- 10 Mart 2015
- 4
- 0
- 28
Lazer bitene kadar dogum kontrol hapi dimi,ben yaptirdim yuzume gittiler baska yerimde cikmadi da soyle dk hapi kullanmak lazim onu kullaninca yeni killar cikmiyor
Ya benimde Son 3 ayda adetim çok düzenliydi bu ay 10 gün gecikti mide bulantım bazen oluyo yorgunum hemen uykum geliyo ve adet olucak gibi karnım ağrıyo batıyo ve belim ağrıyo hiç hamilelik yaşamadım düşüncelerinizi paylaşın lütfen(
Çok teşekkür ederim :))test yapmanızı tavsiye ederim en azından bir idrar testi yapsanız içini rahatlar inşallah hamilesinizdir :)
Çok teşekkür ederim :))
Maalesef hamile Değilim yanlış uyarıİnşalla hamişsindir canım bendee aynı belirtiler wardı .hep regl olucakmışım. Gibi kasık ağrısı ve göğüslerimde geçmeyen bir sızı aynı zamanda göğüs ucu çevremdeki damarlarınrengi koyulaşmış belirginleşmişti bulantım hiç yoktu ama herkeste farklı belirtilerde olabiliyor sanırım güzel haber bekliyoruz
Hayır değilim maalesefRica ederim. Yaptınızmı testi sonucu nedir merak ettim bende :)
teşekkür ederim :) peki Kan testini saglık ocagnda yapıyolar mı acabaBöyle arada kaldığın günlerde antibiyotikte tehlikeli doktorunla görüşme imkanının warsa görüş çok geçmiş olsun cnm
Çokkk tşklerEvet canm yapıyorlar sabah wer akşamüzeri snucu alıyorsun