Adet öncesi belirtiler mi regl mi bakar misiniz ?

dragonfly1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
39
18
3
30
Kızlar merhaba, regl 3 gün var dün ara ara yoğun kasiklarimda agri ve sizlama var ayrıca kalçam,belim ve bacaklarım adet olduğum günlerdeki gibi ağrıyor. Onun dışında 1 haftadır goguslerimde hassasiyet var. Normalde goguslerim adet öncesi ağrır zaten ama bu bel ve kasik agrisi bu kadar adetin ilk günü ağrı yapardı. Yumurtlama günü 19 kasımdi.ortalama 32 gunde 1 adet olurum. 1 Kasım Sat. Hamile olma ihtimalim var mıdır?
Yerlesme agrisi böyle mi oluyor tecrübeli arkadaşlarım yorum yapabilir mi Regl olduğum zamanlardaki agrimin aynısını yasiyorum

Merhabalar bende sizin gibiyim innovitanın testini yapmıştım sanki silik bir çizgi gördüm. Benimde sat 2 Kasım bende 30-35 arası adet döngüm var 2 kasımda test yenilemeyi düşünüyorum. Tekrar silik çizgi görürsem kan veririm onun haricinde beklemekten başka yapacak bir şey yok

Merhaba, benimde regl öncesi klasik belirtilerim neyse öyle olmuştu o ay hamile kalmıştım,hafif çok hafif silik çıkmıştı kaset test,kan testi verdim sonrasında.Her aydan farklı bir belirti olmamıştı.Yerleşme kanaması olmadı bende,inşallH pozitif çıkarsın

Insallah çok istiyorum artık negatif görmek istemiyorum 31 yaşındayım zaten .. insallah bu sefer tutmuştur. Dediğim gibi tek fark bel ağrım adet günü başlardı erken başladı bu ay ondan suphelendim

Merheba sat 3 kasım normalde ortalama 26 günde bir oluyorum regl bugüb 28. Gün senede bir iki defa 28 olabiliyor biliyorum düşünmek için erken ama sanki belirtileri ona yorumuorum gibi bel ağrım var kasık ağrım var göğüslerim normalde 1 hafta önce ağrımaya başlardı 3-4 gün önce başladı bilemiyorum ya hayırlısı olsun bugğnden beri sanki olacakmışım gibiydi ama olmadım hala Teste yapmıuorum negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum

İnsanı negatifler yoruyor gerçekten haklısınız . Bende belki olurum diye bekliyorum

Benimde belirtilerim aynı bel ağrım bugün oluştu o da sol tarafımda. Bir kaç gündürde göğüs sızlaması ve kasık ağrılarım var. Geçen ay da böyle çok umutlanmıştım sonrasında kist olduğu ortaya çıktı. Şimdi de kistimden mi kaynaklı bilemediğimden bekliyorum… inşallah hepimiz iyi haberler alırız

Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Yarin sizde bi test yapın bakalım bende yapayım negatifse de vardır bir hayır ne diyelim yola devam dicez .. üzülüyoruz biliyorum ama birbirimize destek oluruz

Yarin sizde bi test yapın bakalım bende yapayım negatifse de vardır bir hayır ne diyelim yola devam dicez .. üzülüyoruz biliyorum ama birbirimize destek oluruz
Pazartesiye kadar olmazsa test yapacağım 30. Günde bakalım biraz test yapmayı erteliyorum moralim bozulmasın diye tabii ki vardır bir hayır sizin sat hangi gün

1 kasımdi benim yarın 31.gün oluyo . Bende moralim bozulacak diye korkuyorum ama böyle de çok yıpratıcı kafam sürekli orda yarın yapicam artık negatif olursa adeti beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…