adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

2 güne kadar miğdem bulanmıyordu yeni hamile arkaşımın bulanıyordu, dünden beri benimde bulanıyor, acıkıyorum çok uykusuzum, kasıklarım ağrıyor vs vs . nerde hangi belirtiyi okusam, görsem bende de oluyor hemen. sanıyorum psikolojik .dengem kaydı iyice. Allah sonumu hayır etin..
Bu takıntı bende de başladı, meme ucumda agrı oldu diye takıldım. Bazen ilişkiden sonra olunca hamilelikmiş diye. Belki de hamilesin :)

Bu takıntı bende de başladı, meme ucumda agrı oldu diye takıldım. Bazen ilişkiden sonra olunca hamilelikmiş diye. Belki de hamilesin :)
bütün gün göğüslerime elleyip acaba acıyolarmı diye bakıyorum, gören olsa sapı zannetçek :))) ayaklarımda ağrıyo belimde, ama romatizma var üşüyünce ağırır hep. bunuda hamileliğe yoruyorum. allah sonumuzu hayır etsin ne diyim :)))

bütün gün göğüslerime elleyip acaba acıyolarmı diye bakıyorum, gören olsa sapı zannetçek :))) ayaklarımda ağrıyo belimde, ama romatizma var üşüyünce ağırır hep. bunuda hamileliğe yoruyorum. allah sonumuzu hayır etsin ne diyim :)))

ben 6 haftalık hamıleyim yardımcı olmak adına yazıyorum,13 ocak son adetımdi yumurtlama donemınden sonra çok akıntı olmaya başlamıstı, göguslerim agrıyordu ama adet olmaya yakında agrırdı benim en gariibime giden şey iştahım acaip açılmıstı,deli gibi yemek yiyordum :) gece uyhkumdan uyanıp bıle yemek yıyordum,.mıgde bulantısı 2 gundur var .ınsallah sızınde guzel haberlerınızı duyarız.

ben 6 haftalık hamıleyim yardımcı olmak adına yazıyorum,13 ocak son adetımdi yumurtlama donemınden sonra çok akıntı olmaya başlamıstı, göguslerim agrıyordu ama adet olmaya yakında agrırdı benim en gariibime giden şey iştahım acaip açılmıstı,deli gibi yemek yiyordum :) gece uyhkumdan uyanıp bıle yemek yıyordum,.mıgde bulantısı 2 gundur var .ınsallah sızınde guzel haberlerınızı duyarız.
işte bende bunların hepsi var ama psikolojik herhalde :) bi kaç bişi aşerdiğim bile oldu . psikolijm o derece bozuk :))) bakalım inşallah hayırlı haberler veririz :))

işte bende bunların hepsi var ama psikolojik herhalde :) bi kaç bişi aşerdiğim bile oldu . psikolijm o derece bozuk :))) bakalım inşallah hayırlı haberler veririz :))

hadi bakalım inşallah:)))) kasık agrında var mı,bıde adet tarıhın ne zaman

Darısı bize artık, sende saglıklı kucagına alırsın inşallah :)

hadi bakalım inşallah:)))) kasık agrında var mı,bıde adet tarıhın ne zaman
6 martta adet olmam lazım. kasık ağrım var mı yok mu karar veremiyorumki :))) aaaa kasığım ağrıyo dediğimde ağrıyo ağrım yok dediğimde ağrımıyor. kafamda deli sorular :KK70:

Darısı bize artık, sende saglıklı kucagına alırsın inşallah :)

inşallahh kızlarr.ben daha farkında değilim bir tuhafım,süpriz oldu bende oncekı aylarda cok ıstıyodum hep bu sayfaları okuyup heveslenıodum,her seferınde adet oluyodum.ama bebegın oldugu ay hıc beklemıyodum korundugumuz halde oldu, çok kafaya takmayın allah hepımızın gonlune gore versin,

6 martta adet olmam lazım. kasık ağrım var mı yok mu karar veremiyorumki :))) aaaa kasığım ağrıyo dediğimde ağrıyo ağrım yok dediğimde ağrımıyor. kafamda deli sorular :KK70:
ınsanın elınde değil bılıyorum ama aklından çıkarmaya calış,rahat olmaya çalış,bana hep oyle derlerdı bende senın gıbıydım cunku :)))

nası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım :KK70:

Ay ço
nası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım :KK70:
Emin ol benimde aklima gelcek artık yumurta yerken :-)))

:))))) guldurdun beni yumurta heeee:)))ben esıme sure vermıstım hazırana kadar korunacaktık sende oyle bısey varmıs gıbı dusun kendını hazırana mayısa sakla ne bılım ben ole yapmıstım

Ben beklenen tarihte adet oldum ama hamileyim test yapmadım nasılsa sdet oldum diye 3 gün sürdü dr gittim hormonlarım için dr vajinadsn bakarken keseyi gördü hamilesin dedi 25 şubatta oldu bu
Allah verir ve sadece mucizeye tanık olursun
şok olmuşsunuzdur neler hissettiniz

kızlar ben normalde adete yakın goüslerim çok agrır bu sefer hiç agrımadı sadece uclarına dokununca acıyodu akıntım olmadı ama kımyasal gebelikmiş

Ben adet öncesi yoğun bel ağrısı yaşadım sadece.bide göğüslerim çok erken ağrımaya başlamıştı ve hiç geçmedi.meğer hamileymişim :) rabbim tüm isteyenlere de versin inşallah..

Benimde adetim düzensiz ama bugün belim agriyor adet olcagım zamanki gibi, bakalım hayırlısını versin Rabbim
En hayırlı zamanda kavuşuruz inşallah canım. Ben de bir umutluyum bir umutsuzum keşke hemen bilebilsek de ona göre umut etsek.

Hamileler, adet öncesi nasıl belirtileriniz oldu? Şüpheli ilişkiden sonra meme ucunda agri oldu. Bir kac gündür de midem yanıyor.Sanki hamile gibi hissediyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum.Bir de oturdugumda pantalonum bile sıkıyor,gaz da var. 5şubat adetm,Sizde ne zaman oldu belirtiler?
5 haftalik hamileyim sat 25 ocak. Belirtilerim soyle normalde göğüslerim çok agrimaz adetime 10 kaladan itibaren bastirinca ayırmaya başladı. Adet sancisi mi normalde adetten bir gün önce çekerim adetime 5 gun kala adet sancisi gibi kasıklarım agri maya başladı. Her an adet olacağım diye tuvalete gidiyordum. Bat günü göğüs ağrım tavan yaptı aynadan baktığımda damarlarımin çok belirgin olduğunu yemyeşil olduğunu gördüm ve o gün anladım hamile olduğumu. Idrar testi yaptim hemen pozitif cikti. Ayrıca alt karın bölgemde de şişlik vardı biraz. Benim belirtilerim bunlar. Şimdilik sadece göğüs ağrimdan başka belirti yok. Mide bulantısı baş dönmesi falan yok hiç şimdilik. Bence en erken belirti göğüslerde oluyor. Inşallah yardimci olmuşumdur. Allah isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek::anneadayı:

Arkadaslar konuyla yakindan alakali olmasada birsey danismak istedim. Subatin 13unde adet oldum 17sinde temizlendim. 28inde bi lekelenme oldu iliskiden sonra. Ve bugun ayin biri ayni sey tekrar oldu. Bu sefer ki biraz daha fazla. Yarin doktora gidecegim ama acayip bi korku sardi icimi

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 8 aydır sessizce burayı takip ediyordum. her ay kendimi dinleyerek belirtileri bulmaya çalışıyordum. ve dün çokşükür hamile olduğumu öğrendim. heray kendimce birsürü belirti olduğunu düşünüp hüsrana uğrayınca çok kötü oluyordum . bu ayki de yine önceki aylarda olduğu gibi adet olacakmışım gibi kasık ağrıları ( bu ay biraz erken başladı) .başka hiçbir belirtim yoktu. adetimin 3. günü idrar testi yaptım. sonuç çift çizgi :) aynı gün ( dün ) kan testi yaptım bhcg 843 :) Şükürler olsun :))
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşlh..

X