haberi de adet günümün önceki akşamı aldım umarım allah dana da nasip eder aynı adet olacak gibiydim inşallah senin de güzel haberini alırız

inşallah allah sana da nasip eder biran önce belirtilerimiz çok benziyor valla okudukça mutlu oldum inş en kısa zamanda haberi gelir ama test için acele etme erken yapılan testler hep moral bozuyor
Test değil direk doktora gitmeyi düşünüyorum kasık ağrısı vs için Allah razı olsun bu arada Rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Sabredin allahım inşallah güzel haberler verir size de içimden güzel şeyler geliyor bence sizin de güzel haberleriniz gelecek dua edin inşallah olacaktır
Nasil guzel dilekler Cok tesekkur ederim .Allah insallah isteyen herkese versin. Insallah hayirlisiyla guzel haber alirim da paylasirim sizlerle bende Ama onumuzdeki haftasonuna kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum , Allahtan is guc var da kafami bunlarla dagitabiliyorum :)

Merhaba kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Öncelikle ben 1buçuk yıldır evliyim. Ama son 6 aydır korunmuyoruz ve çocuk düşünüyoruz. Adetlerim de düzenli ama hâlâ tık yok. Bu ay soğan kürüne başladım. Pek düzenli de yapamadım açıkçası. Bugün kürün 11.günü. Özellikle 7.gün çok kasık ağrım oldu. Ara ara mide bulantısı da eşlik ediyor. Az önce bir halsizlik çöktü ve çok kötü mide bulantısı geldi ama kusma olmadı. 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama beklenen adet tarihi 13 Ocak. Bir de sürekli gazım var. Özellikle ilişkiden sonra oluyor. Sizce bunlar pms mi yoksa erken gebelik belirtisi olabilir mi?

Kiminin 6 7 gün gecikmede belli oluyor canım umudunu kaybetme adet olana kadar bekle bakalım nabız artışı başka sebeplede olabilir ama yine de dua et ve bekle
Evet doğru söylüyorsun.. ya normalde olmazdı böyle olunca ona yordum bende. Sağlık olsunda bekleyelim bakalım..

Öncelikle hayırlı olsun miniğiniz.
Hamile kalmadan önce adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

elikaince H Hayatlarrr G Gumball_ LeyLA84db C Cnarrr3525

Merhaba kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Öncelikle ben 1buçuk yıldır evliyim. Ama son 6 aydır korunmuyoruz ve çocuk düşünüyoruz. Adetlerim de düzenli ama hâlâ tık yok. Bu ay soğan kürüne başladım. Pek düzenli de yapamadım açıkçası. Bugün kürün 11.günü. Özellikle 7.gün çok kasık ağrım oldu. Ara ara mide bulantısı da eşlik ediyor. Az önce bir halsizlik çöktü ve çok kötü mide bulantısı geldi ama kusma olmadı. 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ama beklenen adet tarihi 13 Ocak. Bir de sürekli gazım var. Özellikle ilişkiden sonra oluyor. Sizce bunlar pms mi yoksa erken gebelik belirtisi olabilir mi?

Kuzum inanki bende aynı sorunları yaşıyorum ovülasyon testi yapıyomusun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…