Benim hala daha belirtilerim devam ediyor daha da arttı diyebilirim sürekli açım yaBenimde sizin gibi belirtilerim hatta biraz daha fazla ve benimde 8 gün var bekliyorum. Bende 10 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belirtilerim sanki azaldı gibi ama hiç tamamen bitmedi hala az da olsa umudum var siz de son güne kadar bekleyin bence inşallah bebeginiz vardır
Benimde geçmeyen ve giderek artan en büyük belirtim açlık deli gibi yemek yiyorum ama bildiğiniz gibi değil 10 dk arayla bir şeyler yiyorumBenim hala daha belirtilerim devam ediyor daha da arttı diyebilirim sürekli açım yave kasıklarım çok ağrıyor inşallah sizinde vardır beklicem ama çok zor ya böyle beklemek.
çok sabırsızlanıyorum 1 senedir evliyim ve o testi artık pozitif görmek istiyorum
İnşallah inşallah ama bu gidişle aşırı kilo alıcaz yaBenimde geçmeyen ve giderek artan en büyük belirtim açlık deli gibi yemek yiyorum ama bildiğiniz gibi değil 10 dk arayla bir şeyler yiyorumbenim henüz ilk denemem bende 7 aylık evliyim inşallah ikimizinde testi pozitif çıkar beklemek gerçekten çok zor
Hamile olabilirsiniz 14 gün gecikmiş ve kanamaniz olmuş genelde yerleşme kanaması öyle oluyormuş. Bence kan verin garanti olsun bazen idrarda cikmiyor. Kimi insan 1 hafta önce ogreniyor kimi ise 10 gün sonra yani tamamen kisisel bir durum.Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 15 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?
Aynen öyle yaİnşallah inşallah ama bu gidişle aşırı kilo alıcaz ya
Teşekkürler yarın kan vereceğimHamile olabilirsiniz 14 gün gecikmiş ve kanamaniz olmuş genelde yerleşme kanaması öyle oluyormuş. Bence kan verin garanti olsun bazen idrarda cikmiyor. Kimi insan 1 hafta önce ogreniyor kimi ise 10 gün sonra yani tamamen kisisel bir durum.
Merhaba adetine 2-3 gün kalana kadar beklemeni ve vücudunu dinlemeni tavsiye ederim.Ben de adetime 10 gün kala belirti yaşamaya başladım fakat şimdi 4 gün kalmasına rağmen iki gün daha bekleyeceğim. Size de adete yaklaşınca erken gebelik testi yapmanızı öneririmMerhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsinbende 2-3aydir çocuk yapmaya karar verdik ama düzenli bir ilerleyiş sağlayamadık açıkçası geçen ay âdet olduğumdan bu yana düzenli yapmaya çalışıyoruz ve 1 haftadır sağ Kasığım da batmalar oluşuyor bazen şiddetli bazen yavaş her zaman şiddetli olmuyor göğüs ucunda bi hassasiyet var ama çok şiddetli değil bazen midem bulanır gibi oluyor ama çıkartıcak derece de değil benim midem biraz hassas olduğu için normaldede olurdu ama kasık batmalarım devamlı oluyor ve bu aralar hiç doymuyorum neden sürekli yiyesim geliyor bu ya benim oburlugum ya başka birşey belirtilerim şimdilik bu kadar sence hamile olma olasılığım nedir bu arada adetime 9 gün var daha test yapsam çıkar mı yoksa daha beklemelimiyim...
Böyle şeylerde beklemek ne zor şeymiş...Merhaba adetine 2-3 gün kalana kadar beklemeni ve vücudunu dinlemeni tavsiye ederim.Ben de adetime 10 gün kala belirti yaşamaya başladım fakat şimdi 4 gün kalmasına rağmen iki gün daha bekleyeceğim. Size de adete yaklaşınca erken gebelik testi yapmanızı öneririm
Canım insallah hamilesindir.Benim gogus ağrım ve bel ağrım dışında hiçbir belirtim yok .adetime 4 gün kaldı bugün kahverengi lekeler geliyor umarım yerleşme kanamasıdırBöyle şeylerde beklemek ne zor şeymiş...
Kasıklarıma bastırdığımda sanki bı şişlik varmış gibi bazen kesin hamileyim diyorum bazen hamile değilim diyorum nasip insllh hamileyimdir. Başka belirtilerin varmı?
İnsllh hamilesindir.Canım insallah hamilesindir.Benim gogus ağrım ve bel ağrım dışında hiçbir belirtim yok .adetime 4 gün kaldı bugün kahverengi lekeler geliyor umarım yerleşme kanamasıdır
Ayy canım bilmez miyim o tatlı endişeleri.hepimiz yaşıyoruz umut ediyoruz Rabbim umutlarımızı yeşertsin insallah sen de hamissindir.İnsllh hamilesindir.Şuan yatağa yattım da fark ettim kasıklarım sırt üstü yattığımda dada yan yattığımda da şiddetli bir ağrısı var göğüslerimdede şiddetli bir hassasiyet yok ama hiç yok da değil bu 10gun nasıl gecicek acaba insllh hamileyizdir. Sen öğrenince banada haber verirsen çok sevinirim.
İnsllh canım hayırlı haberlerini bekliyorumAyy canım bilmez miyim o tatlı endişeleri.hepimiz yaşıyoruz umut ediyoruz Rabbim umutlarımızı yeşertsin insallah sen de hamissindir.tabi mutlaka haber vericem
Ayyy yerleşme kanamasıdır o inşallahCanım az önce koyu kahverengi çok az bir leke geldi .4 gün var adetime.hayrolsun inşallah
Inşallah hamilesindir ya hadi hayırlısıCanım insallah hamilesindir.Benim gogus ağrım ve bel ağrım dışında hiçbir belirtim yok .adetime 4 gün kaldı bugün kahverengi lekeler geliyor umarım yerleşme kanamasıdır
Ay amin inşallah canım benim ama farklı şeyler oluyor sanki adet de olacakmişim gibi.tedirginim bekliyorum.korkuyorum inşallah olmam adetInşallah hamilesindir ya hadi hayırlısımutlu haberlerle gelll
İnsllh sende bizde hamile oluruz. Mesela şuan ben sadece kasıklarımda batma hissediyorum iki tarafta da göğüslerimde bı sızı var ama çok da emin değilim ondanAy amin inşallah canım benim ama farklı şeyler oluyor sanki adet de olacakmişim gibi.tedirginim bekliyorum.korkuyorum inşallah olmam adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?