Teşekkür ederim canımAcilde yada özelde verebilirsiniz özelde verdim 1 saatte çıkmıştı
Bence negatif benim de ne olur ne olmaz diye gidicem, adet gecikmem hariç hiç bir belirtim yokTeşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallah sana olsun seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım bu ay olmaz öbür ay olur Allahın izniyleBence negatif benim de ne olur ne olmaz diye gidicem, adet gecikmem hariç hiç bir belirtim yok
Öyle canım çok da istiyorum diyemem ama gelse sevinirim hayırlısı olsun, haber veririmHayırlısı neyse o olsun inşallah canım bu ay olmaz öbür ay olur Allahın izniyle
Ya çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar ben duramadım kan verdim hamileyim ama çok başı beta 27 çıktı darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallah
Canım bugün kan verdim beta 1 nisandaki gibi 2.39 negatifHayırlısı neyse o olsun inşallah canım bu ay olmaz öbür ay olur Allahın izniyle
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinHayırlısı olsun canım demekki senin için daha zamanı değilmiş inşallah çok bekletmez seni
Aminnn canım sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızYa çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Elif senin belirtilerin nelerdiAminnn canım sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Benim pek belirtim olmadı canım ovulasyonla takip edip değerlendirdim ama içime çok kuvvetli Bi hissiyat geldi bide çok hafif bulantı oldu o kadar yeni yeni hissetmeye başlıyorum ama göğüslerim acımaya başladı kasırklarımda hafif ağrılar var bu kadarElif senin belirtilerin nelerdi