Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Bide belki yardımcı olur belki ben testten önce nabzımı ölçtüm dakikada 60-70 civarı atması gerekiyor nabzın hamilelikte 80-90 civarda yükseliyor ben ölçtüğümde dakikada 90 atıyordu normal evde tansiyon aleti yoksa bile telefondan 1 dakika sayaç ayarlayıp bileğinizden nabzınızı sayabilirsiniz

Amin inşllah hayirlis herseyin

Bende oyleyim inşllah vardır hayırlısı inslaalh cumlemizin

Aha işte bir belirti daha yaşamışım. Hepsi var benimde aynı 60 70 tir ama kaç gündür ölçüyorum ölçme ihtiyacı hissettim çünkü kalbim ağzımda gibiydi. Bakıyorum 86 93 falan çıkıyor.

Çok ama çok sevindim, sağlıcakla kavuşun bebeğinize. Umarım hepimiz bu duyguyu hayirlisiyla yaşarız. Benim bi sorum olacak. Ben imde yumurtlama gunumden beri kasik batma durumum vardi. Gaz, mide eksimesi, ani hareket edince hafif baş donmesi. Goguslerim yaklasık 10gundur şiş. Ama bu ay sadece ucu hassas ve aciyor. Bir de adet gunume 2 gun kaldı, bugun kadıklarımda batma hissi cok azaldi onun yerine bel agrisi cıktı. Sanki regl olacakmsim gibi. Ve tabii bir seyler akiyormus hissi var ama hic bir sey akmiyor. Bu durumlari yasayan oldu mu? Ve sonuclari ne oldu?

Ben daha erken diye yapmiyorum carsamba ya da persembe erken gebelik testi yapabilirim. Ama hayal kirikligi yasarim diye cok korkuyorum. Sizin belirtileriniz neler

bu ay sol yumurtalıgımı cok hıssedıyorm battıgını , karnım sıs , kabız oldum. goguslerım acıyor ve seffaf bır akıntım var. Tabı usutmekten ya da allah korusun baska bır seyden de olabılır. nbugun dayanamadım bı test yaptım ama sonuc negatıf cıktı , tabı sabah ıdrarı ıle de yapmadım zaten daha 6 gun var bugunle beraber adetıme , gecıkırsem ancak bı daha yapacagım. okudum kı erken gebelık testlerı de cok ıse yaramıyormus

Canım aynısı bende de var suan bile belim cok ağrıyor adetime 3 gün var hic boyle bel ağrım olmazdı normalde

Ben de pek yapmak istemiyorum test tam yilbasi uzulmek de istemiyorum kafam cok karisik

Allah razı olsun kardeşim inşaallah sende sağlıkla kucağına alırsın rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşaallah bu beklemeler zor stresli bir senedir bende aynı her ay bekliyorum

Ben de pek yapmak istemiyorum test tam yilbasi uzulmek de istemiyorum kafam cok karisik
Bugun erken gebelik testi yaptim adetime 4 gun var. Coook silik kuruma cizgisine benzer cizgi cikti ama umitlenmek istemiyorum

Eklentiler

• 20201229_193947.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 378
haklısın valla ben de ondan sonra tekrar yapmadım ama belırtıler devam edıyor hayırlısı bakalım cok dusunmuyorum ıkı gundur
Ben aksam yaptim cook silikbir cizgi var ama test hatali diye dusunuyorum. Az once yine yaptim onda da boyle silik cizgi var. Ya kuruma cizgisi bu anlamadim

Eklentiler

• 20201229_193947.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 318
Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Akıntınız var mıydı ? Kasık ağrınız tek taraflı mıydı ?
Benim kasık agrım tek taraflı oluyo neden bunu sordunuz merak ettim kanda hamile oldugum belli oldu dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…