- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 36
Işte geçmedi daha bir haftam vaeadetin nekadar gecikmiştiki ?
Durum nedir?Ne bilim 16. Gune kadar kontrol edildi yumurta gelismedi eger gelismis olsaydi ben hamiletim derdim ama cok uzak bi ihtimal konduramiyorum konu sahibinin beklenen adeti 5 subat ise coktan hamile sanki
Ben kirmizi karti yedim sende durum ne cnmDurum nedir?
Hayirli canım ya, daha adet olmadım ama zaten 35gún normal benim için, pko dan dolayı. Ama belirtiler bitti,gögüs normal,bacak ve bel agrımıyo. Adet olurum bi kac güneBen kirmizi karti yedim sende durum ne cnm
Insallah olmassinHayirli canım ya, daha adet olmadım ama zaten 35gún normal benim için, pko dan dolayı. Ama belirtiler bitti,gögüs normal,bacak ve bel agrımıyo. Adet olurum bi kac güne
Düzen yok ki benim deBenim maasallah 5 subatta olmustum 5 martta geri adet oldum
Benimde yokki pkoyum bende progesrmtan ictim o yuzden 28 gunde geldiDüzen yok ki benim de
Pko yüzünden böyle zorda kalınıyor zatenBenimde yokki pkoyum bende progesrmtan ictim o yuzden 28 gunde geldi
Ewet ve caresi yok kalitsal birseyPko yüzünden böyle zorda kalınıyor zaten
Ewet ve caresi yok kalitsal birsey[/QUO
Lazer epilasyon yaptiracaktm, ama pko da yapılmaz dediler. Kıllar baska yerlerinde cikar diye. Bu konuda bilgin varmiEwet ve caresi yok kalitsal birsey