Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Tamamdır teşekkür ederim

Kadın doğum doktoruna görünün. Klomeni o yazabilir.
Kanda gebelik çıkması için daha çok erken. İlaç kullanmanız mı gerekiyor? Bu salgın döneminde zaten parasetamol içeren ağrı kesicilerden başka ağrı kesici kullanmayın. Ve biraz sabır.

Ovulasyon testine göre bnmkide 19 Aralık :)
bel ağrım nerdeyse ovulasyon tarihinden beri var ama bugün kasık ve karın ağrım oldu ve geçmeyen bir baş ağrım var.
Benim de cok siddetli sirt ve bel agrim var ben calisma seklime yordum ama kismet tabi. Cok da umitlenmiyorum alistim artk negatif gormeye

Arkadaşlar benim bat 5 gün sonra, az önce regl oldun sanırım, bakalım devamı gelecek mi, normal mi şimdiden gelmesi, döngüme göre 5 gün sonra olmalıydım.

Bundan önceki ayda 2 gün sürmüştü, şimdide vaktinden önce geldi, yerleşme olabilir mi yaşamadım fikrim yok.
Yerleşme ben de yaşamadım. Ama bir gebelik geçirdim, öncesinde adetlerim duzensizlesmisti, bir hafta erken adet oldum bir ay, sonraki ay hamileydim. Oluyor öyle yani.
Devamı gelmezse yerleşmeden şüphelenebilirsiniz.

Yerleşme ben de yaşamadım. Ama bir gebelik geçirdim, öncesinde adetlerim duzensizlesmisti, bir hafta erken adet oldum bir ay, sonraki ay hamileydim. Oluyor öyle yani.
Devamı gelmezse yerleşmeden şüphelenebilirsiniz.
Geçen ay iki gün sürdü kısa, şimdi erken geldi, inş dediğiniz gibidir.

Hamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..

Parol iciyiyorum başım hiç agrimazdi bu 3.4 gündür çok şiddetli agiryor sık sık idrar mi desem kaşık ağrısı küçük karnım agiryor belim desem

Valla İnan belirtiler aynıymış inşallah vardır canım olursa haber ver dua edicem senin için İnan bak kaç gün oldu hamileliği öğreneli hala daha dişe dokunur bi belirtim yok akıntım benim her ayki gibiydi hala daha az az sadece adet günümde su gibi akıntım oldu sanki afedersin çiş kaçırmış gibi

Parol iciyiyorum başım hiç agrimazdi bu 3.4 gündür çok şiddetli agiryor sık sık idrar mi desem kaşık ağrısı küçük karnım agiryor belim desem
Baş ağrısı bende de oldu hala oluyor iki güne bir baş ağrısı oldu yani kasık ağrısı aynı her an adet olacak gibi ağrırdı ve idrar bi gün çok sık çıkıyordum bi gün normal gibi oluyordu bende diyordum herhalde üşüttüm ama şuna hergün sık sık idrara çıkıyorum

Sürekli belirtileri kendimde dinlemeye çalışan biri olarak geçen ay daha fazla belirti yaşadım hamile değildim ama bu ay belirtiler çok hafifti yok denilebilecek kadardı ve ben hiç inanmıyordum pozitif olacağına . O yüzden hiç moral bozmayın belirtim var veya yok diye korkmayın kasılmayın dua edin bol bol ben bu ay ilk defa Meryem suresini okudum kendi kendime oda hayırlı bi zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye okudum size de tavsiye ederim biliyorum beklemek zor stresli ama inanıyorum evlat isteyen herkese nasip edecek allah inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız

Tam kalçamın üstü sanki böyle ağırlık taşımışım uzun süre gibi bi ağrı otururken o bel oyuntusuna yastık sokuyordum ağrı sürekli gibiydi hele bi bulaşık yıkasan giriyor bi bakkala gidio gelsen ağrıyor hatta kendi kendine dedim eğer hamilelik yoksa sıkıntı var sanırım doktora gideyim adetten sonra diye bekledim yani baya belli şekilde devam eden ağrı hala daha devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…