• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Adetimin 13.ve 17.günü çok şiddetli bi karın agrisi ve bel agrisi yasadim.ağlatacak seviyede.bukadar erken belirti olurmu bilmiyorum okadar şiddetliydiki ilaç alınca geçti ömrmde ilk defa adet dışında bunu yasadim rahim bolgemde rahim duvarı kasildi ihtimal varmı sizce eşim yoktur daha günün gelmedi yumurtlama donemindeyiz diyor annemde ilaç alma dedi ben hamileyken karnım çok agirmisti bende bilmiyordum dedi
Doktorlar adetin 14. Günü yumurtlama günü olarak kabul ediyorlar belki 14. Gün ağrınız olmuştur da siz 13 diye hatırlıyorsunuzdur ya da belki siz 13 gün yumurtlamış olabilirsiniz tabi böyle oluyor mu bilemem yanlış yönlendirmek istemem. Ama 17 gün demek yumurtlamadan sonraki günler demek bu süreçte kendinizi biraz daha dinlemenizi tavsiye ederim ben de şuan öyle yapıyorum. Umarım bebeginiz vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Doktorlar adetin 14. Günü yumurtlama günü olarak kabul ediyorlar belki 14. Gün ağrınız olmuştur da siz 13 diye hatırlıyorsunuzdur ya da belki siz 13 gün yumurtlamış olabilirsiniz tabi böyle oluyor mu bilemem yanlış yönlendirmek istemem. Ama 17 gün demek yumurtlamadan sonraki günler demek bu süreçte kendinizi biraz daha dinlemenizi tavsiye ederim ben de şuan öyle yapıyorum. Umarım bebeginiz vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Herkeste 14. Gun yumurtalama gunu olmayabiliyor ama . Adetine son 3 gun kala bile yumurtlayan kadin var . Bir de her ay ayni gun olmayabiliyor.

Eki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sanki kendim gibi hisetim inşallah sağlıkla kucağına al 🌹💐birşey sormak istiyorum erken gebelik testini kaç gün once yaptın acaba adeten bende üç aydır eşimle bebek istiyorum ve inan kendimi bazen cokumutlandirip çok üzluyorum sonra ve de biraz sabirsizim şu an adetime sekiz gün var ve günler geçmiyor erken gebelik testi alsam şu an beli olur ve bende göğüslerim çok ağrıyor özelikle sol göğsüm ve ucu çok kaşınıyor normalde olmaz asla acaba sizinde ram olarak oylemiydi inşallah rabim bana da nasıp eder cevap verirseniz sevinirim🥰🌸

Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sanki kendim gibi hisetim inşallah sağlıkla kucağına al 🌹💐birşey sormak istiyorum erken gebelik testini kaç gün once yaptın acaba adeten bende üç aydır eşimle bebek istiyorum ve inan kendimi bazen cokumutlandirip çok üzluyorum sonra ve de biraz sabirsizim şu an adetime sekiz gün var ve günler geçmiyor erken gebelik testi alsam şu an beli olur ve bende göğüslerim çok ağrıyor özelikle sol göğsüm ve ucu çok kaşınıyor normalde olmaz asla acaba sizinde ram olarak oylemiydi inşallah rabim bana da nasıp eder cevap verirseniz sevinirim🥰🌸
Canım benim çok teşekkür ederim 🥰 ben adet olacağım günün önceki akşamı yaptım net çizgi çıktı direk prodoctor erken gebelik testi yaptım ama daha erken sonuç verdiği söyleniyor ama ben yine de beklemiştim allahım inşallah sana da nasip eder 🥰🥰❤️

Benim yumurtlama gününden beri devam eden kasık ağrım var. Bat 13 Ocak hâlâ daha kasıklarım ağrıyor. Bazen hafif bazen de her an adet olacakmış gibi. Çok az yesem bile şişkinlik oluşuyor. Biraz da duygusal değişimler. Bunlar gebeliğe işaret olabilir mi? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Bebenize sağlıcakla kavuşun. 🌺
Amiiin inşallah allahım inşallah sana da nasip eder en kısa zamanda ❤️❤️ Belirtilerin aynı benimki gibi ama inan önceki ay daha çok belirtim varken hamile değildim yani ne desem bilemiyorum inşallah gebelik vardır ama anlattıklarının aynısını yaşadım umarım bebiştir ❤️❤️🥰

Merhabalar herkese. Hayırlı olsun öncelikle. Benim de belirtilerim erken başladı şüpheliyim açıkçasj. Sürekli burada ki yazanları okuyorum. Aynılarını ben de yaşıyorum. Bat yarın yani 27si 1 haftdır fena kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Ani baş dönmesi bunu pek yaşamam açıkçası en büyük şüphe bu oldu benim için. Ve 2 gündür felaket kalp çarpıntım ve ateş basmaları oluyor. Akıntım da yumurtlama dönemi şefffa ve yoğundu sonrası bembeyaz bi hal aldı hala devam ediyor. Predictor test aldım adet günü yapılan hızlı ve net sonuç veren bi test. Yarın yapmayı düşünüyorum ama kararsızım hep bi acaba var napmalıyım bilmiyorum. Bu arada 1 yıllık evliyim. Bi kaç aydır korunmjyoruz. Ve ikiz bebek istiyoruz 😊😊 kasık ağrılarım bi sağ da bi solda oluyor sizde ki gibi o yüzden umutlanmalı mıyım bilmiyorum

Merhabalar herkese. Hayırlı olsun öncelikle. Benim de belirtilerim erken başladı şüpheliyim açıkçasj. Sürekli burada ki yazanları okuyorum. Aynılarını ben de yaşıyorum. Bat yarın yani 27si 1 haftdır fena kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Ani baş dönmesi bunu pek yaşamam açıkçası en büyük şüphe bu oldu benim için. Ve 2 gündür felaket kalp çarpıntım ve ateş basmaları oluyor. Akıntım da yumurtlama dönemi şefffa ve yoğundu sonrası bembeyaz bi hal aldı hala devam ediyor. Predictor test aldım adet günü yapılan hızlı ve net sonuç veren bi test. Yarın yapmayı düşünüyorum ama kararsızım hep bi acaba var napmalıyım bilmiyorum. Bu arada 1 yıllık evliyim. Bi kaç aydır korunmjyoruz. Ve ikiz bebek istiyoruz 😊😊 kasık ağrılarım bi sağ da bi solda oluyor sizde ki gibi o yüzden umutlanmalı mıyım bilmiyorum
Merhaba. Aynı belirtiler bendede var. Birde bende idrardan sonra su gibi akıntı geliyor ama her idrarımdan sonra. Sizdede böyle bişey oldu mu acaba

Canım benim çok teşekkür ederim 🥰 ben adet olacağım günün önceki akşamı yaptım net çizgi çıktı direk prodoctor erken gebelik testi yaptım ama daha erken sonuç verdiği söyleniyor ama ben yine de beklemiştim allahım inşallah sana da nasip eder 🥰🥰❤️
Ya çok tesekur ederim inşallah allah razı olsun bu güzel dualarınız için 🌹🌹🌸🌸🌸💐💐bende alicam inşallah o güzel haberi alırım

Ben adet gecikmeden önce hiç anlamadım hamile olduğumu. Adet günümden 1gun önce çok hafif kahverengi akintim oldu bello belirsiz aha adet geliyor dedim. Ertesi gün de adet sancılarım başladı, oldum diye tuvalete koşuyordum şu gibi alıntı vardı sadece. Günlerce yanimda ped ve ağrı kesici ile gezdim. Ama adetten bir kaç gün önce eşim senin ateşin var dedi, vücudum sıcaktı ama elim ve ayağım çok üşüyordu ama ara ara sonra geçiyordu. Bir de burnuma sürekli küf kokusu geliyordu. Bunlar hamileliktenmiydi bilmiyorum. Ama anlamak gercekten cok zor ben adet ile hamilelik belirtilerini hiç ayiramadim.

Selam kizlar bugun bat gunumdu sabah bi deneyeyim dedim ama testim bembeyaz cikti . Demekki bugun yarin adet olucam bu ay da olmadi kismet bakalim :(

Erken gebelik testini battan kaç gün önce yapabiliriz?

Erken gebelik testini battan kaç gün önce yapabiliriz?
Sanırım markasına göre değişkenlik gösteriyor ben aceleci davranıp 10 gün kala yaptım negatif çıktı. En iyisi oldugunu iddia eden prodoctor 6 gun önce yazmis paketin üzerine.

Kızlar merhaba.Eşimle planlı gebelik için çalışmalar yaptık. Yumurtlama günüm 31 aralikti. Hem yumurtlama günü hem öncesindeki iki gün hem de yumurtalamanin ertesi günü birlikte olduk. Yumurtalamadan 3 gün sonra ise göğüs ve bel ağrım başladı.Hala devam ediyor adetime 4 gün kaldı.Adet belirtisi desem normalde adetime 3-4 gün kala başlardı gogus ağrım.vucudumu tanıyorum. Fakat adet gunuyle birlikte 10 gün olmuş olacak göğüs ve belimin aralıksız ağrıması. Sizler bunu neye yorumladınız?

Kızlar merhaba.Eşimle planlı gebelik için çalışmalar yaptık. Yumurtlama günüm 31 aralikti. Hem yumurtlama günü hem öncesindeki iki gün hem de yumurtalamanin ertesi günü birlikte olduk. Yumurtalamadan 3 gün sonra ise göğüs ve bel ağrım başladı.Hala devam ediyor adetime 4 gün kaldı.Adet belirtisi desem normalde adetime 3-4 gün kala başlardı gogus ağrım.vucudumu tanıyorum. Fakat adet gunuyle birlikte 10 gün olmuş olacak göğüs ve belimin aralıksız ağrıması. Sizler bunu neye yorumladınız?
Canım hamile olabilirsin ama bunlar hamilelik belirtileri olamaz. Çünkü yumurtanın döllenmesi, bölünmesi rahme ulaşması felan minumum 6 gün sürüyor, çok kendini dinleme bence zaten belirtilerin çıkması da hemen hemen adet belirtilerinin başlama zamanına denk geliyor o yüzden ayırt edilemiyor.

Normal gebelik testinde çıkmaz ama erken gebelik testlerinden bi dene istersen, bir de ben de adete bi kaç gün kala burnuma sürekli küf kokusu gelmişti tuaf kokular duyduğun oluyor mu.

Canım hamile olabilirsin ama bunlar hamilelik belirtileri olamaz. Çünkü yumurtanın döllenmesi, bölünmesi rahme ulaşması felan minumum 6 gün sürüyor, çok kendini dinleme bence zaten belirtilerin çıkması da hemen hemen adet belirtilerinin başlama zamanına denk geliyor o yüzden ayırt edilemiyor.
Off çok heves ettim psikolojik desem 10 gündür kendime psikolojik acı çektiriyor olamam.sadece gogus ağrısıyla hamile kalan da olmuş onlar da bana umut verdi .ama ben dedigin gibi kendimi cok dinlemeyeyim canım

Normal gebelik testinde çıkmaz ama erken gebelik testlerinden bi dene istersen, bir de ben de adete bi kaç gün kala burnuma sürekli küf kokusu gelmişti tuaf kokular duyduğun oluyor mu.
Hayır koku olarak bir değişiklik yok canım .bazı şeyleri yemek istemiyorum mesela et gibi. Ama normalde de ete karşı bir hassasiyetim vardır .hamilelikle bağdaştırmak istemedim ama 2 -3 kişi gördüm belirtisinin benim gibi sadece göğüs ve bel ağrısı olan. Hatta yumurtlamadan 1-2 gün sonra ağrılarının başladığını söylemişlerdi.Umarım ben de onlardan biriyimdir

Off çok heves ettim psikolojik desem 10 gündür kendime psikolojik acı çektiriyor olamam.sadece gogus ağrısıyla hamile kalan da olmuş onlar da bana umut verdi .ama ben dedigin gibi kendimi cok dinlemeyeyim canım
Ben de sizinle aynı belirtileri yaşadım sonra bel agrım geçti ara ara sızlama şeklinde oluyor ama yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim hiç geçmedi. Psikolojik olduğunu düşünmeye başladım ama inanmak istemiyorum psikolojik olduğuna 😑 benim bata 8 gün olduğu için bekliyorum ama siz erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Insallah psikolojik degildir de hamişizdir😍ben salı günü bat a 2 gün kala erken gebelik testi yapacağım
Ben de sizinle aynı belirtileri yaşadım sonra bel agrım geçti ara ara sızlama şeklinde oluyor ama yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim hiç geçmedi. Psikolojik olduğunu düşünmeye başladım ama inanmak istemiyorum psikolojik olduğuna 😑 benim bata 8 gün olduğu için bekliyorum ama siz erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Back
X