adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Cnm ıkı gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum öyle aman aman bi adet sancım yok arada oluyo belimin ortası ağrıyo bacak ağrım var rahatsız edecek derecede 1 saat sonra yapıcam test çok merak edıyorum

Cnm ıkı gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum öyle aman aman bi adet sancım yok arada oluyo belimin ortası ağrıyo bacak ağrım var rahatsız edecek derecede 1 saat sonra yapıcam test çok merak edıyorum
Yaptjm mi tatlım test

Kizlar mrb size bsey daniscam illa bi belirti olmak zorunda mi olmadan da hamile olunabilir mi

Bende ilk defa göğüslerimde damarlar çıktığını farkettim ve adet gecikti bu damarlar bacaklarımda da belli oldu, onun dışında iki tane test yaptım adetime 8 gun civarı varken ince kıl gibi ikinci çizgi çıktı iki testte de.

Aman hamilelik ve adet belirtisi tamamen benziyo insan hangisi belirti bilmiyo ama ben bugun ogrendimki bu belirtilerin sebebi hamilelikmis.adet oldukmu adetle sonuclaniyo sebebpler.simdi ben sonuclandigima gore belirtiler hakkinda soru sorabilirsiniz gebelik konusunda.benimki gebelikle sonuclandi cunki..herkeze iyi geceler....

X