- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
Benimde tek taraflı kasık ağrım oluyor o yüzden merak ettim, hayırlı olsunBenim kasık agrım tek taraflı oluyo neden bunu sordunuz merak ettim kanda hamile oldugum belli oldu dün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde tek taraflı kasık ağrım oluyor o yüzden merak ettim, hayırlı olsunBenim kasık agrım tek taraflı oluyo neden bunu sordunuz merak ettim kanda hamile oldugum belli oldu dün
10 dakika cnm bugun kan verdm 16.40cikti haftaya yine gel dedi doktor var gibi dedikac dakıka ıcınde cıktı?
Maşallah Rabbim olmayanlara da versin hayırlısıyla. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. İlk bebek mi bayadır mi istiyordunuz bebeği?Evet bugün cuma beta hcg 1432.85 çıktı adet gecikmesinin 4. Günü allah isteyen herkese nasip etsin inşmuhtemelen 4+3 haftalık
![]()
Kaçıncı gününz acaba ? Daha önce yaptırdınız mı test10 dakika cnm bugun kan verdm 16.40cikti haftaya yine gel dedi doktor var gibi dedi
10 dakika cnm bugun kan verdm 16.40cikti haftaya yine gel dedi doktor var gibi dedi
Insallah ya dusuk degil dimi degersuper ınsallah dahaa da artar :)
Ovulasyondan sonraki 11. Gunum adetime daha 4 gun var cnmKaçıncı gününz acaba ? Daha önce yaptırdınız mı test
Insallah ya dusuk degil dimi deger![]()
Çok güzel bir yazı olmuş ben birşey sormak istiyorum ama. En son regli tarihim 13 aralık 20 aralıkta bitti 12 - 21-28-30 aralıkta korunmasız ilişki yaşadık bugün ayağıma aniden kramp gibi ağrı girdi ve göğüs uçlarım inanılmaz derecede kaşınıyor ve üzerimde sanki kızartma kokusu var gibi hissediyorum üç kere kıyafet değiştirdim. Ve çok özür dileyerek ilişkiye girdiğimiz zaman eşim vajinamın içinin çok cıvık (sulu) olduğunu söyledi bazen sağ bazende sol kasığıma iğne batması gibi batmalar giriyor son 2 gündür reglime 9 gün falan var. Sizce hamilelik olabilir mi? Ve birde dediğiniz gibi arada bir sanki kasığımda pıt pıt bişi atıyor gibi ama çok hafif.Eki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Canım göğüs hassasiyetin ne zaman başladı Benim yumurtlamadan hemen sonra hiç geçmeyen göğüs sancılarım var birde baş dönmesi yaşıyorum birkaç gündür 5ocak bat tarihimEki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Ovulasyon dönemi ve hemen sonrasında hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu? Daha 15 günlük gebelikte Belirti olur mu yoksa psikolojik mi?Benim kasık agrım tek taraflı oluyo neden bunu sordunuz merak ettim kanda hamile oldugum belli oldu dün
Valla bende göğüs hassiyeti ve karın kasık bölgesinde agrı oldu bugün adet günğm ve hamile oldugumu adetten 1 hafta önce ögrendimOvulasyon dönemi ve hemen sonrasında hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu? Daha 15 günlük gebelikte Belirti olur mu yoksa psikolojik mi?
Hayırlı olsunValla bende göğüs hassiyeti ve karın kasık bölgesinde agrı oldu bugün adet günğm ve hamile oldugumu adetten 1 hafta önce ögrendim
Kan testi ile mi öğrendinizValla bende göğüs hassiyeti ve karın kasık bölgesinde agrı oldu bugün adet günğm ve hamile oldugumu adetten 1 hafta önce ögrendim
Evet kan testiyle adetimden 4-5 gün önce öğrendimKan testi ile mi öğrendiniz
Bugün gecikmemin 6.günü ve testim tekrar negatif. Bu aylık ihtimal kalmadı sanırımm...Aha işte bir belirti daha yaşamışım. Hepsi var benimde aynı 60 70 tir ama kaç gündür ölçüyorum ölçme ihtiyacı hissettim çünkü kalbim ağzımda gibiydi. Bakıyorum 86 93 falan çıkıyor.
Merhabalar bende ilk defa muthis bir bel agrisi cekiyorum. Dayanilmaz gercekten ama surekli masa basi isi yaptigim icindir diye dusunuyorum. Sizin dediginiz gibi de yemek yer yemez aciktigimi hissediyorum . Kasiklarim , yumurtaliklarinda yumurtlama gununden oncesi de dahil agriyor. 25 aralikta yumurtalama gorduk ama sanirim cok erken . Bende sizin gibi adetimin bi gun oncesinde bakmam lazim . Ama zaman da hic gecmiyor daha 7 gun varYazmayı unutmuşum ciddi bel ağrısı var ve çok sık acıkmaya başladım nerdeyse yiyorum hemen geri acıkıyorum gibi
Merhaba sonuc nedir acabaÇok ama çok sevindim, sağlıcakla kavuşun bebeğinize. Umarım hepimiz bu duyguyu hayirlisiyla yaşarız. Benim bi sorum olacak. Ben imde yumurtlama gunumden beri kasik batma durumum vardi. Gaz, mide eksimesi, ani hareket edince hafif baş donmesi. Goguslerim yaklasık 10gundur şiş. Ama bu ay sadece ucu hassas ve aciyor. Bir de adet gunume 2 gun kaldı, bugun kadıklarımda batma hissi cok azaldi onun yerine bel agrisi cıktı. Sanki regl olacakmsim gibi. Ve tabii bir seyler akiyormus hissi var ama hic bir sey akmiyor. Bu durumlari yasayan oldu mu? Ve sonuclari ne oldu?