Adet öncesi erken gebelik testi

Çok teşekkür ederim beklemeyi düşünüyorum peki bu haftaları nasıl bileceğim 😊

Zaten 4 haftalık olarak kabul ediliyor şuan.
son adet tarihinden bu zamana kadar 1 aydır.
Aydan ziyade hafta sayacaksin 😊

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ gögüs hassasiyeti ne zaman başladı acaba benim çatlamadan sonra başladı hala geçmedi reglime daha 8 gün var beni de şüphelendiriyor bu durum
1 haftadır var bende Allah razı olsun Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲

Çok teşekkür ederim ilk tecrübelerim ve heycanlıyım 🥰

Sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Çok keyifli bir süreç seni bekliyor ama tavsiyem 12.hafta yani 3.aydan önce bahsetme çevrene..bık bık ne tavsiyeleri biter ne çok bilmislikleri..
Bir yerlere uzanmaya çalışma, çok yorma kendini çünkü küçük henüz tutunması lazım.
Benden bir öneri olsun.
Ben cinsiyeti öğrendikten sonra hep kıvırcık saçlı gamzeli kızım diye sevdim..çok konuştum onunla..
Kızım şuan 15 aylık ve saçları kıvır kıvır üstelik cidden gamzesi var 😊🧿🐞

Sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Çok keyifli bir süreç seni bekliyor ama tavsiyem 12.hafta yani 3.aydan önce bahsetme çevrene..bık bık ne tavsiyeleri biter ne çok bilmislikleri..
Bir yerlere uzanmaya çalışma, çok yorma kendini çünkü küçük henüz tutunması lazım.
Benden bir öneri olsun.
Ben cinsiyeti öğrendikten sonra hep kıvırcık saçlı gamzeli kızım diye sevdim..çok konuştum onunla..
Kızım şuan 15 aylık ve saçları kıvır kıvır üstelik cidden gamzesi var 😊🧿🐞
Ya ne Güzel Rabbim uzum ömür versin inşallah ❤️ yok eşimden hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum oda herşey belli olduktan sonra söylemeyi düşünüyorum 😊 teşekkür ederim ❤️

Kızlar merhaba bende yeni üyeyim şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 5 gün geçti erken gebelik yaptım çıkmadı adetime 6 gün var daha ve ben sanki hissediyorum var gibi kasırklarım da ara ara batma lar oluyo ve mide bulantı var çok şiddetli olmasa da sizce var mıdır tekrar ne zaman test yapıyım emin olamadım 🤔😊

Kızlar merhaba bende yeni üyeyim şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 5 gün geçti erken gebelik yaptım çıkmadı adetime 6 gün var daha ve ben sanki hissediyorum var gibi kasırklarım da ara ara batma lar oluyo ve mide bulantı var çok şiddetli olmasa da sizce var mıdır tekrar ne zaman test yapıyım emin olamadım 🤔😊
Test en erken ilişki sonrası 10.gün yapılır, beklemelisiniz.

Bekleyin adetime 4 gün vardı öğrendiğimde erken gebelik testi yapmıştım mide bulantısından şüphelenip

Bekleyin adetime 4 gün vardı öğrendiğimde erken gebelik testi yapmıştım mide bulantısından şüphelenip
Malesef 2 kere daha test yaptım çıkmadı adetime 2 gün var bu ayda olmadı sanırsam hayırlısı olsun ne yapalım artık inşallah öbür ay olur 😔☺️

Malesef 2 kere daha test yaptım çıkmadı adetime 2 gün var bu ayda olmadı sanırsam hayırlısı olsun ne yapalım artık inşallah öbür ay olur 😔☺️
Ya inşallah olur çok dua edeceğim inşallah sağlıklı hayırlı bir bebişin olur 🤲❤️ ümidini yitirme hiç bir zaman eşim görevde olduğu için ara ara geliyordu gittiğinde hemen test yapıyordum haliyle üzülüyordum bu ay hiç beklemiyordum o kadar ümitsiz gidip test aldım ama o çizgiyi görünce çok ağlamıştım inşallah Rabbim seni de mutluluktan ağlatır 🤲❤️

Ya inşallah olur çok dua edeceğim inşallah sağlıklı hayırlı bir bebişin olur 🤲❤️ ümidini yitirme hiç bir zaman eşim görevde olduğu için ara ara geliyordu gittiğinde hemen test yapıyordum haliyle üzülüyordum bu ay hiç beklemiyordum o kadar ümitsiz gidip test aldım ama o çizgiyi görünce çok ağlamıştım inşallah Rabbim seni de mutluluktan ağlatır 🤲❤️
Ayy ne güzel dua ettin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah olur Allah önce olmayana nasip etsin sonra bana da 1 tane de daha sağlıklıca versin inşallah hep böyle dua ediyorum çok mutlu ettin beni gerçekten 🥰🥰🤲🌺

X