Gecmemis cnm 5 subat son adet tarihi benim yani ben de oyle anladim 5 subat beklenen adeti ise cocuk iki aylik olacak nerdeyseAdet gununuz geceli baya olmus kosup bi test alip yapiverin hamileligimin ilk haftalarinda sanki adet olcakmisin gibi gogsumde siskinlik kasik agrim filan vardi ben adetim 1 hafta gecikince test yaptim hemen cikti sizin baya gecmis bi yapin bakalim hayirlisiyla olur insallah
Ne bilim 16. Gune kadar kontrol edildi yumurta gelismedi eger gelismis olsaydi ben hamiletim derdim ama cok uzak bi ihtimal konduramiyorum konu sahibinin beklenen adeti 5 subat ise coktan hamile sankiİmkansız yok canım, Allah verdikten sonra. Hayirlisiyla hepimizin olur inşallah. Hem meme ucunda agri belirtisi olanlar da olmuştur.
Ne bilim 16. Gune kadar kontrol edildi yumurta gelismedi eger gelismis olsaydi ben hamiletim derdim ama cok uzak bi ihtimal konduramiyorum konu sahibinin beklenen adeti 5 subat ise coktan hamile sanki
Evet en son 5şubatAaa ben ismine bakmadim ki son adetin 5 subat di mi
Simdi sen en son adetini ayin kacinda gordunUmutlanmak istemiyorum, adetim dúzensizdir de, ama dün doktora gıtmistm vajinal ultrasonda bisey görmedi. Beni de bişey susturdu, tahlil istemedim. Doktorada söylemedim, erken diye. Beklemek istedım sanırım biraz daha.
O zaman benimle aynisin 24. Gun bugun daha erken amaEvet en son 5şubat
O zaman benimle aynisin 24. Gun bugun daha erken ama
Peki ovu testi takip gun asiri iliski vb neler yaptinAynen öyle daha erken diye bekliyorum
Teşekkür ederim, adet olacagım gün belim agrır ve üşür. Sonra bir kaç saat içinde adet olurum. Beklicem 1hafta daha geçsin, hayirlisi olsunAdet belirtileriyle okadar cok benziyoki ben ayırt edemedim.
Göğüs agrısı ve dolgunluk hissi karında şişlik ve adet olucakmişsin gibi bi gerginlik ve bolca akıntı vardı beyaz jelimsi.
Erken belirti aramak psikolojik belirti yaratıyo. Tavsiyem kanda baktırmanız
Canım 2 Şubat'ta adet oldum 26 Şubat'ta yumurtladım yani 24 gün sonra. Umutsuz olma bence.Ne bilim 16. Gune kadar kontrol edildi yumurta gelismedi eger gelismis olsaydi ben hamiletim derdim ama cok uzak bi ihtimal konduramiyorum konu sahibinin beklenen adeti 5 subat ise coktan hamile sanki
Haklisin cnm umutsuz olmamak lazimCanım 2 Şubat'ta adet oldum 26 Şubat'ta yumurtladım yani 24 gün sonra. Umutsuz olma bence.
Benimde adetim düzensiz ama bugün belim agriyor adet olcagım zamanki gibi, bakalım hayırlısını versin RabbimCanım 2 Şubat'ta adet oldum 26 Şubat'ta yumurtladım yani 24 gün sonra. Umutsuz olma bence.