Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Bide belki yardımcı olur belki ben testten önce nabzımı ölçtüm dakikada 60-70 civarı atması gerekiyor nabzın hamilelikte 80-90 civarda yükseliyor ben ölçtüğümde dakikada 90 atıyordu normal evde tansiyon aleti yoksa bile telefondan 1 dakika sayaç ayarlayıp bileğinizden nabzınızı sayabilirsiniz

Valla İnan belirtiler aynıymış inşallah vardır canım olursa haber ver dua edicem senin için İnan bak kaç gün oldu hamileliği öğreneli hala daha dişe dokunur bi belirtim yok akıntım benim her ayki gibiydi hala daha az az sadece adet günümde su gibi akıntım oldu sanki afedersin çiş kaçırmış gibi
Amin inşllah hayirlis herseyin

Baş ağrısı bende de oldu hala oluyor iki güne bir baş ağrısı oldu yani kasık ağrısı aynı her an adet olacak gibi ağrırdı ve idrar bi gün çok sık çıkıyordum bi gün normal gibi oluyordu bende diyordum herhalde üşüttüm ama şuna hergün sık sık idrara çıkıyorum
Bende oyleyim inşllah vardır hayırlısı inslaalh cumlemizin

Bide belki yardımcı olur belki ben testten önce nabzımı ölçtüm dakikada 60-70 civarı atması gerekiyor nabzın hamilelikte 80-90 civarda yükseliyor ben ölçtüğümde dakikada 90 atıyordu normal evde tansiyon aleti yoksa bile telefondan 1 dakika sayaç ayarlayıp bileğinizden nabzınızı sayabilirsiniz
Aha işte bir belirti daha yaşamışım. Hepsi var benimde aynı 60 70 tir ama kaç gündür ölçüyorum ölçme ihtiyacı hissettim çünkü kalbim ağzımda gibiydi. Bakıyorum 86 93 falan çıkıyor.

Eki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Çok ama çok sevindim, sağlıcakla kavuşun bebeğinize. Umarım hepimiz bu duyguyu hayirlisiyla yaşarız. Benim bi sorum olacak. Ben imde yumurtlama gunumden beri kasik batma durumum vardi. Gaz, mide eksimesi, ani hareket edince hafif baş donmesi. Goguslerim yaklasık 10gundur şiş. Ama bu ay sadece ucu hassas ve aciyor. Bir de adet gunume 2 gun kaldı, bugun kadıklarımda batma hissi cok azaldi onun yerine bel agrisi cıktı. Sanki regl olacakmsim gibi. Ve tabii bir seyler akiyormus hissi var ama hic bir sey akmiyor. Bu durumlari yasayan oldu mu? Ve sonuclari ne oldu?

Ben daha erken diye yapmiyorum carsamba ya da persembe erken gebelik testi yapabilirim. Ama hayal kirikligi yasarim diye cok korkuyorum. Sizin belirtileriniz neler 🤗

bu ay sol yumurtalıgımı cok hıssedıyorm battıgını , karnım sıs , kabız oldum. goguslerım acıyor ve seffaf bır akıntım var. Tabı usutmekten ya da allah korusun baska bır seyden de olabılır. nbugun dayanamadım bı test yaptım ama sonuc negatıf cıktı , tabı sabah ıdrarı ıle de yapmadım zaten daha 6 gun var bugunle beraber adetıme , gecıkırsem ancak bı daha yapacagım. okudum kı erken gebelık testlerı de cok ıse yaramıyormus

Çok ama çok sevindim, sağlıcakla kavuşun bebeğinize. Umarım hepimiz bu duyguyu hayirlisiyla yaşarız. Benim bi sorum olacak. Ben imde yumurtlama gunumden beri kasik batma durumum vardi. Gaz, mide eksimesi, ani hareket edince hafif baş donmesi. Goguslerim yaklasık 10gundur şiş. Ama bu ay sadece ucu hassas ve aciyor. Bir de adet gunume 2 gun kaldı, bugun kadıklarımda batma hissi cok azaldi onun yerine bel agrisi cıktı. Sanki regl olacakmsim gibi. Ve tabii bir seyler akiyormus hissi var ama hic bir sey akmiyor. Bu durumlari yasayan oldu mu? Ve sonuclari ne oldu?
Canım aynısı bende de var suan bile belim cok ağrıyor adetime 3 gün var hic boyle bel ağrım olmazdı normalde

bu ay sol yumurtalıgımı cok hıssedıyorm battıgını , karnım sıs , kabız oldum. goguslerım acıyor ve seffaf bır akıntım var. Tabı usutmekten ya da allah korusun baska bır seyden de olabılır. nbugun dayanamadım bı test yaptım ama sonuc negatıf cıktı , tabı sabah ıdrarı ıle de yapmadım zaten daha 6 gun var bugunle beraber adetıme , gecıkırsem ancak bı daha yapacagım. okudum kı erken gebelık testlerı de cok ıse yaramıyormus
Ben de pek yapmak istemiyorum test😒 tam yilbasi uzulmek de istemiyorum kafam cok karisik 😔

Sürekli belirtileri kendimde dinlemeye çalışan biri olarak geçen ay daha fazla belirti yaşadım hamile değildim ama bu ay belirtiler çok hafifti yok denilebilecek kadardı ve ben hiç inanmıyordum pozitif olacağına . O yüzden hiç moral bozmayın belirtim var veya yok diye korkmayın kasılmayın dua edin bol bol ben bu ay ilk defa Meryem suresini okudum kendi kendime oda hayırlı bi zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye okudum size de tavsiye ederim biliyorum beklemek zor stresli ama inanıyorum evlat isteyen herkese nasip edecek allah inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız 🥰
Allah razı olsun kardeşim inşaallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🥰 rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşaallah bu beklemeler zor stresli bir senedir bende aynı her ay bekliyorum

Ben de pek yapmak istemiyorum test😒 tam yilbasi uzulmek de istemiyorum kafam cok karisik 😔
Bugun erken gebelik testi yaptim adetime 4 gun var. Coook silik kuruma cizgisine benzer cizgi cikti ama umitlenmek istemiyorum

Eklentiler

• 20201229_193947.webp
    20201229_193947.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 378
haklısın valla ben de ondan sonra tekrar yapmadım ama belırtıler devam edıyor hayırlısı bakalım cok dusunmuyorum ıkı gundur
Ben aksam yaptim cook silikbir cizgi var ama test hatali diye dusunuyorum. Az once yine yaptim onda da boyle silik cizgi var. Ya kuruma cizgisi bu anlamadim

Eklentiler

• 20201229_193947.webp
    20201229_193947.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 318
Back
X