adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Kan testim negatif cıktı, haftaya tekrarlayalm dedi doktor ama belirtim falan kalmadi

Şu polistik overler bi bitmed zaten canm benm arkadşmıda çok üzdü bebek olma şansı çok düşük demişti tam tüp bebek için başvurcaklardı hamiş oldugunu öğrendi kafadann attıgı an hamile kalmış umudunu kaybetmişti çünkü tüp bebek olcak artk napalım diyodu ama öyle değilmiş demekki kist engelini düşünüyorsan oda bazen engel değil yani

kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı

kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı
Saglikla kucagna al insallah canim :)

Kızlar adet günüm yarın bütün belirttiler vardı bende test yaptım silik çizgi çıktı galiba hamileyim :-)

kızlar merhaba benim martın altısında adetim bitti hemen çalışmalara başladık. 1 haftadır kasıklarım sanki adet olcakmışım gibi ağrıyor. hiç böyle olmadı. birde sürekli wc ye gidiyorum idrarım da her zamankinden koyu. birde midemde yanma var bir sonra ki adet tarihim 31 mart sizce bu belirtiler hamilelikle mi alakalı.

Hayirli bir evlat olması ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle inslalh bugün benimde sonuçlar belli olacak allahın izniyle

X