- 27 Şubat 2015
- 348
- 197
- 39
Ins bende bagira cagira hamileyim diye haber veririm size ama kendimi kandiriyorum galiba su an sol gogsumde kram girmis gibi bi agri var sanki kalbim agriyo surekli idrara cikiyorum ve cok afedersinoz 3 gundur asiri bi gaz var adetime 5 gun var lutfen o gunun gelmesinden korkar oldum dun yani 6 gun kala kan verdim negatif cikti cok kotuyum yamerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 8 aydır sessizce burayı takip ediyordum. her ay kendimi dinleyerek belirtileri bulmaya çalışıyordum. ve dün çokşükür hamile olduğumu öğrendim. heray kendimce birsürü belirti olduğunu düşünüp hüsrana uğrayınca çok kötü oluyordum . bu ayki de yine önceki aylarda olduğu gibi adet olacakmışım gibi kasık ağrıları ( bu ay biraz erken başladı) .başka hiçbir belirtim yoktu. adetimin 3. günü idrar testi yaptım. sonuç çift çizgi :) aynı gün ( dün ) kan testi yaptım bhcg 843 :) Şükürler olsun :))
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşlh..
canım sanırım hamilesin çümkü regl sancısı regline 1 hafta kala başlar on günden öncesi gebelik belirtisidir...ümitlendirmek istemem tabi ki dikkat et kendine hamile olabirsin...ben yumurtlamadan 4- 5 gün sonra yasamıstım...Rabbim herkesin gönlüne göre versinarkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı
serramına cok sagolya ıns oyledır senın belırtılerın neydıcanım sanırım hamilesin çümkü regl sancısı regline 1 hafta kala başlar on günden öncesi gebelik belirtisidir...ümitlendirmek istemem tabi ki dikkat et kendine hamile olabirsin...ben yumurtlamadan 4- 5 gün sonra yasamıstım...Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kalp atışını duyabil diniz mi dr gittiniz miBen adet öncesi yoğun bel ağrısı yaşadım sadece.bide göğüslerim çok erken ağrımaya başlamıştı ve hiç geçmedi.meğer hamileymişim :) rabbim tüm isteyenlere de versin inşallah..
canım o bel agrısını nezaman yasadın tam ben bu cocuk calısmalarına basladıgım gunden berı boyle adet sancısı gıbı sddetlı bel agrısıyla ugrasıyrm karnagrsı sendedemı oyleyduKalp atışını duyabil diniz mi dr gittiniz mi
bende cok merak edıyorum ama cok daha erken ya ıkımız ıcınde benımde 12 gunum vrBenim bacaklarımda agrıyor bugün,gergin bir agrı var ikisinde de. Adetim 10gün falan vardır, dayanamadm idrar testi yaptm negatif
Hayırlısı tabi öncelikle ama psikolojik mi nedir, anlamadim. Agrımayan yerim kalmadı :) bugünde bacaklarım taş taşıyorum gibibende cok merak edıyorum ama cok daha erken ya ıkımız ıcınde benımde 12 gunum vr
Teşekkür ederim, adetime yaklaşık 10gün var gibi düzensizdir hep. Bütün gün bacagım ağrıdı, meme ucunda agri da olmustu. Ama faranjit oldum gibiyim grip gibi, o yüzden mi bacak agrım var bilemedim.. hayirlisiCnm bende adet gunum olmamasina ragmen adet agrisi olmustu ara ara bi de yumurtlamamdan 2 hafta sonra adetime 10 gun varken bir iki damlalik kirmizi akinti gibi bisey oldu yerlesme kanamasi dediklerinden aklima gelenler bunlar
Canım merhaba sanırım sen doktora kontrole gittin kan ve ultrasonami baktıMerhabalar ben yeni üyeyim bişey sormak istiyorum doktora gittim yumurtan catlamis bugün ve yarın iliskiye gir dedi bende dediğini yaptım adetime 11 gün var şuanda göğüsler sis bel ağrısı ve isal var şuanda hamilemiyimdir ne zaman test yapmalıyım teşekkür ederim şimdiden ilginize
Ama kan tahlili değil idrar tahlili yaptı bide muayene ettiEvet doktora kasık ağrım var diye gittim yumurtan catlamis dedi bebek düşünüyorsan iki gün ilişki dedi bende düşündüğüm için dediğini yaptım şimdi bazı belirtiler var ama kısa sürede olurmu bilmiyorum ne zaman sonuç belli olur
Muayene derken alttanmi baktı canimAma kan tahlili değil idrar tahlili yaptı bide muayene etti