adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Ya benimde Son 3 ayda adetim çok düzenliydi bu ay 10 gün gecikti mide bulantım bazen oluyo yorgunum hemen uykum geliyo ve adet olucak gibi karnım ağrıyo batıyo ve belim ağrıyo hiç hamilelik yaşamadım düşüncelerinizi paylaşın lütfen (

test yapmanızı tavsiye ederim en azından bir idrar testi yapsanız içini rahatlar inşallah hamilesinizdir :)

İnşalla hamişsindir canım bendee aynı belirtiler wardı .hep regl olucakmışım. Gibi kasık ağrısı ve göğüslerimde geçmeyen bir sızı aynı zamanda göğüs ucu çevremdeki damarlarınrengi koyulaşmış belirginleşmişti bulantım hiç yoktu ama herkeste farklı belirtilerde olabiliyor sanırım güzel haber bekliyoruz

Maalesef hamile Değilim yanlış uyarı

Yaa olsun uzulme ben gecen hafta kurtaj oldum bebegmn kalp atimi durdugu icin simdi bi sure ara wericez insallah en kisa zamanda hamis kalirsin we en onemlisi saglikli bir bebege sahip olursun Rabbim hakkinizda hayirlisini wersin

Adetim düzensiz diye bekliyorum bende, ama ne adet belirtim var ne hamıleym gibi. İdrar testi yaptm negatif, en son 5subatta adet oldum şimdi grip oldum franjit de başladı. Antibiyotik kullanıcam.

Böyle arada kaldığın günlerde antibiyotikte tehlikeli doktorunla görüşme imkanının warsa görüş çok geçmiş olsun cnm

Bu ay adetim az geldi ama leke seklinde de degil. 1 bucuk yildir bebek istiyoruz ama hic hamike kalamadm. Tahlillerimiz temiz. Adetim ilk defa az geldi ve yuruyus spor yapmama ragmen kilo veremiyorum bir iki aydir. Ustunr gormus olabilir miyim.. idrar testi negatif. Biliyorum bnmki bos bir umut ama umut ediyor insan. :)

Seni umutlandrmak istemem ama oda yaşanan bir durum kız kardeşim 5. Ayında son adetini gördü ama 5 ay dewam etti hatta oyuzden gebeliğin
Baya geç öğrenmişti senin aklında soru işaretlerinden kurtulmak için bir devlet hastanesine kan wer we bizede hayırlı bir haber

Pazartesi veryim o zman aklimda soru olarak kalacgna. Beklemek ne zormus yaa. Evlenmedn once cok kolay hamile kalacgmi dusunmustum oysa ki...

Bende öyleydim hatta evlenmeden bikaç ay önce başlamıştım doğum kontrol hapına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…