- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi svdakahvesi
Hayırlısı değilmiş demekkiCanım benim üzülme hayırlısı olsun sağlıklısı olsun pozitif düşünelimüç gün erken başlarsın çalışmalara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı değilmiş demekkiCanım benim üzülme hayırlısı olsun sağlıklısı olsun pozitif düşünelimüç gün erken başlarsın çalışmalara
Hayırlısı olsun her ay aynı stresi yasama lütfen daha rahat ol tamam mi verir rabbimHayırlısı değilmiş demekkiyaşadığım o kadar belirtiler neydi peki ya neler yaşadım hemde ilk defa oldu bunlar o yüzden insan umutlanıyor işte
![]()
Artık bu belirtilere inanmam ben bitti bu belirtilere inanmak ne zaman adetim geçti o zaman test yapcamHayırlısı olsun her ay aynı stresi yasama lütfen daha rahat ol tamam mi verir rabbim
Sen olsun ben de olsam da adet acabalarım bitse artık daha bakınıyorum adet gecikmesi konularına hala yaa foruma giriyorum hep o konulara gidiyor aklımArtık bu belirtilere inanmam ben bitti bu belirtilere inanmak ne zaman adetim geçti o zaman test yapcam![]()
İnşaallah hamilesindirSen olsun ben de olsam da adet acabalarım bitse artık daha bakınıyorum adet gecikmesi konularına hala yaa foruma giriyorum hep o konulara gidiyor aklım
Ben bugün sabah kan tahlili verdim sağlık ocağına bakalım hala daha olmadım Regl . Başka tahlillerde yaptırdım genel tarama b12 folik asit falan . Hamiş değilsem doktora gidicem artık . Gönlüm hamilelikten yana ama sonucu görüpte üzülmek istemiyorumBen bu ovülasyon veya yumurtlama tarihini bile bilmiyordum burda öğrendimhatta burdan öğrenince netten açıp baktım yumurtlama tarihi nedir diye bunu bilmeden son yumurtlama tarihimden bir gün önce çok doğurtganlık günümde olmuş beraberlik bunu bakınca anladım çok şaşırdım zaten iki gğn sonrada sabah kahveringi lekem geldi ardından sağ kasıkta rahimde bende değişiklikler oldu
buraya yazdım çoğu kişi böyle hamile olduğumu öğrendim demiş dahada umutlandım hatta erken iki kere test yaptım çıkmadı demekki 14 gün beklemem lazım mış
![]()
Üzülme lütfenKızlar hamile değilim adet olmuşumhemde beklenen adet dönemimden üç gün önce
![]()
Rabbim gönlüne göre versin inşaallahBen bugün sabah kan tahlili verdim sağlık ocağına bakalım hala daha olmadım Regl . Başka tahlillerde yaptırdım genel tarama b12 folik asit falan . Hamiş değilsem doktora gidicem artık . Gönlüm hamilelikten yana ama sonucu görüpte üzülmek istemiyorumo yüzden çok hamileyim diye odaklamıyorum kendimi .
Haklısın nasip değilmiş demekki vardır bundada bir hayırÜzülme lütfenBende 11 aydır bekliyorum 30 yaşındayım ve 4 senelik evliyim . Vardır zamanı . Bol bol dua etmekten başka şansımız yok
![]()
Kasıklarımda böyle karıncalanma gibi tarif edemediğim bi his vardı. Ara ara tam orta kısımda böyle saniyelik girip çıkan bi ağrı ve göğüs hassasiyeti vardı fakat ben gebe olabileceğime hiç ihtimal vermemistimGözünüz aydınsizin erken belirtiler nelerdi hamile olduğunuzu öğrenmeden önce
![]()
Amin inşaallahKasıklarımda böyle karıncalanma gibi tarif edemediğim bi his vardı. Ara ara tam orta kısımda böyle saniyelik girip çıkan bi ağrı ve göğüs hassasiyeti vardı fakat ben gebe olabileceğime hiç ihtimal vermemistim☺ İlk ay yumurtlama günümü kaçırmıştım. 9 gün geç regl oldum hamile kaldığım ay 2 ilişkide oldu nasıl oldu bende anlamadımdarısı basınıza insallah
Kısmet tam zamanına denk gelmiş demek ki Allah’ın işi .. kimisi korunurken bile hamile kalıyor Allah ol dedikten sonra oluyorKasıklarımda böyle karıncalanma gibi tarif edemediğim bi his vardı. Ara ara tam orta kısımda böyle saniyelik girip çıkan bi ağrı ve göğüs hassasiyeti vardı fakat ben gebe olabileceğime hiç ihtimal vermemistimİlk ay yumurtlama günümü kaçırmıştım. 9 gün geç regl oldum hamile kaldığım ay 2 ilişkide oldu nasıl oldu bende anlamadım
darısı basınıza insallah
Yok mu elinde gebelik testi yaa bi yapsan. Ben de merak ettim şimdiAmin inşaallahvalla bende kasıkta hiç yaşamadığım ne belirtiler vardı halada var yanıyo batıyor kaşınıyor sağ kasığım ama hamile değilmişim akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan gelmişti sabaha kadar hiç bişey gelmemiş şimdi sadece kahverengi lekem geliyo kan yok ve hiç ağrımda yok sadece gene sağ kasığım hafif batıp çıkıyor neden acaba
Şüphesizki rabbim büyük herşey nasip artıkKısmet tam zamanına denk gelmiş demek ki Allah’ın işi .. kimisi korunurken bile hamile kalıyor Allah ol dedikten sonra oluyor![]()
Gebelik testi var ama çıkmazki başka yere yazdım hamile değilsin dedilerYok mu elinde gebelik testi yaa bi yapsan. Ben de merak ettim şimdiben haaalaaa adet olmadııııığğğğğğm çıvvdıvıyovum
![]()
Ben de regl oldumGebelik testi var ama çıkmazki başka yere yazdım hamile değilsin dedilerkaynanamda ilk oğluna adet üstü hamilelik görmüş
Hadi yaBen de regl oldum![]()
Bende değişik oldu bu sefer ya akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan geldi kesildi sabah hiç bişey yoktu şimdide kahverengi leke geliyor tek.. bu sabah uyandığımda sıcacıktım halada öyleyim hatta sıcak basıyor belim filan terliyor anlamadım niye böyle oluyor normalde çok üşüyen biriyim ben son ilişki gününden bu yana üşümüyorumBende değilmişim 0.24 çıkmış sonucumCumartesi’ye kadar olamazsam doktora gidicem artık.