Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Benim de belirtilerime gore yumirtlamamm 19 aralikti. Yani sizlerle ayni
Acabs test yaptiniz mi ? scrt B berguzar34

Selam kızlar G Gumball_ H Hayatlarrr maalesef benim negatif. Bundan sonra gecikmeden test yapmayacağım. En hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde hepimize diliyorum

Eklentiler

• 10D98F25-53F2-496B-9A5F-AF380FE63B49.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 528
Selam kızlar G Gumball_ H Hayatlarrr maalesef benim negatif. Bundan sonra gecikmeden test yapmayacağım. En hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde hepimize diliyorum
Canım şu t çizgisinin dibinde bir çizgi görünüyor sanki erken gebelik testi mi bata kaç gün var inşallah vardır bebiş kuruma çizgisi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben çizgi gördüm diğer çizgi de hemen dipte çünkü iyi bak bakalım bi yakından görecek misin sende kuzum herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Üzülmeyin canınız sağolsun bi sonraki aya/ aylara inş.
Çok teşekkür ederim canım Baktım ama kuruma çizgisi denilen şey o çizgi galiba, testin kendi çizgisi.

Hayırlı olsun canım.
Ben klomen kullandım doktor yazmıştı işte bitti bugün gittim kan verdim benim de her ay aynı şekil kaşık ağrım oluyor adetime 9 gün var karnım çok ağrıyor şişlik var ama dün aksamdan beri akintim oluyor beyaz böyle gaz prglemi var göğsüm ağrıyor ama öyle aşırı değil dün hafif iki defa baş dönmesi oldu ama ben diyorum akintim oluyor ondan mıdır bel ağrısı felan da var

Bu testi yaptiktan kaç dakika sonra fotoğraf attınız ki? Kuruma çizgisi test kuruyunca çıkar benim bildiğim ama erken gebelik testi de hiç yapmadım, bunlarda çıkmayıp dandik testlerde çıktığını çok kez okudum. Sizi boşa da umitlendirmek istemem ama adetinize kaç gün var? Birkaç gün sonra normal testlerden mi yapsanız ki?

Yarım saat sonra attım.İlk 10 dakikada böyleydi. Aslında kuruma çizgiside değil testin kendi çizgisi demem daha doğru olur sanırım. Bat yarın. Eğer adet olmazsam yaparım tabi

Yarım saat sonra attım.İlk 10 dakikada böyleydi. Aslında kuruma çizgiside değil testin kendi çizgisi demem daha doğru olur sanırım. Bat yarın. Eğer adet olmazsam yaparım tabi
Allah gönlüne göre versin, çok aramasın inşallah.

Allah gönlüne göre versin, çok aramasın inşallah.
Amin inşallah Testin içini açıp baktım sağda pembelik var bu testin kendisinde mi var acaba ? Kafam çorba oldu çizgi varsa neden sağda var da ekranda çıkmadı

Eklentiler

• 9CD6610F-079E-47DE-8E26-10EFF69F826A.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 415
Benim adetime 9 gün var kan verdim sizce çıkarmı varmı yok mu diye
Yumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı bir şey. Çok erken tarihte vermişsiniz, muhtemelen çıkmayacaktır.
Yumurtlamanın onikinci günü idrar testlerinde çıkar. Kan testinde de değer 30-40 civarı çıkar.

Amin inşallah Testin içini açıp baktım sağda pembelik var bu testin kendisinde mi var acaba ? Kafam çorba oldu çizgi varsa neden sağda var da ekranda çıkmadı
Dediğim gibi bu testleri hiç bilmiyorum sağda pembelik dediginiz şeyi kaale almayın siz. Bir normal gebelik testi alın, yarın adet olmazsanız sabah ilk idrarla yapın, en iyisi bu. Adet olursanız da test sonraki aya kalır.

25 günde bir oluyorum ya klomen kullandım sağlık ocağı yazmıştı ama sıkıntı 'li herkes dedi ultrasyona felan bakmadı mi dediler bende dedim kan verim yoksa bari ona göre ilaç kullanayim paroladan başka bisey içemiyorum varmi yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…