- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi svdakahvesi
Canım yinede hayrlısı olsunZaten bi kaç güne adet olunca yazarımadetim yakın hamile olsam çıkardı
kız kardeşim adetine 5 gün kala yaptı çıktı benim çıkmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yinede hayrlısı olsunZaten bi kaç güne adet olunca yazarımadetim yakın hamile olsam çıkardı
kız kardeşim adetine 5 gün kala yaptı çıktı benim çıkmadı
Benim döllenmem ocak ayının sonuna doğru oldu belki ondan dolayıda çıkmaya bilir mi acaba daha 15 günüm bile olmadıCanım yinede hayrlısı olsunöyle düşünme biraz önce bi konu okudum kız 8 gün gecikmiş kanda bile çıkmamış dr adet söktürücyü önermiş içmemiş ama bugün ki kan tahlilinde 27 çıkmış değeri olabilir herşey
![]()
O zaman ümit var demektirBenim döllenmem ocak ayının sonuna doğru oldu belki ondan dolayıda çıkmaya bilir mi acaba daha 15 günüm bile olmadı![]()
İnşaallah hakkımda hayırlısı olsun yaO zaman ümit var demektir![]()
Sizin döllenmeden ne zaman sonra belli olduO zaman ümit var demektir![]()
İnşallah kalbindeki nasibin olsunİnşaallah hakkımda hayırlısı olsun yahamile değilsemde üzülmem nasipse olurdu
![]()
Onu tam olarak bilmiyorum çünkü adet bittiği gün yumurtlama olmaya başladı 2 3 gün sürdü galiba çünkü 3 ocakta şeffaf diye not almışımSizin döllenmeden ne zaman sonra belli oldu![]()
Amin hayırlısıİnşallah kalbindeki nasibin olsun![]()
Ne güzel not almışınız ben hiç bişeyi not almadımOnu tam olarak bilmiyorum çünkü adet bittiği gün yumurtlama olmaya başladı 2 3 gün sürdü galiba çünkü 3 ocakta şeffaf diye not almışım![]()
Ben 1 buçuk yıldır çok araştırdım küçük bir ayrıntıyı bile bakıyodum yumurtlama günlerini hepsini öğrendimNe güzel not almışınız ben hiç bişeyi not almadımyumurtlama günüm olduğunu bile bilmiyordum
çok doğurtkanlık gününe denk gelmişim o yüzden de bir ümit acaba hamile olabilirmiyim diyorum
![]()
MaşaallahBen 1 buçuk yıldır çok araştırdım küçük bir ayrıntıyı bile bakıyodum yumurtlama günlerini hepsini öğrendimyaşım 22 dr olacak kadar biliyorum bunları
![]()
İnsan bebişi istediği zaman dr oluyoMaşaallahben hiç araştırmadım yumurtlama takvimi olduğunu bile bilmiyordum
![]()
Canım idrar verdin mi idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba sağlık ocağına git gününü söyleme geçmiş olabilir de hem idrar ver hem kan baktır rahatla adetin artık yakın zaten varsa kanda çıkar sanki ben şimdi ilk oglumdaki kan tahlili sonucuma baktım beklenen adet günümü 2 gün geçmiş bhcg 456 çıkmış küçügumde bir hafta geçmiş 70 çıkmış yani belli de olmaz bazen hemen yükselmiyor bazen hizli yükseliyorEvet ya dört yada üçadet olcakmışım gibi belirtilerim var ama
sağ kasığımda aynı anda hala devam ediyor batıyor yanıyor hatta böbreğime bile vuruyor neden böyle anlamadım
![]()
Aynen ya ben hamileyim diye nette araştırmadığım yer kalmadıİnsan bebişi istediği zaman dr oluyo![]()
Canım geçen ay idrar yolu enfeksiyon ve intahap vardı doktor en yüksek antipiyotik iğne verdi geçmedi hap verdi yan etki yaptı bir daha hap verdi oda dokandı yan etki yaptıCanım idrar verdin mi idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba sağlık ocağına git gününü söyleme geçmiş olabilir de hem idrar ver hem kan baktır rahatla adetin artık yakın zaten varsa kanda çıkar sanki ben şimdi ilk oglumdaki kan tahlili sonucuma baktım beklenen adet günümü 2 gün geçmiş bhcg 456 çıkmış küçügumde bir hafta geçmiş 70 çıkmış yani belli de olmaz bazen hemen yükselmiyor bazen hizli yükseliyor
Şükür iyim canım sen nasılsın adet olcak gibi belirtilerin varmıKızlar Nasılsınız hayırlı günler![]()
Yok canım hic adet belirtisi yok aksam ve hala tek taraflı sağ kasik ağrısı devam ediyor gogus hassasiyeti azaldı dun çocuklar beni öyle yordu ki dedim bir cocuk daha istiyorum iki sene sevicem bebek olacak sonra o da büyüyecek sizin gibi beni perisan edecek olmuyorsa bir hayir vardırŞükür iyim canım sen nasılsın adet olcak gibi belirtilerin varmı![]()
Olsun daha yolun başı ilk ayın hemde yeni evlisin akışına birak adetinden sonra bir gun durup bir gun devam et birkac ay içinde mutlaka olacaktır insallahCanım geçen ay idrar yolu enfeksiyon ve intahap vardı doktor en yüksek antipiyotik iğne verdi geçmedi hap verdi yan etki yaptı bir daha hap verdi oda dokandı yan etki yaptısoğan kabuğu suyu ve fındık kabuğu suyu içtim sabah akşam doktora gittim test yaptım geçmiş verdiğim hap işe yaramış dedi oysaki hiç hap kullanmadım suları içtim tek
idrar yolu enfeksiyonu olduğu zaman sağ tarafım ağrıyordu ama bu yaşadığım ağrı batma yanmalar gibi değildi jilet kesiği gibi olup batma olduktan sonra kaşıntı filan yapmıyordu ağrı oluyordu hatta ben apandisim ağrıyor zannediyordum... ama bu biraz başka belirti
dün aklıma geldi dediğin gibi olabilir yeniden enfeksiyon oluşmuş da olabilir bu seferki enfeksiyon belirtileri belki bu yaşadıklarım gibidir ben hamileyim sanıyorumdur kendimi
rahmimde bile enfeksiyon zamanı ağrım olmadı bunda oluyor ama bende şaştım kaldım ama hamile değilim adet olcam adet olmadan önceki gelen akıntım gibi akıntı gelmeye başladı
![]()
Bende başladı adet belirtilerimYok canım hic adet belirtisi yok aksam ve hala tek taraflı sağ kasik ağrısı devam ediyor gogus hassasiyeti azaldı dun çocuklar beni öyle yordu ki dedim bir cocuk daha istiyorum iki sene sevicem bebek olacak sonra o da büyüyecek sizin gibi beni perisan edecek olmuyorsa bir hayir vardırRabbim beni düşünüyor daha cok yorulmayim diye
![]()