- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi svdakahvesi
Adetim bitsin kadın doktora gitcem canım ilk kez böyle bi adet yaşıyorumPazartesi dr a git bi baksınhem ultrason hem kan idrar tahlillerine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim bitsin kadın doktora gitcem canım ilk kez böyle bi adet yaşıyorumPazartesi dr a git bi baksınhem ultrason hem kan idrar tahlillerine
Maşallah canım rabbim cok bekletmeden bir kardes versin inşallah sağlıklı sıhhatli benimde iki oglum var Allah ömür versin olursa bir tane daha istiyorum olmazsa da nasip rabbim olmayanlara kismet etsinYok canım ikinci. 15 aylık oğlum var
Bakalım kısmet artık canımDunde migrenim tuttu iğne felan vuruldum iğnesiz atlatmam mumkun degildi zaten hastalansam da rahatlasam demistim hastalanmasam bu sefer iğne agir hamilelikte riskli grupta bebege etkisi olacak diye korkacaktım artık önümüzdeki maçlara bakalım
Adetin bittiği gun başlayıp bir gun durup bir gun iliski yaşarsan cok yüksek ihtimal gebelik gerçekleşir diyorlar canim nette dr sitelerinde ama adetin 20. 21. Gününe kadar devam ederekBakalım kısmet artık canım![]()
O zaman yumurtlama olmadığı için hamile kalamıyomuşun canım demiştim kardeşim yumurtlama takvimine göre hamile kaldı kuzenim de aynı şekil yumurtlama takvime göre ilişkiye girdik hamile kaldım dediAdetin bittiği gun başlayıp bir gun durup bir gun iliski yaşarsan cok yüksek ihtimal gebelik gerçekleşir diyorlar canim nette dr sitelerinde ama adetin 20. 21. Gününe kadar devam ederek
AminMaşallah canım rabbim cok bekletmeden bir kardes versin inşallah sağlıklı sıhhatli benimde iki oglum var Allah ömür versin olursa bir tane daha istiyorum olmazsa da nasip rabbim olmayanlara kismet etsin
Benim dediğim gibi yaptığında yumurtlamayı mutlaka yakamıyorsun ama senin dediginde yumurtlama değiştiği için her ay daha zor kaderi çok çok düzenli kadınlarda geçerliO zaman yumurtlama olmadığı için hamile kalamıyomuşun canım demiştim kardeşim yumurtlama takvimine göre hamile kaldı kuzenim de aynı şekil yumurtlama takvime göre ilişkiye girdik hamile kaldım dedi![]()
Bakalım ya hayırlısı bu ALLAH ne derse oBenim dediğim gibi yaptığında yumurtlamayı mutlaka yakamıyorsun ama senin dediginde yumurtlama değiştiği için her ay daha zor kaderi çok çok düzenli kadınlarda geçerli
Evet canım hemde fena şekilde . Normalde ilk gün çok gelmezdi ama dün ilk günüm olmasına rağmen fena halde geliyorBu ay çocuk yapmayı düşünmüyorum canımdüşündüğüm zaman dediğin testten alıp bide onu deneyim bakalım ne olcak
rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşaallah sen tam adet oldun mu peki
Bende de dün biraz geldi normalde gelirdi sabah çok geldi ikindi kesildi ağrıdan öldüm su torbası koydum akşam sonradan gelmeye başladı kan pıltısı sabah kan pıltısı yapışkan gibi gelmiş neden acabaEvet canım hemde fena şekilde . Normalde ilk gün çok gelmezdi ama dün ilk günüm olmasına rağmen fena halde geliyor![]()
Sen normal adet oluyorsun aslında hiç birşey yok ama düşüne düşüne herşeye bir anlam yüklemeye başladın kendini inceleyip duruyorsun aslında söylediklerin normal adet olduğunu gösteriyorBende de dün biraz geldi normalde gelirdi sabah çok geldi ikindi kesildi ağrıdan öldüm su torbası koydum akşam sonradan gelmeye başladı kan pıltısı sabah kan pıltısı yapışkan gibi gelmiş neden acaba
Normal adet evet ama bu sefer değişik ikingi günüme rağmen adetim az geliyorSen normal adet oluyorsun aslında hiç birşey yok ama düşüne düşüne herşeye bir anlam yüklemeye başladın kendini inceleyip duruyorsun aslında söylediklerin normal adet olduğunu gösteriyor
Adet oldun mu canımBende pas geçtim kızlar. Umudum sonraki aylara![]()
Oldum canım dün aynı yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu sabaha kadar çok az az geldi sabah adet kanamasına döndü. Yine de doktora gitsem mi kararsızım ama çok sancım oldu normal mi muayene olmak istiyorumAdet oldun mu canım
İstersen git canım için rahat ederOldum canım dün aynı yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu sabaha kadar çok az az geldi sabah adet kanamasına döndü. Yine de doktora gitsem mi kararsızım ama çok sancım oldu normal mi muayene olmak istiyorum
Hayırlısı olsun benim yeni bat 5 mart artık önümüzdeki aylara odaklanalım sizin yeni baylar nedirBende pas geçtim kızlar. Umudum sonraki aylara![]()
Bu ayın 7 sinde olduğuma göre öbür ay ya 7 sinde yada 6 sında adet olcamHayırlısı olsun benim yeni bat 5 mart artık önümüzdeki aylara odaklanalım sizin yeni baylar nedir
Beklenen adet tarihlerimiz degil beklenmeyen adet tarihlerimiz 5 6 mart bakalım insallah gelmezlerBu ayın 7 sinde olduğuma göre öbür ay ya 7 sinde yada 6 sında adet olcam