Kızlar burda hayali Bi çizgi görünüyor sanki kaç gündür yapıyorum hiç çıkmamıştı bugün öylesine yaptım bırakıp gittim böyle görünüyor sizce var mı?
Bence var kuzum yinede bi kan testi ver benimde böyleydi regline kaç gün kaldıKızlar burda hayali Bi çizgi görünüyor sanki kaç gündür yapıyorum hiç çıkmamıştı bugün öylesine yaptım bırakıp gittim böyle görünüyor sizce var mı?
Regl günüm bugün olacakmış gibi hissediyorum ama yok daha bişey inşallah olmazBence var kuzum yinede bi kan testi ver benimde böyleydi regline kaç gün kaldıEki Görüntüle 3046573
Bilmiyorum ama var gibi bide ucuz testlerden denesene benim onlardan daha net çıkmıştıRegl günüm bugün olacakmış gibi hissediyorum ama yok daha bişey inşallah olmaz
Gece olmazsa eğer yarın kan vermeye gidicem artık çünkü varsa eğer erken öğrenmem daha iyi benim için kan pıhtılaşması sorunu var ilaç kullanıyorum zatenBilmiyorum ama var gibi bide ucuz testlerden denesene benim onlardan daha net çıkmıştı
Kanda ne çıktı sonucunu aldınız mıGece olmazsa eğer yarın kan vermeye gidicem artık çünkü varsa eğer erken öğrenmem daha iyi benim için kan pıhtılaşması sorunu var ilaç kullanıyorum zatem
Vermeye gidemedim malesef Allah izin verirse yarın gidicem inşallahKanda ne çıktı sonucunu aldınız mı
Vermeye gidemedim malesef Allah izin verirse yarın gidicem inşallah
Güzel haberleriniz bekliyorum inşallahVermeye gidemedim malesef Allah izin verirse yarın gidicem inşallah
İnşallah canım hemen haber vericem burdanGüzel haberleriniz bekliyorum inşallah
Canım öğlenden sonra da devlete kan veriliyor değil mi?İnşallah canım hemen haber vericem burdan
Bilmiyorum ki malesef bende her ne kadar 1 kızım olsa da ilk defa deneyimleyeceğim için acemiyim şuan ama acilden gidilince veriliyor diye biliyorumCanım öğlenden sonra da devlete kan veriliyor değil mi?
Randevu anca öğlenden sonraya bulabildim ama verilir sanırım sadece sonucu ertesi güne kalır diye düşündüm bakalım yarın gidip görürüm, sağolunBilmiyorum ki malesef bende her ne kadar 1 kızım olsa da ilk defa deneyimleyeceğim için acemiyim şuan ama acilden gidilince veriliyor diye biliyorum
Rica ederim inşallah sizin de benim de vardır hayırlısı olsun artık sonucu burdan yazarsın artık bende yazıcamRandevu anca öğlenden sonraya bulabildim ama verilir sanırım sadece sonucu ertesi güne kalır diye düşündüm bakalım yarın gidip görürüm, sağolun
Rica ederim inşallah sizin de benim de vardır hayırlısı olsun artık sonucu burdan yazarsın artık bende yazıcam
Acilde yada özelde verebilirsiniz özelde verdim 1 saatte çıkmıştıTamam canım yazarım mutlaka 1 nisanda 2.39 çıktı hala adet olmadım bende düşündüm ki eğer olmasa sıfırlanıp regl olurdum. Ondan dolayı bir daha kan vermek istedim. Yarın nasipse öğlenden sonra vericem bakalım
Arkadaşlar ben duramadım kan verdim hamileyim ama çok başı beta 27 çıktı darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallahAcilde yada özelde verebilirsiniz özelde verdim 1 saatte çıkmıştı
Yaaa gözünüz aydınArkadaşlar ben duramadım kan verdim hamileyim ama çok başı beta 27 çıktı darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallah