adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Arkadaşlar en son adet tarihim 22 ocak hala adet olmadım ama hiç göğüslerim ağrımıyor ama adet olucakmışım gibi bacaklarım sızlıyor, sol tarafım ağrıyor...bu sabah pembe bir akıntı geldi nedir acaba bilen varmı hamile olunca böyle birşey gelebilir mi?

serramına cok sagolya ıns oyledır senın belırtılerın neydı
Ben tatlıya düşündüm ama ekşi yedim sürekli uykuya düşkündüm uyuyamaz oldum aşırı derecede gaz oluştu afedersin gegirme şeklinde.göğüs ucumdaki kahverengi olan yer koyulasti alt karnım şişti sivilcelendim...herkeste değişik belirti olabilir tabi ki

benimde son regl 22 ocaktı şuan hamileyim keseyide gördü doktor Allah isteyen herkese versin :) bende de akıntı vardı hala var ...reglin düzenli mi?

benimde son regl 22 ocaktı şuan hamileyim keseyide gördü doktor Allah isteyen herkese versin :) bende de akıntı vardı hala var ...reglin düzenli mi?
Reglm düzenli oluyordu ama ilk hamileliliğim olucak eğer öyleyse yani acemilik var, biraz da korku. yarın doktora gidicem umarım herşey yolundadır.. Teşekkürler hayırlı olsun sağlıkla kal sevgiler..

Elzemkara arkadas hamilemi acaba cok merak etdim

canım aynı belrtıler bendede var ama herkes pskolojık dıyorbu kdr erken hamılelık belrtsıı olmz dıyor

Kızlar. Merhaba bende subatin 2 de adet oldum Martin 2 de adet olmam gerekiyordu olmadım 6 martta kan tahlili verdim negatif çıktı doktorum u aradım o da çarşambaya kadar bekle dedi olmazsan gel dedi sizce hamile olabilirmiyim hayatta düzensizlikleri nedir bilmezdim suan sadece göğüslerim sis ağrı falan yok afet zamanı çok ağrı olur yatamazdim arada adet sancisi gibi sanci gelip gidiyor

korunmadan ilişki yaşadıysan neden olmasın :))

Arkadaşlar günaydın ben normalde çok su içmeyen bir insanım çok nadir içerim hamilelik döneminde vücut su isteğimi duyuyor

Arkadaşlar ben doktora gittiğimde bana rahminde kalinlasma var dedi Normalde kalinlasma adet dönemi yakınken yada gebelik olursa olurmuş benim adetime daha bir hafta var sizce gebelik varmidirki

canım doktora gitmişken beta hcg baktırsaydın ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…