Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm bendede vardi ayni akinti yumurtlamq doneminde baslayip grbeligr kadar devam etti ve hala var ayni akinti kokusuz degil miİlk defa yumurta akı gibi uzayan akıntıyı farkettim dün de gelmişti bugünde geliyor sizce bu ne demek fikri olan varmı
Merhaba adet oncesi ile kiyaslama yapmalisin bence daha once regl doneminde agrilarin oluyor muydu ben test yapana kadar anlamamistimArkadaslae adetime 4/5 gun var ama kasik ve bel agrilarim var size sorum erken gebelik belirtilerinezaman baslar sizlerde nasil oldu
Yumurtlama zamanındasın bende onu farkettiğim ay hamile kaldım yani her ay olmıyodu her ay yumurtlama olmayadabiliyor o yüzden istiyorsan iyi değerlendir biraz geç oldu amaİlk defa yumurta akı gibi uzayan akıntıyı farkettim dün de gelmişti bugünde geliyor sizce bu ne demek fikri olan varmı
Hanımlar merhaba ben yeni üye oldum da sanırım aynı heyecan aynı duygular içerisindeyiz 3 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum doğal olarak eşim varikosel ameliyatı oldu ve 3 aylık tedavinin sonunda ben kimyasal gebelik geçirdim geçen sene..bir sene içerisinde tekrar gebelik olmadı şimdi eşimin değerleri de duzeldi yumurtlama takibi yaptık bu ay.bende ko belirtiler neyin belirtisi bilmiyorum ama gaz sancısı çok var,şu içmesem bile tuvalete gitmeden duramıyorum,göğüste ara ara çekilme damar çekiliyor sanki,sol kasikta sanki kalp atışı gibi arada pit pit gibi bişeyler hissediyorum,bel ağrısı var,ayaklar üşüyor, Sol bacağımda kasılmalar oluyör.ve kaç gündür yataktan çıkmak istemiyorum ve sürekli esner halde geziyorum uyku hali çok fazla. Bi cogunu adet zamanında yaşamıyorum şimdi umitlenmem gerek mi bilemiyorum çok istiyorum rabbim den herkeze nasip eder insallah bu duyguyu cevaplarınızi bekliyorum hanımlar biraz Moral iyi gelecek sanırım bu arada 2 gün var adetime☺☺☺[/QUOTE
CANIM INSALLAH HAMILESINDIR BENIMDE GÜNÜM 5 GÜN GEÇTİ BUGUN KAN VERDIM YARIN OGRENICEM SONUCU. BIZDE ISTIYORUZ COCUK. YALNIZ BENIM COK BELIRTIM YOK. DEDIGIN GIBI GAZ ÇOK VAR. BUNUN YANI SIRA AKINTIM BEL VE HAFIF HAFIF KASIK AGRILARIM VAR. ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN HABERLERINI BIZEDE BILDIR
Akşam üzeri idrar testi yaptim negatif gösteriyor. Yarin kan tahlilimin pozitif cikmasi bi mucize olu heralde artik.. Benim o mucizeye cok ihtiyacim var yoruldum