Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Doktorlar adetin 14. Günü yumurtlama günü olarak kabul ediyorlar belki 14. Gün ağrınız olmuştur da siz 13 diye hatırlıyorsunuzdur ya da belki siz 13 gün yumurtlamış olabilirsiniz tabi böyle oluyor mu bilemem yanlış yönlendirmek istemem. Ama 17 gün demek yumurtlamadan sonraki günler demek bu süreçte kendinizi biraz daha dinlemenizi tavsiye ederim ben de şuan öyle yapıyorum. Umarım bebeginiz vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Herkeste 14. Gun yumurtalama gunu olmayabiliyor ama . Adetine son 3 gun kala bile yumurtlayan kadin var . Bir de her ay ayni gun olmayabiliyor.

Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sanki kendim gibi hisetim inşallah sağlıkla kucağına al birşey sormak istiyorum erken gebelik testini kaç gün once yaptın acaba adeten bende üç aydır eşimle bebek istiyorum ve inan kendimi bazen cokumutlandirip çok üzluyorum sonra ve de biraz sabirsizim şu an adetime sekiz gün var ve günler geçmiyor erken gebelik testi alsam şu an beli olur ve bende göğüslerim çok ağrıyor özelikle sol göğsüm ve ucu çok kaşınıyor normalde olmaz asla acaba sizinde ram olarak oylemiydi inşallah rabim bana da nasıp eder cevap verirseniz sevinirim

Canım benim çok teşekkür ederim ben adet olacağım günün önceki akşamı yaptım net çizgi çıktı direk prodoctor erken gebelik testi yaptım ama daha erken sonuç verdiği söyleniyor ama ben yine de beklemiştim allahım inşallah sana da nasip eder

Amiiin inşallah allahım inşallah sana da nasip eder en kısa zamanda Belirtilerin aynı benimki gibi ama inan önceki ay daha çok belirtim varken hamile değildim yani ne desem bilemiyorum inşallah gebelik vardır ama anlattıklarının aynısını yaşadım umarım bebiştir

Merhaba. Aynı belirtiler bendede var. Birde bende idrardan sonra su gibi akıntı geliyor ama her idrarımdan sonra. Sizdede böyle bişey oldu mu acaba

Ya çok tesekur ederim inşallah allah razı olsun bu güzel dualarınız için bende alicam inşallah o güzel haberi alırım

Ben adet gecikmeden önce hiç anlamadım hamile olduğumu. Adet günümden 1gun önce çok hafif kahverengi akintim oldu bello belirsiz aha adet geliyor dedim. Ertesi gün de adet sancılarım başladı, oldum diye tuvalete koşuyordum şu gibi alıntı vardı sadece. Günlerce yanimda ped ve ağrı kesici ile gezdim. Ama adetten bir kaç gün önce eşim senin ateşin var dedi, vücudum sıcaktı ama elim ve ayağım çok üşüyordu ama ara ara sonra geçiyordu. Bir de burnuma sürekli küf kokusu geliyordu. Bunlar hamileliktenmiydi bilmiyorum. Ama anlamak gercekten cok zor ben adet ile hamilelik belirtilerini hiç ayiramadim.

Selam kizlar bugun bat gunumdu sabah bi deneyeyim dedim ama testim bembeyaz cikti . Demekki bugun yarin adet olucam bu ay da olmadi kismet bakalim

Erken gebelik testini battan kaç gün önce yapabiliriz?

Erken gebelik testini battan kaç gün önce yapabiliriz?
Sanırım markasına göre değişkenlik gösteriyor ben aceleci davranıp 10 gün kala yaptım negatif çıktı. En iyisi oldugunu iddia eden prodoctor 6 gun önce yazmis paketin üzerine.

Kızlar merhaba.Eşimle planlı gebelik için çalışmalar yaptık. Yumurtlama günüm 31 aralikti. Hem yumurtlama günü hem öncesindeki iki gün hem de yumurtalamanin ertesi günü birlikte olduk. Yumurtalamadan 3 gün sonra ise göğüs ve bel ağrım başladı.Hala devam ediyor adetime 4 gün kaldı.Adet belirtisi desem normalde adetime 3-4 gün kala başlardı gogus ağrım.vucudumu tanıyorum. Fakat adet gunuyle birlikte 10 gün olmuş olacak göğüs ve belimin aralıksız ağrıması. Sizler bunu neye yorumladınız?

Canım hamile olabilirsin ama bunlar hamilelik belirtileri olamaz. Çünkü yumurtanın döllenmesi, bölünmesi rahme ulaşması felan minumum 6 gün sürüyor, çok kendini dinleme bence zaten belirtilerin çıkması da hemen hemen adet belirtilerinin başlama zamanına denk geliyor o yüzden ayırt edilemiyor.

Normal gebelik testinde çıkmaz ama erken gebelik testlerinden bi dene istersen, bir de ben de adete bi kaç gün kala burnuma sürekli küf kokusu gelmişti tuaf kokular duyduğun oluyor mu.

Off çok heves ettim psikolojik desem 10 gündür kendime psikolojik acı çektiriyor olamam.sadece gogus ağrısıyla hamile kalan da olmuş onlar da bana umut verdi .ama ben dedigin gibi kendimi cok dinlemeyeyim canım

Normal gebelik testinde çıkmaz ama erken gebelik testlerinden bi dene istersen, bir de ben de adete bi kaç gün kala burnuma sürekli küf kokusu gelmişti tuaf kokular duyduğun oluyor mu.
Hayır koku olarak bir değişiklik yok canım .bazı şeyleri yemek istemiyorum mesela et gibi. Ama normalde de ete karşı bir hassasiyetim vardır .hamilelikle bağdaştırmak istemedim ama 2 -3 kişi gördüm belirtisinin benim gibi sadece göğüs ve bel ağrısı olan. Hatta yumurtlamadan 1-2 gün sonra ağrılarının başladığını söylemişlerdi.Umarım ben de onlardan biriyimdir

Off çok heves ettim psikolojik desem 10 gündür kendime psikolojik acı çektiriyor olamam.sadece gogus ağrısıyla hamile kalan da olmuş onlar da bana umut verdi .ama ben dedigin gibi kendimi cok dinlemeyeyim canım
Ben de sizinle aynı belirtileri yaşadım sonra bel agrım geçti ara ara sızlama şeklinde oluyor ama yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim hiç geçmedi. Psikolojik olduğunu düşünmeye başladım ama inanmak istemiyorum psikolojik olduğuna benim bata 8 gün olduğu için bekliyorum ama siz erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Insallah psikolojik degildir de hamişizdirben salı günü bat a 2 gün kala erken gebelik testi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…