Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Ahh bu belirtiler umarım adetten değil de hamileliktendir Çok benziyor belirtilerimiz. Sonucunuzu paylaşır mısınız

Merhaba testi yaptınız mı merak ettim

Ovulasyon testine göre bnmkide 19 Aralık :)
bel ağrım nerdeyse ovulasyon tarihinden beri var ama bugün kasık ve karın ağrım oldu ve geçmeyen bir baş ağrım var.

Sonuç negatif bugün yaptım adet günüm normalde ama anlattığım gibi düzensiz olduğum için bi süre beklemedeyim..
Bence adet olana kadar umut vardır. Sanırım adet olmadınız değil mi ?

Bence adet olana kadar umut vardır. Sanırım adet olmadınız değil mi ?
He bir de 7 gün önce pembe bir nokta gördüm peçeted2 ve devamı gelmedi. Onun için şüphelenmiştim. Ama şu sebepten negatif görüyorum kendimde; göğüs hassasiyeti, şişmesi vs hiç bir şey yaşamadım

Bende de göğüs hassasiyeti, şişme vs hiç bir durum yok ama göğüs bende adet belirtisi. O kadar çok belirti yaşıyorum ki eğer bu belirtilere rağmen hamile olmazsam çok üzüleceğim.. Sizde başka hangi belirtiler var ?

Ben de bu sabah negatifi gördüğümden beri belirti kalmadı. Normalde de göğüste pek fark yaşamam adet günlerimde. Şu an tek belirtim hafifçe ara ara sol kasığıma giren sancı. Üzülsem mi bilmiyorum acaba psikolojik miydi bu kadar belirti ve şüphe diyoruö . Biraz kafamızı rahat bırakmalıyız bence psikolojik belirtiler yaşamamak adına

Bir de ben daha yeni karar verdim açıkçası 3 ay oldu deneyeli. Doktora da gitmedim neyim var neyim yok bilmiyorum. Tek bildiğim 1 sene önce gittiğimde öğrendiğim yumurtalık tembelliğim olduğuydu. Gitmeli myiim sizce doktora? Bu arada yaşım 22

Bu ay bende hiç takmadım hatta ne zaman yumurtladım hangi günlerde ilişki oldu takip bile etmedim. Bu ay sağ kasığımda ara ara batma oldu.Cuma günüde sağ kasık ağrısıyla beraber yerleşme kanaması tarzında bir şeyler olduğunu düşününce heyecandan uyuyamıyorum inanın ki Söylediklerinize yüzde yüz katılıyorum. Çok isteyince belirtide çok oluyor. Bir de vücut sperm ile tanıştığından mıdır nedir sapıtıyor adetlerimiz. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah Siz sakin kalmaya çalışarak en iyisini yapıyorsunuz

Evet yani her şeyden nem kapıyoruz ve düzenimiz şaşıyor . O kanamayı düşününce ben de sizin gibi oluyorum heycandan ama çok üstüne gitmemeye çalışacağım. İnşallah sizinki tutunmuştur ve haberini verirr

Bence mutlaka gidin, ben gittim. Eğer hamile değilseniz adetinizin 2. Ya da 3. Günü gidin vajinal ultrasonla doktor yumurtalıklarınıza ve rahminize bakar. Hem içiniz rahat etmiş olur hemde yumurta tembelliğiniz hala var ise ona uygun takviye edici bir şey verir belki vitamin ya da ilaç gibi.

Yaa çok teşekkür ederim tabiki paylaşacağım olumlu ya da olumsuz Umarım sizde hamilesinizdir

Ben pek sevmiyorum doktor hele ki kadın doğum doktoru ilaç vs hiç güvenmiyorum zaten. Bu arada folik asit aldım Solgar marka takviye olsun diye. Gebelik planlayanlar için başlanmasını tavsiye ediyorlar. He bir de yaptığım bi kaç şeyi aktarayım. Adet düzensizliğim var fakat testere dişli aslan pençesi otu kullanıyorum. Düzenli kullandığım aylarda düzenli adet oluyorum. Bu ayda düzenli kullanmıştım aslında ama bakalım neler olacak.

Ama gebelikte hep ay gideceksiniz doktora Bence biraz alışmaya çalışın. İnşallah çok bekletmeden gelir bebeğiniz

Evet doğru diyorsun. İyi ve samimi bi doktor araştırmalıyım kendime . İnşallah hep ikiz şeklinde dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…