EvetMuayene derken alttanmi baktı canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetMuayene derken alttanmi baktı canim
Ya bende gitmek istiyorum doktora ama alttan bakmasinua utanıyorum of neye baktı canım alttan
bılmıyorumyaYani normalde kontrol sağlık bu utanılacak bişiy yok ki
Ben tatlıya düşündüm ama ekşi yedim sürekli uykuya düşkündüm uyuyamaz oldum aşırı derecede gaz oluştu afedersin gegirme şeklinde.göğüs ucumdaki kahverengi olan yer koyulasti alt karnım şişti sivilcelendim...herkeste değişik belirti olabilir tabi kiserramına cok sagolya ıns oyledır senın belırtılerın neydı
benimde son regl 22 ocaktı şuan hamileyim keseyide gördü doktor Allah isteyen herkese versin :) bende de akıntı vardı hala var ...reglin düzenli mi?Arkadaşlar en son adet tarihim 22 ocak hala adet olmadım ama hiç göğüslerim ağrımıyor ama adet olucakmışım gibi bacaklarım sızlıyor, sol tarafım ağrıyor...bu sabah pembe bir akıntı geldi nedir acaba bilen varmı hamile olunca böyle birşey gelebilir mi?
Reglm düzenli oluyordu ama ilk hamileliliğim olucak eğer öyleyse yani acemilik var, biraz da korku. yarın doktora gidicem umarım herşey yolundadır.. Teşekkürler hayırlı olsun sağlıkla kal sevgiler..benimde son regl 22 ocaktı şuan hamileyim keseyide gördü doktor Allah isteyen herkese versin :) bende de akıntı vardı hala var ...reglin düzenli mi?
Elzemkara arkadas hamilemi acaba cok merak etdim
Arkadaşlar yeni üyeyim fikirlerinize ihtiyacım var 16 Şubat adetimin ilk günüydü 21inde bitti 27 sinde doktora gittim kasigim agriyo diye yumurtan catlamis bugün ve yarın ilişki dedi bende dediğini yaptım 27 , 28 , 1 inde iliskiye girdim şuanda adetime 11 gün var bende gogslerde ağrı kasiklarima ağrı bel ağrısı ve ishal var hamilemiyimdir ve ne zaman test yapmalıyım lütfen fikriniZi paylaşın
O zaman doktor neden iliskiye gir dedi peki hasta olcaksam yumurtanin catlamasi nin ne anlamı var anlamıyorum şu olayı yacanım aynı belrtıler bendede var ama herkes pskolojık dıyorbu kdr erken hamılelık belrtsıı olmz dıyor
emın ol bende anlamıyrum eger hamıle kalamzsan tekrr doktra gıtO zaman doktor neden iliskiye gir dedi peki hasta olcaksam yumurtanin catlamasi nin ne anlamı var anlamıyorum şu olayı ya
Kızlar. Merhaba bende subatin 2 de adet oldum Martin 2 de adet olmam gerekiyordu olmadım 6 martta kan tahlili verdim negatif çıktı doktorum u aradım o da çarşambaya kadar bekle dedi olmazsan gel dedi sizce hamile olabilirmiyim hayatta düzensizlikleri nedir bilmezdim suan sadece göğüslerim sis ağrı falan yok afet zamanı çok ağrı olur yatamazdim arada adet sancisi gibi sanci gelip gidiyornası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım
korunmadan ilişki yaşadıysan neden olmasın :))Kızlar. Merhaba bende subatin 2 de adet oldum Martin 2 de adet olmam gerekiyordu olmadım 6 martta kan tahlili verdim negatif çıktı doktorum u aradım o da çarşambaya kadar bekle dedi olmazsan gel dedi sizce hamile olabilirmiyim hayatta düzensizlikleri nedir bilmezdim suan sadece göğüslerim sis ağrı falan yok afet zamanı çok ağrı olur yatamazdim arada adet sancisi gibi sanci gelip gidiyor
Çocuk istedgmz için korunmuyoruz insallahkorunmadan ilişki yaşadıysan neden olmasın :))
Doktor bunun üstüne folikk asit verdi gitsem şimdiden cikarmikicanım doktora gitmişken beta hcg baktırsaydın ya?