Tamamdır teşekkür ederimDediğim gibi bu testleri hiç bilmiyorum sağda pembelik dediginiz şeyi kaale almayın siz. Bir normal gebelik testi alın, yarın adet olmazsanız sabah ilk idrarla yapın, en iyisi bu. Adet olursanız da test sonraki aya kalır.
Ben daha erken diye yapmiyorum carsamba ya da persembe erken gebelik testi yapabilirim. Ama hayal kirikligi yasarim diye cok korkuyorum. Sizin belirtileriniz nelerBenim de belirtilerime gore yumirtlamamm 19 aralikti. Yani sizlerle ayni
Acabs test yaptiniz mi ?scrt B berguzar34
Benim de dayilarim ikizmis ama bebekken vefat etmisler. Kadinin ailesinde olmasi gerekiyormus diye biliyorum. Cift yumurtlama genlerle aktariliyomusEvet eşimin annesi. Ve benim dedem
Kadın doğum doktoruna görünün. Klomeni o yazabilir.25 günde bir oluyorum ya klomen kullandım sağlık ocağı yazmıştı ama sıkıntı 'li herkes dedi ultrasyona felan bakmadı mi dediler bende dedim kan verim yoksa bari ona göre ilaç kullanayim paroladan başka bisey içemiyorum varmi yok mu diye
Benim de cok siddetli sirt ve bel agrim var ben calisma seklime yordum ama kismet tabi. Cok da umitlenmiyorum alistim artk negatif gormeyeOvulasyon testine göre bnmkide 19 Aralık :)
bel ağrım nerdeyse ovulasyon tarihinden beri var ama bugün kasık ve karın ağrım oldu ve geçmeyen bir baş ağrım var.
Normal. Rahim kendini gebeliğe hazirlarken döngüde değişiklik olur derler.Arkadaşlar benim bat 5 gün sonra, az önce regl oldun sanırım, bakalım devamı gelecek mi, normal mi şimdiden gelmesi, döngüme göre 5 gün sonra olmalıydım.
Bundan önceki ayda 2 gün sürmüştü, şimdide vaktinden önce geldi, yerleşme olabilir mi yaşamadım fikrim yok.Normal. Rahim kendini gebeliğe hazirlarken döngüde değişiklik olur derler.
Yerleşme ben de yaşamadım. Ama bir gebelik geçirdim, öncesinde adetlerim duzensizlesmisti, bir hafta erken adet oldum bir ay, sonraki ay hamileydim. Oluyor öyle yani.Bundan önceki ayda 2 gün sürmüştü, şimdide vaktinden önce geldi, yerleşme olabilir mi yaşamadım fikrim yok.
Geçen ay iki gün sürdü kısa, şimdi erken geldi, inş dediğiniz gibidir.Yerleşme ben de yaşamadım. Ama bir gebelik geçirdim, öncesinde adetlerim duzensizlesmisti, bir hafta erken adet oldum bir ay, sonraki ay hamileydim. Oluyor öyle yani.
Devamı gelmezse yerleşmeden şüphelenebilirsiniz.
İnsallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliginiz olur.Geçen ay iki gün sürdü kısa, şimdi erken geldi, inş dediğiniz gibidir.
Cok sağ olun,İnsallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliginiz olur.
Yumurtalığın 24.25 ti kendi hsaplamdan yani öyleydi idrarda verdim artık bilmiyorumYumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı bir şey. Çok erken tarihte vermişsiniz, muhtemelen çıkmayacaktır.
Yumurtlamanın onikinci günü idrar testlerinde çıkar. Kan testinde de değer 30-40 civarı çıkar.
Parol iciyiyorum başım hiç agrimazdi bu 3.4 gündür çok şiddetli agiryor sık sık idrar mi desem kaşık ağrısı küçük karnım agiryor belim desemKadın doğum doktoruna görünün. Klomeni o yazabilir.
Kanda gebelik çıkması için daha çok erken. İlaç kullanmanız mı gerekiyor? Bu salgın döneminde zaten parasetamol içeren ağrı kesicilerden başka ağrı kesici kullanmayın. Ve biraz sabır.
Valla İnan belirtiler aynıymış inşallah vardır canım olursa haber ver dua edicem senin için İnan bak kaç gün oldu hamileliği öğreneli hala daha dişe dokunur bi belirtim yok akıntım benim her ayki gibiydi hala daha az az sadece adet günümde su gibi akıntım oldu sanki afedersin çiş kaçırmış gibiHayırlı olsun canım.
Ben klomen kullandım doktor yazmıştı işte bitti bugün gittim kan verdim benim de her ay aynı şekil kaşık ağrım oluyor adetime 9 gün var karnım çok ağrıyor şişlik var ama dün aksamdan beri akintim oluyor beyaz böyle gaz prglemi var göğsüm ağrıyor ama öyle aşırı değil dün hafif iki defa baş dönmesi oldu ama ben diyorum akintim oluyor ondan mıdır bel ağrısı felan da var
Baş ağrısı bende de oldu hala oluyor iki güne bir baş ağrısı oldu yani kasık ağrısı aynı her an adet olacak gibi ağrırdı ve idrar bi gün çok sık çıkıyordum bi gün normal gibi oluyordu bende diyordum herhalde üşüttüm ama şuna hergün sık sık idrara çıkıyorumParol iciyiyorum başım hiç agrimazdi bu 3.4 gündür çok şiddetli agiryor sık sık idrar mi desem kaşık ağrısı küçük karnım agiryor belim desem
Tam kalçamın üstü sanki böyle ağırlık taşımışım uzun süre gibi bi ağrı otururken o bel oyuntusuna yastık sokuyordum ağrı sürekli gibiydi hele bi bulaşık yıkasan giriyor bi bakkala gidio gelsen ağrıyor hatta kendi kendine dedim eğer hamilelik yoksa sıkıntı var sanırım doktora gideyim adetten sonra diye bekledim yani baya belli şekilde devam eden ağrı hala daha devam ediyorHayırlı olsun bebeğiniz, sağlığıyla gelsin inşallah
Beldeki ağrıyı tarif edebilirmisiniz? Adetteki bel ağrısı mı? Yoksa belde batma şeklinde bi ağrımı? Belin neresinde. Cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?