Yaptjm mi tatlım testCnm ıkı gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum öyle aman aman bi adet sancım yok arada oluyo belimin ortası ağrıyo bacak ağrım var rahatsız edecek derecede 1 saat sonra yapıcam test çok merak edıyorum
Şimdi yaptım negatif malesefYaptjm mi tatlım test
Adet geçmiş miydi şekerimŞimdi yaptım negatif malesef
Hyr cnm yarın olcak adetAdet geçmiş miydi şekerim
İnşallah öyledir dediğin gibi olurBelki gec döllenme vardır tatlım Allâh dan ümit kesilmez
Tatlim dun kan verdim degerim 2445 cikti cok mutluyum rabbim isteyen herkese versin keseyi gormek icin acele etmek istemiyorum ama heyecandan gozlerimin ici parliyoCanım ne yaptın nerdeyse 1 hafta geçmiş inşallah güzel haberler verirsin
cnm olanıda var olmayanıda okadar çok şey okudumkiKizlar mrb size bsey daniscam illa bi belirti olmak zorunda mi olmadan da hamile olunabilir mi
Iste bizimkisi de bir umutCnm
cnm olanıda var olmayanıda okadar çok şey okudumki
Okadar çok istiyoruzki ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Ben bu ay çok ümitlendim ama kahverengi akıntının arkasından kırmızıları görecek gibiyimIste bizimkisi de bir umut
Ins yerlesme kanamasidirOkadar çok istiyoruzki ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Ben bu ay çok ümitlendim ama kahverengi akıntının arkasından kırmızıları görecek gibiyim
Sanmıyorum çok ağrım var ama inşallah öyledirIns yerlesme kanamasidir
Ne kadardir istyorsn canmSanmıyorum çok ağrım var ama inşallah öyledir
1 seneyi gectıNe kadardir istyorsn canm
Gözünaydın canım çok sevindim görürsün keseyi bir iki haftayada kalp atışını da duyarsın :)Tatlim dun kan verdim degerim 2445 cikti cok mutluyum rabbim isteyen herkese versin keseyi gormek icin acele etmek istemiyorum ama heyecandan gozlerimin ici parliyo