- 30 Ağustos 2023
- 53
- 51
- 8
- Konu Sahibi dragonfly1
-
Benim de 3 kasım sizin daha erken süperr moralinizi bozmayın sizi anlıyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur1 kasımdi benim yarın 31.gün oluyo . Bende moralim bozulacak diye korkuyorum ama böyle de çok yıpratıcı kafam sürekli orda yarın yapicam artık negatif olursa adeti beklerim
Bende olcak gibiyimBenim de 3 kasım sizin daha erken süperr moralinizi bozmayın sizi anlıyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurbenim normalde 25-26-27 günde bir ondan 29 u görünce biraz şüphelendim ama bilemiyorsun ki olacak gibiyim de
Evet ama çok çok silik zor görüyorum, ilk 2 dakika icinde çıktı yarin artık bakicamolabilir aslında silik çizgi çıktıysa biraz heyecanlı inşallah yarın çift görürsünğz
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumEvet ama çok çok silik zor görüyorum, ilk 2 dakika icinde çıktı yarin artık bakicam
İnşallahBende olcak gibiyimbenim dongum 31 gündü iki aydır 34 ü buluyo o yüzden kafam karışık.. haberlerini bekliyorum seninde insallah vardır
Yapınca beni de etiketle canım ben ikinci yaptığımda negatif görünce bıraktım kendimi beklemeye aldımBende ayni yaa insan sabredemiyor . Bugün erken gebelik testi yaptım çok silik cizgi çıktı yarın bi daha yapicam umitlenmek istemiyorum ya
Beklemekten başka çare kalmadıBendede durum ayni bende silik gorup test veriyorum hem negatif anlamadm bu sorunlari ahaha smdi gene test sonucu bekliyorum 2 saatte ogrenecegim bisi icin saglik ocagina gittim 2 gun bekliyorum bu belirsizlik kafayi cok yoruyor suphe kalmamasi icin hemen gidip yaptirmaliyizki en azindan kesinlessin bence
Testim bu ben cok gidip baktirdigim icin hep negatiften dedim heyecan olsun butun sulale bekliyor guzel haberi bende evde cay iciyorum nasl sakin kalabiliyorsin diyolarBeklemekten başka çare kalmadı
Ben dayanamadım yaptım ve mis gibi tek çizgi hala regl olamadım artık düşünmeyeceğim modum da düştü yalan yokBende ayni yaa insan sabredemiyor . Bugün erken gebelik testi yaptım çok silik cizgi çıktı yarın bi daha yapicam umitlenmek istemiyorum ya
Sizin testiniz pozitif gibi İnşaAllah hamilesinizdir)) o kadar da silik değil yaniTestim bu ben cok gidip baktirdigim icin hep negatiften dedim heyecan olsun butun sulale bekliyor guzel haberi bende evde cay iciyorum nasl sakin kalabiliyorsin diyolar
Cokta belirgin degil sanki aman pzrtesi belli olacak kesin zatenSizin testiniz pozitif gibi İnşaAllah hamilesinizdir)) o kadar da silik değil yani
Canim hayirlisi olsun bebis varTestim bu ben cok gidip baktirdigim icin hep negatiften dedim heyecan olsun butun sulale bekliyor guzel haberi bende evde cay iciyorum nasl sakin kalabiliyorsin diyolar
Bu sabah bende yaptım var mı yok mu belli olmayan hayalet bi çizgi çıktı bende yapmicam 2 gün daha beklerim regl olmayi .. sende bekle Canim olmazsak sabah idrariyla yapariz bi kez dahaBen dayanamadım yaptım ve mis gibi tek çizgi hala regl olamadım artık düşünmeyeceğim modum da düştü yalan yok
Evet bir de tam kısa girdik ya havalar çok sogudu falan açıp dedim mevsim değişikliğinden mi böyle oluyorBu sabah bende yaptım var mı yok mu belli olmayan hayalet bi çizgi çıktı bende yapmicam 2 gün daha beklerim regl olmayi .. sende bekle Canim olmazsak sabah idrariyla yapariz bi kez daha
Evet olabilir ben bugün boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı ile uyandım zatenEvet bir de tam kısa girdik ya havalar çok sogudu falan açıp dedim mevsim değişikliğinden mi böyle oluyor
Geçmiş olsun cnm inşallah hayırlı olur bizim için yarın haberlerini bekliyorumEvet olabilir ben bugün boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı ile uyandım zaten
Yapin ya bekletmeyin beni ahahaha meraktan catlrim benm sonuc yarn kendimi yicem icimden disardan hic belli etmiyorum amaBu sabah bende yaptım var mı yok mu belli olmayan hayalet bi çizgi çıktı bende yapmicam 2 gün daha beklerim regl olmayi .. sende bekle Canim olmazsak sabah idrariyla yapariz bi kez daha
Kendimin olmasa bile böyle heyecanlanıyorum sizn için de inşallah hayırlısı olurYapin ya bekletmeyin beni ahahaha meraktan catlrim benm sonuc yarn kendimi yicem icimden disardan hic belli etmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?