• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi gebelik illüstrasyonu😣

Adet belirtileriyle cok benziyormuş diyolar bende de var arada adet olacakmışım gibi agrılar olsun sen yine de umudunu kaybetme umut güzel şey her ne kadar burda hep tam tersi söylense de 🥰
🌻Değil mi ama! Aslına bakarsan ben ilk başta bu yorumları, belirtiler travma yaratmasın diye realist bir yaklaşım sanıyordum. Her belirti avcısına kırıcı ve empatiden bir haber yorumlar can sıkıcı olabiliyor. Günlük hayatımızda her birimiz bir baş ağrısını Google yazıp sebep araştırıyormıyoruz. Fakat bu durum başka bir şey saçmaladığını bile bile içine çekiyor ya 😻sen de kaybetme, dilerim güzel sonuç alırsın ne miss olur 🌞

🌻Değil mi ama! Aslına bakarsan ben ilk başta bu yorumları, belirtiler travma yaratmasın diye realist bir yaklaşım sanıyordum. Her belirti avcısına kırıcı ve empatiden bir haber yorumlar can sıkıcı olabiliyor. Günlük hayatımızda her birimiz bir baş ağrısını Google yazıp sebep araştırıyormıyoruz. Fakat bu durum başka bir şey saçmaladığını bile bile içine çekiyor ya 😻sen de kaybetme, dilerim güzel sonuç alırsın ne miss olur 🌞
Aynen canım.. Bu kadar istediğin bişeyi istemiyomuş gibi yapamazsın, yapabilen varsa yeterince istemiyordur net. Kendini dinlemek başkalarını dinlemekten iyidir bence ya neticede sonuçlarına ben katlanıyorum😁 Belki şimdi değilse de bir gün belirtiler gerçekten bebişi işaret edecek belki de belirtisizlik bizim belirtimiz olucak ama olucak😁

Back