Bu persembe icin randevu aldim insallah keseyi gorebilirizGözünaydın canım çok sevindim görürsün keseyi bir iki haftayada kalp atışını da duyarsın :)
Tatlim dun kan verdim degerim 2445 cikti cok mutluyum rabbim isteyen herkese versin keseyi gormek icin acele etmek istemiyorum ama heyecandan gozlerimin ici parliyo
Canim oncelikle dualarim seninle insallah en kisa zamanda rabbim bu duyguyu sanada yasatir. Hatirlarsan ben 2 ay once kimyasal dusuk yasadim sonraki ay umutluydum doktor inofolic verdi hem folik asit hemde bebegin tutunmasina yarar dedi gun asiri iliski onerdi her dedigini eksiksiz yaptim adetim yine 5 gun gecikti ama testler hep negatifti tabi benim moralim cok bozuldu dedim cok hirpaliyorum kendimi birde gorsen 5 kilo aldim 1 ayda. Dedim kilo verip hamile kalayim unutayim dusunmeyeyim. Sonra burdan ovulasyom testleri duydum bende deneyim dedim aliyim aldim ama kullanmak nasip olmadi doktorun dediginin tersine hergun iliskiye girdim hatta yumurtlama donemi dedigimiz gunun sonrasi bile bir ihtimal dedim. Tek yaptigim fark bu. Bu ay hamileyim ama daha keseyi gormedik persembe kismetse artik randevu aldim. Umarim yazdiklarim yardimci olur sana bu arada folik asit kullanimini hic birakmadim. Ve iliski sonrasi disari sizanlari temizleyip hic ayaga kalkmadan yattim sabahlari temizlendim. Ayrica o 5 kiloyu vermeden hamile kaldim umarim hamilelik sonrasi verebilirim.merhaba ipek canım hayırlı olsun ne güzel allah banada yaşatır inşallah o duyguyu...canım allah aşkına nasıl bi yol izledin günaşırı ayak dikme her yolu denedim soğan kürü ama olmuyor sen nasıl bi yol izledin ne olur bana bi anlat o kadar sıkıldımki artık
Canim oncelikle dualarim seninle insallah en kisa zamanda rabbim bu duyguyu sanada yasatir. Hatirlarsan ben 2 ay once kimyasal dusuk yasadim sonraki ay umutluydum doktor inofolic verdi hem folik asit hemde bebegin tutunmasina yarar dedi gun asiri iliski onerdi her dedigini eksiksiz yaptim adetim yine 5 gun gecikti ama testler hep negatifti tabi benim moralim cok bozuldu dedim cok hirpaliyorum kendimi birde gorsen 5 kilo aldim 1 ayda. Dedim kilo verip hamile kalayim unutayim dusunmeyeyim. Sonra burdan ovulasyom testleri duydum bende deneyim dedim aliyim aldim ama kullanmak nasip olmadi doktorun dediginin tersine hergun iliskiye girdim hatta yumurtlama donemi dedigimiz gunun sonrasi bile bir ihtimal dedim. Tek yaptigim fark bu. Bu ay hamileyim ama daha keseyi gormedik persembe kismetse artik randevu aldim. Umarim yazdiklarim yardimci olur sana bu arada folik asit kullanimini hic birakmadim. Ve iliski sonrasi disari sizanlari temizleyip hic ayaga kalkmadan yattim sabahlari temizlendim. Ayrica o 5 kiloyu vermeden hamile kaldim umarim hamilelik sonrasi verebilirim.
Elbette ederim canim benim. Regl tarihlerin duzenli mi tatlim. Bu ay gunasiri degilde hergun denesen. Birde bu ara havalar malum usutmemek lazim. Kendine cok iyi bak. Birde ben ve esim sabahlari ac karnina 1 kasik bal yemistim. Bak dusundukce farkli seyler geliyo aklima.canım boşver kiloyu bebişin salıklı doğsun onlar bi şekilde verilir....bende tutmuyor nerdeyde 11 ay oldu korunmayalı tahlilerimde bişe yok gayet iyi 2 cm kis var sadece anlaamdım eşim bu ay tahlilini yapğtıracağız bari onda değerlerinde bi sorun olsun ilaç kullanır en azından diyorum... şu hamile halinle bana dua edermisin en kısa zamanda olsun diye
Oyle deme sagliklidir insallah esinde. Zamanlamada sikinti olabilir 14 gun kala yumurtlama deniyor ya adetine 12 gun kalaya kadar devam. Ben senin icin hep dua edecegim.canım boşver kiloyu bebişin salıklı doğsun onlar bi şekilde verilir....bende tutmuyor nerdeyde 11 ay oldu korunmayalı tahlilerimde bişe yok gayet iyi 2 cm kis var sadece anlaamdım eşim bu ay tahlilini yapğtıracağız bari onda değerlerinde bi sorun olsun ilaç kullanır en azından diyorum... şu hamile halinle bana dua edermisin en kısa zamanda olsun diye
Elbette ederim canim benim. Regl tarihlerin duzenli mi tatlim. Bu ay gunasiri degilde hergun denesen. Birde bu ara havalar malum usutmemek lazim. Kendine cok iyi bak. Birde ben ve esim sabahlari ac karnina 1 kasik bal yemistim. Bak dusundukce farkli seyler geliyo aklima.
aminÖğleden önce buradaki belirtileri okuyordum şimdi taze anne olarak yazıyorum. Benim belirtilerim beklenen adete 5 gün kala başlayan ve hiç geçmeyen karın ve kasık ağrısıydı. ayrıca göğüslerim sertleşmiş ve sızlıyordu belirtilerim şu an da devam ediyor rabbimiz herkesin yüzünü güldürsün öğrendiğimden beri dua ediyorum
Slm merhaba keseyi gordum cokta mutlu oldum ama idrar yolu enfeksiyonu geciriyprum senin basina geldi ki hic boyle birseyGözünaydın canım çok sevindim görürsün keseyi bir iki haftayada kalp atışını da duyarsın :)
Olmaz mı canım senin kadarken başladı beni hem doktorum hem sağlık ocağındaki doktorum çok korkuttu o sayede geçti bana sağlık ocağındaki doktor eğer günde 2.5-3 litre su içmezsen enfensiyondandan rahim bebeği atar dedi inanılmaz korktum kendi doktorum da içmezsen sürekli serum takmamız lazım yoksa rahim tutmaz bebeği dedi valla o günden beri sürekli 2-3 litre arası su içiyorum emin ol su hamilelikte çok faydalı hem enfeksiyon için hem çatlamamak için hemde ödemi önlüyor şükür 29. Haftadayım artık enfeksiyon yok hiç ödem olmadı 6 kilo aldım erken ama çatlakta başlamadı :) birde hala bazı günler ihmal ediyorum 1.5 lt indiği an kasıklarımda ağrı başlıyor hemen anlıyorum su içiyorum ben eskidende bu konuda çok çekiyordum meğer ilacı sadece suymuşSlm merhaba keseyi gordum cokta mutlu oldum ama idrar yolu enfeksiyonu geciriyprum senin basina geldi ki hic boyle birsey
Benim başıma gelmeyen pek bişe kalmadı canım aklına takılanı sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım :)Slm merhaba keseyi gordum cokta mutlu oldum ama idrar yolu enfeksiyonu geciriyprum senin basina geldi ki hic boyle birsey
Sagol canim cok tesekkur ederim keseyi gorduk bebegi goremedik ayni gunun aksaminda idrar sonrasi yanma avucici sizlamasi hissedince korktum birde idrar sonrasi acik pembe kanama ama daha oncede enfeksiyon olmustu bu hissi tanidigim icin doktorum siki siki tembihlemisti en az 2.5 lt su ic diye o yuzden hemen basladim yarim lt sudan sonra kanama kesildi sonra yanma hisside gecti ama bebege zarar verdi mi bilmiyorum.2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi doktor o zamana kadar beklicemBenim başıma gelmeyen pek bişe kalmadı canım aklına takılanı sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım :)
Cok tesekkur ederim icimi ferahlattin henuz 5 haftalikmis bebek ama su icemiyordum ondan kaynaklandi sanirim.Benim başıma gelmeyen pek bişe kalmadı canım aklına takılanı sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım :)
Benim başıma gelmeyen pek bişe kalmadı canım aklına takılanı sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım :)[/QUOTE
Slm birde bebegi en erken ne zaman gordun tatlim biz sadece kese gorebildik bebegi goremedik henuz
Yok canım rahat ol birşey olmaz Allahın izniyle biliyorum ki hareketlerni hissedene kadar birşey oldumu diye çok panikliyceksin o 2 haftalar geçmiycek ama zayıfsan 14-16. Haftalarda hareketlerini hissedersin sonra rahatlarsın :) 2 hafta sonra bebeği görürsün ama pek bişe anlamazsın sadece kalp atışını duymak harika olur :)Sagol canim cok tesekkur ederim keseyi gorduk bebegi goremedik ayni gunun aksaminda idrar sonrasi yanma avucici sizlamasi hissedince korktum birde idrar sonrasi acik pembe kanama ama daha oncede enfeksiyon olmustu bu hissi tanidigim icin doktorum siki siki tembihlemisti en az 2.5 lt su ic diye o yuzden hemen basladim yarim lt sudan sonra kanama kesildi sonra yanma hisside gecti ama bebege zarar verdi mi bilmiyorum.2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi doktor o zamana kadar beklicem