Evet gebesiniz tebrik ederim, kan verip takibini yapmalısınız. sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3036067 Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim
Erken öğrenmişsiniz kalp atışı için 2 hafta sonra çağırabilir dr. Hemen folik asit başlamalısınızEki Görüntüle 3036067 Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim
Yaa inşallahEvet gebesiniz tebrik ederim, kan verip takibini yapmalısınız. sağlıkla gelsin inşallah
Kese için ne zaman gitmem gerekiyorErken öğrenmişsiniz kalp atışı için 2 hafta sonra çağırabilir dr. Hemen folik asit başlamalısınız
Ya çok teşekkür ederim 9 aydır bekliyordum bu çizgiyi inşallah öyledir Allah razı olsunErken gebelik testi ve koyu bence kimyasal olduğunu düşünmeyin.. Tebrik ederimm sağ salim ilerler İnshaAllah
Tebrikler. İlişkinin üzerinden kaç gün geçtikten sonra sonuç böyle çıktıEki Görüntüle 3036067 Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim
Son adet tarihiniz 2 mart mıydı? 5-6 hafta civarı kese görülür 7 8 gibi de bebek ve kalp atışı.Kese için ne zaman gitmem gerekiyor
Aynen son adet tarihim 2 marttıSon adet tarihiniz 2 mart mıydı? 5-6 hafta civarı kese görülür 7 8 gibi de bebek ve kalp atışı.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3036067 Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinVajinal usg ile bakarsa belki keseyi görebilir ama yolk sac, bebek vs. henüz göremez diye düşünüyorum öncelik keseyi görüp dış gebelik ihtimalinin dışlanması inşallah sağlıkla ilerler
Neden kimyasal olsun ki güzel düşün güzel olsunYaa inşallahkimyasal gebelikten korkuyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir teşekkür ederim
1 haftadır var bende 4 gün kaldı işte reglimeHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahgögüs hassasiyeti ne zaman başladı acaba benim çatlamadan sonra başladı hala geçmedi reglime daha 8 gün var beni de şüphelendiriyor bu durum
Bende normalde adete bi iki gün kala olurdu çok erken başladı dokunamıyorum cok acıyo inşallah belirtidir1 haftadır var bende 4 gün kaldı işte reglime
Bi kere geçirdim eşim görevde olduğu için pek bunu değerlendiremiyoruz bizNeden kimyasal olsun ki güzel düşün güzel olsunayrcıa kimyasal olursa bile hamile kalma ihtimalin daha yüksek olacak bir sonraki ay
Gayet koyu çıkmış canım hiç kötü düşünme avokado falan ye tutunsun iyice bebişBi kere geçirdim eşim görevde olduğu için pek bunu değerlendiremiyoruz biz
Aynen aşırı sızlıyor inşallah bebişin habercisidirBende normalde adete bi iki gün kala olurdu çok erken başladı dokunamıyorum cok acıyo inşallah belirtidir