adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

İlk defa yumurta akı gibi uzayan akıntıyı farkettim dün de gelmişti bugünde geliyor sizce bu ne demek fikri olan varmı

Bat tan 1 hafta once baslayan gecmeyen yorgunluk oldu bende

İlk defa yumurta akı gibi uzayan akıntıyı farkettim dün de gelmişti bugünde geliyor sizce bu ne demek fikri olan varmı
Slm bendede vardi ayni akinti yumurtlamq doneminde baslayip grbeligr kadar devam etti ve hala var ayni akinti kokusuz degil mi

Arkadaslae adetime 4/5 gun var ama kasik ve bel agrilarim var size sorum erken gebelik belirtilerinezaman baslar sizlerde nasil oldu

Arkadaslae adetime 4/5 gun var ama kasik ve bel agrilarim var size sorum erken gebelik belirtilerinezaman baslar sizlerde nasil oldu
Merhaba adet oncesi ile kiyaslama yapmalisin bence daha once regl doneminde agrilarin oluyor muydu ben test yapana kadar anlamamistim

Yumurtlama zamanındasın bende onu farkettiğim ay hamile kaldım yani her ay olmıyodu her ay yumurtlama olmayadabiliyor o yüzden istiyorsan iyi değerlendir biraz geç oldu ama

Herkese göre değişebilir ama benim sadece adet günü kasık ağrım olurdu hamile kaldığım ay bir hafta öncesinden başladı hep tuvalete koştum adet oldum diye.onun dışında halsizlik bulantı gibi şeylerin erken dönemde psikolojik de olabileceğini düşünüyorum 10 haftalık gebeyim hala bulantı ve halsizlik yaşamadım.

Selamlar. Aranıza yeni katıldım. İlk hamileliğimi yaşıyorum. Henüz doktora gitmedim ancak adet gecikmemin 3.gunundeyim. beklenen adet tarihinden 2 gün önce idrar testinde 2.cizgi çok çok silik çıktı hatta çizgi yok gibiydi adeta. Hemen acile gittim ve değerim 255 çıktı teste göre 1-2 hafta dediler. Eylülden beri çocuk istiyoruz bu aya nasipmiş inşallah sorunsuz geçer. Erken test yapmama sebep olan bazı şüphelerim vardı tabi. Hicbir yontem kullanmadim sadece yumurtlama doneminde iliskiye daha cok girdik. Öncelikle yumurtlama haftamdan sonra her akşam (hala da oyle) ateşim var gibi hissettim hasta değildim ancak içten bi yanma hissediyordum. Son zamanlarda sabahları kalktığımda karnımın alt tarafına iğneler batar gibi sancılar girdi. Ayrıca test yapmadan 1 hafta öncesinden itibaren idrarım çok koyu olmaya başladı sapsariydi ki çok su içerim. Bendeki belirtiler bunlardı.

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr

Hanımlar merhaba ben yeni üye oldum da sanırım aynı heyecan aynı duygular içerisindeyiz 3 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum doğal olarak eşim varikosel ameliyatı oldu ve 3 aylık tedavinin sonunda ben kimyasal gebelik geçirdim geçen sene..bir sene içerisinde tekrar gebelik olmadı şimdi eşimin değerleri de duzeldi yumurtlama takibi yaptık bu ay.bende ko belirtiler neyin belirtisi bilmiyorum ama gaz sancısı çok var,şu içmesem bile tuvalete gitmeden duramıyorum,göğüste ara ara çekilme damar çekiliyor sanki,sol kasikta sanki kalp atışı gibi arada pit pit gibi bişeyler hissediyorum,bel ağrısı var,ayaklar üşüyor, Sol bacağımda kasılmalar oluyör.ve kaç gündür yataktan çıkmak istemiyorum ve sürekli esner halde geziyorum uyku hali çok fazla. Bi cogunu adet zamanında yaşamıyorum şimdi umitlenmem gerek mi bilemiyorum çok istiyorum rabbim den herkeze nasip eder insallah bu duyguyu cevaplarınızi bekliyorum hanımlar biraz Moral iyi gelecek sanırım bu arada 2 gün var adetime☺☺☺

Ay insallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlüne göre versin insallah..benim de yarın günüm bakalım normal de bi gün önceden sinyal verirdi sancıyla beraber ama bel agrisindan başka bişey yok suan adetlerim ağrısız geçer ondan dolayı bu ay supheleniyorum bakalım ne olacak yarın olmazsam beklerim bir iki gün daha sende haber et bize

Akşam üzeri idrar testi yaptim negatif gösteriyor. Yarin kan tahlilimin pozitif cikmasi bi mucize olu heralde artik.. Benim o mucizeye cok ihtiyacim var yoruldum

Akşam üzeri idrar testi yaptim negatif gösteriyor. Yarin kan tahlilimin pozitif cikmasi bi mucize olu heralde artik.. Benim o mucizeye cok ihtiyacim var yoruldum

Rabbim tüm isteyenlere yani Sıra da bize nasip etsin insallah aynı derece o mucize benimde ihtiyacım var bu ay bana yokmuş gibi geliyor kendimce bi anda insanın ümidi gidiyor ama hayırlısı bakalim

merhaba arkadaşlar...daah önce yazmıştım bebğim olmuyordu...hiç bir sorun yokken tam 18 ay yani birbuçuk yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım....tahl,il tüpler her şey iyidi eşimde de sorun yoktu, hatta bir aşılama bile yaptım.vel hasıl kelam hep okuduğum insanalrın hep söylediği gibi oldu aklımda artık olmuyor bayramdan sonra tüp bebek yapacağım kesin karar aldım düşünmedim üzerinde olurmu olmazmı diye ve gerçekten düşünmediğim ay oldu...gebe kalamayan arkadaşlar kendi kendime söz verdim eğer bi gün hamile kalırsam burdaki arkadaşlara yazacağım tecrübelerimi diye o yüzden yazıyorum ne olur eğer tahlilleriniz temizse eşinizinde sizinde temizse zamana bırakın stres piskoloji çok etkiliymiş onu gördüm . bana diyenlere içten içe kızıyordum ama öyle ben tüp için kreddi kartı istedim banakdan, para toplamaya başladım artık kendimi ekime odaklamıştımki oldu.. ve özelikle belirtmek istiyorum gebelik belirtisi denen şey aylarca kendimi dinledim akıntımı takip ettim acaba hamilemiyim die belirtiler aradım. ama hepsi boş gerçekten kişiye göre değişiyor. miletin dediği gibi akıntı göğüs şişme kasık ağrısı... bunlar gerçekten kişiye göre değişiyor. ben şuan 1 aylık hamileyim ve inanın hiç bir belirtim yok adet zamanı yaşadığım belirtiler aynısı...yani benim göğüs az dolar çok az sızlardı yine öyle akıntımsa hiç yok kup kuruyum... burdan dua ediyorum allahım şuan kim bebek istiyorsa en kısa zamanda kavuştursun bebeklerine,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…