• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende daha adet olmadim bhcg dün kanda 2 çıkmıştı adete 4 gun kala hala yükselmemiş olabilir mi
Bende adet mi oldum olmadım mı belli değil şuan yanıyorum ya haralet basıyor 😂 ayaklarımın altı ellerimin için belim yanıyor resmen evin kobisininin derecesini düşürdüm eşim şaşırdı sen çok üşüyen birisin ne oluyo sana dedi 😂

Bende değişik oldu bu sefer ya akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan geldi kesildi sabah hiç bişey yoktu şimdide kahverengi leke geliyor tek.. bu sabah uyandığımda sıcacıktım halada öyleyim hatta sıcak basıyor belim filan terliyor anlamadım niye böyle oluyor normalde çok üşüyen biriyim ben son ilişki gününden bu yana üşümüyorum 😂 ağrımda fazla yok normalde adet zamanımda kahverengi leke bile gelse ağrım olurdu sağ kasığım ara ara batıyor gene 😏
NERDE yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbul’da yaşıyorum ve havada kar var ben kombiyi açmadım gündüz o derece sıcak basıyordu . Menopoza mı girdim ne yaptım acaba dedim 😁

NERDE yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbul’da yaşıyorum ve havada kar var ben kombiyi açmadım gündüz o derece sıcak basıyordu . Menopoza mı girdim ne yaptım acaba dedim 😁
Konyada yaşıyorum 😁 benim kombi 50 derecede olur hep üşüdüğüm için bugün indirdim dereceyi 😂 iki gündürde midem ve sırttım mı ciğerlerim mi bilemedim ağrıyor acaba ondan dolayıdamı sıcak basıyor 😂 hamilelik belirtisinde mide ciğerler ağrırmı ki 😂

Konyada yaşıyorum 😁 benim kombi 50 derecede olur hep üşüdüğüm için bugün indirdim dereceyi 😂 iki gündürde midem ve sırttım mı ciğerlerim mi bilemedim ağrıyor acaba ondan dolayıdamı sıcak basıyor 😂 hamilelik belirtisinde mide ciğerler ağrırmı ki 😂
Bugün sağlık ocağındaki kadına olacakmış gibi hissedip olamıyorum dediğimde , ilk zamanlar böyle olur gebelikte dedi , orada bi umutlandım bütün gün sonuçları bekledim saat 1 den akşam 7 ye kadar sitelerine sürekli girdim çıktım ama 0.24 ü görünce üzüldüm . Gerçekten bugün İstanbul çok soğuktu ben evde kombiyi açamadım sıcaktan . Ama Regl olamadığın zamanlarda ( menopoz gibi düşününce ) sıcak basması normal gibi . Ciğer ağrısı falan bilmiyorum 😁mide bulantısı olur onu biliyorum . Bir de hala daha ben Regl olmadım ve karnım inanılmaz ağrıyor olamıyorum da bu duyguyu ilk defa yaşadığım için deliriyorum o yüzden kist falan var mı diye düşünmedim değil beklicem cumartesine kadar artık ne yapayım . Adet söktürücü de kullanmak istemiyorum ki hiç kullanmadım hayatımda gerek duymadım çünkü . Bi kontrol etsin önemli bir şey yoksa kullanmam bile kendiliğinden olmasını beklerim bir hafta kadar daha olmazsam içerim . Aslında buradan da okumuştum geç döllenme olmuş idrar da kanda çıkmamış baya baya sonra öğrenen olmuş gebeliğini o yüzden her ihtimale karşı beklerim .

Bugün sağlık ocağındaki kadına olacakmış gibi hissedip olamıyorum dediğimde , ilk zamanlar böyle olur gebelikte dedi , orada bi umutlandım bütün gün sonuçları bekledim saat 1 den akşam 7 ye kadar sitelerine sürekli girdim çıktım ama 0.24 ü görünce üzüldüm . Gerçekten bugün İstanbul çok soğuktu ben evde kombiyi açamadım sıcaktan . Ama Regl olamadığın zamanlarda ( menopoz gibi düşününce ) sıcak basması normal gibi . Ciğer ağrısı falan bilmiyorum 😁mide bulantısı olur onu biliyorum . Bir de hala daha ben Regl olmadım ve karnım inanılmaz ağrıyor olamıyorum da bu duyguyu ilk defa yaşadığım için deliriyorum o yüzden kist falan var mı diye düşünmedim değil beklicem cumartesine kadar artık ne yapayım . Adet söktürücü de kullanmak istemiyorum ki hiç kullanmadım hayatımda gerek duymadım çünkü . Bi kontrol etsin önemli bir şey yoksa kullanmam bile kendiliğinden olmasını beklerim bir hafta kadar daha olmazsam içerim . Aslında buradan da okumuştum geç döllenme olmuş idrar da kanda çıkmamış baya baya sonra öğrenen olmuş gebeliğini o yüzden her ihtimale karşı beklerim .
Aynen bekle bakalım inşallah hamilesindir 🤗 valla ben kendimi bir türlü anlayamadım kahverengi lekem geliyor ama ağrı filan yok normalde azda olsa olması lazımdı yani 😂 şimdide üşüme girdi bana midemde bi bulantı oldu boğazım tıkandı gibi ama çıkmadı bişey 😂

Amin inşaallah 😂 valla bende kasıkta hiç yaşamadığım ne belirtiler vardı halada var yanıyo batıyor kaşınıyor sağ kasığım ama hamile değilmişim akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan gelmişti sabaha kadar hiç bişey gelmemiş şimdi sadece kahverengi lekem geliyo kan yok ve hiç ağrımda yok sadece gene sağ kasığım hafif batıp çıkıyor neden acaba
Cnm yerleşme kanaması olmasın o kan Verdin mi

Aynen bekle bakalım inşallah hamilesindir 🤗 valla ben kendimi bir türlü anlayamadım kahverengi lekem geliyor ama ağrı filan yok normalde azda olsa olması lazımdı yani 😂 şimdide üşüme girdi bana midemde bi bulantı oldu boğazım tıkandı gibi ama çıkmadı bişey 😂
Test yapsana canım 😊

2 de bi değer bence ben çok duydum 2’den yükselen umutlandırmak istemem tabi ama inşallah hayırlıysa olsun yaa birimizin barii
Canım evet adete 4 gun kala 2.0 cıktı şimdi adete 2 gun var ne gogus ağrısı hassasiyet ne sanci hepsi bitti arada çok az oluyor forumda da hep yazmışlar adet geçmeden kan da negatif çıkan cok olmuş benimde 0. 'lı bir değer olmayınca 2 olunca acaba diyorum günüm geçerse tekrar bakıcam artık gün gecmeden bizim sağlık ocağı test yapmıyor özelde de 50 lira tahlil hic durma para vermem artık bekliyorum gelirse kırmızılar buyursun gelsin yoksa güzel bir kiz bebek gelsin

Canım senin enfeksiyonun var gibi o bulantısı ateşi halsizligi enfeksiyin yapar kadın hastalıklarına git bir muayene ol mantar enfeksiyon iltihap varsa hamileligi de engeller

Canım senin enfeksiyonun var gibi o bulantısı ateşi halsizligi enfeksiyin yapar kadın hastalıklarına git bir muayene ol mantar enfeksiyon iltihap varsa hamileligi de engeller
Bu ay böyle yapcam olmassa canım ben bu ay bi değişiğim ya normalde adet olunca bende ilk gün bile et parçası gibi gelirdi oda çok ağrı yapardı parça gelince ağrım geçerdi ama şimdi ağrım çok var ve hiç parça gelmiyor adetim ilk güne rağmen çok geliyor 😂

Back