• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar hamile miyim bi bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20200205_101517.jpg
    IMG_20200205_101517.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 41
Bende kan verdim 15.30 da çıkacak dediler adete 3 gun var artık çıkar sanırım varsa yada yoksa özellikle gelmezdim ama oğlumu getirmiştim ozel hast olunca muayenesiz yapıyorlarmış

Bari şu takvimi sileyim psikoloji ne ilginc birşey ya butun hallerimi hamilelikte yordum ama nasip kısmet çocukların dr u okulu vs derken hemen kabullendim neyse artık biraz daha korunmam 6 ay daha olmazsa daha istemem rabbimin yazısı iki çocuk der otururum🥰

Bari şu takvimi sileyim psikoloji ne ilginc birşey ya butun hallerimi hamilelikte yordum ama nasip kısmet çocukların dr u okulu vs derken hemen kabullendim neyse artık biraz daha korunmam 6 ay daha olmazsa daha istemem rabbimin yazısı iki çocuk der otururum🥰
Aynen üzülme şükür gene iki tane evladın var 🤗 ah o psikolaji benide deli etti 😂 o zaman bende hamile değilim ikimizde aynı belirtileri yaşıyoruz 😂

Adet takvim programı 4 gun gosteriyor ben 3 sanıyordum ama 4 gunde olsa idrarda cikmaz belki ama kanda iyi kotu yükselirdi 2 cıktı ornegin 10 15 vs olsa yeni yukseliyor derdim
Adetini bekle bide eğer döllenme geç olduysa ondan dolayıda kanda bile geç çıkabiliyormuş

Sanmam canım ya yumurtlamadan bu yana 10 gun oldu yinede en azindan 5 in üstüne çıkmalıymış yok yani değilim sende kotver gitsin o zaman daha kolay olur
Bende umutlu değilim artık canım hamile değilim biliyorum bugün hiç sağ kasık ağrım olmadı geçti bugün 😂 adet belirtilerimde var cuma yada cumartesi olcam adet hakkımızda hayırlısı olsun artık üşütmüştümde olabilirim kasık ağrım ondan dolayıda olabilir bugün ciğerlerimde ağrıyo ve yanıyor buda hamilelik belirtisi değil ya 😂😂

Benimde böyle olmuştu aynı adetime 4 5 gün kalaya kadar devam etti sonra farketmedim hiç hatta hamile değilim kesin felan demiştim😁
Ovülasyon takibi yaptım bu ay . Reglimin 1.gününden itibaren hesaplarsan 22. Ve 23. (23-24 ocak) Gün yumurtlamayı gördüm . Reglm düzensiz 28-31 gün arası oluyor . En son 2 Ocak’ta Regl oldum .Son günlerde Regl olacak gibi inanılmaz karın ağrısı var bende , kasıklarım çok ağrıyor , karnım taş gibi , aşırı derece de gaz ve akıntım var . Test yaptım pazartesi çıkmadı . Sanırım biraz daha beklemem lazım :(

Back