- 18 Kasım 2020
- 56
- 30
- 8
Hanımlar selam benim Bata 6 gün kaldı bugün itibariyle fakat 8 gündür ciddi anlamda huzursuzluk içindeyim. Özellikle son 4 gündür hareketlerim kısıtlı. Zihnimi dağıtmak adına her şeyi yaptım. Olmuyor testte yapamıyorum erken sonuç vermez diye fakat bugün iyice boku çıkmış durumdayım. Üç gündür şiddetli kabızlık hali fakat dışkı var arka kısmım o kadar kasılmış ki boşaltım işlemi zar zor bugün oldu. Adet olacağım sabah genelde hafif mide bulantısı yaşarım pelvik ağrı VS sökülür gelir. Şimdi de sanki olacakmışım gibi. Midem ekşi,çişimde ilaç kokusu var günlerdir fakat hiç ilaç içmedim. 4-5 gündür kasığın orta bölümünde şişlik var azıcık sağa eğimli bir nokta da, arada midede daha önce yaşamadığım bir baskı var. Bulantı gibi ekşime gibi. ne yapacağımı şaşırdım hiç bir zihin rahatlatma metodu rahatlatmıyor başta vücudum izin vermiyor tam işimi yapmak için hazırlanıyorum wc ihtiyacı mide ekşimesi sersemlik oluyor. Covid sebebiyle de doktora VS gitmek istemiyorum aslında hiç gitmek istemiyorum ısrarla regli günümü bekliyorum ama. Sonuç olarak bana akıl verebilecek ve benzeri durumları yaşayan ya da yaşamış atlatmış bir hanım dostumuz yardımcı olabilir mi? Açıklayıcı olabildim mi bilmiyorum