adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Adetime 7 gun kaldi dün test yaptım negatif çıktı sabredemiyorum kan testi yaptırmam cikarmi yada doktor muayene etse bişeyler diyebilirimı var yada yok diye

kızlar beklemezseniz doğru sonucu alamazsınız ki.. benimde 2 gün gecikti evde test yaptım negatif, kanda baktırdım negatif zaten 2 gün sonrada adet oldum . demem o ki bekleyin ki gereksiz yere üzülmeyin

Biraz daha beklemeye caliscam peki bişey sorucam şu pahalı testler varya ben onları sanırım yapmasını beceremiyorum idrarınıZa tütün yazıyo kağıdında bunla ilgili bilgisi olan varmi

Bilmiyorum 4 gün önceden belli ediyormuş diğer küçüklerden farklı uzun bi cubuk ucu keçe gibi

hı evet bende var onlardan kullandım, orda bi maxımum çizgisi var, idararını bardağa yap sonra o çubuğu maxımum çizgisine kadar batır. zaten yukarı cıktığını göreceksin

Tamm canım çok saol inşallah pozitif olur biraz daha bekliyor bi iki gün daha öyle yapiyim bakalım

Merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır yazmıyorum siteye geçen ay bütün hamilelik belirtilerim vardı fakat beynimin bi oyunuymuş tamamen psikolojik yani 3 gün gecikmeli oldu adetim. bu arada ben de bi kaç gündür sol kasık ve sol bacağımda ağrı var sizce hamile olabilir miyim acaba suan adete 4 gün var heveslenmek istemiyorum pek ama bide yüzümde 3.4 tane sivilce var genelde 1 tane çıkardı adetten önce cevaplarınızı bekliyorum

Benim maasallah 5 subatta olmustum 5 martta geri adet oldum​

ben yaptirdim yuzume gittiler baska yerimde cikmadi da soyle dk hapi kullanmak lazim onu kullaninca yeni killar cikmiyor

X