• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de bata 2 gün kala idrar testim negatifti, bugün adet günüm saati bile şaşmaz sabah olmuş olmam gerekirdi ama hala olmadı hiçbir belirti de yok. günlerdir krem akıntı var günde 3-4 kere gelen. Meraktan çatlamak üzereyim

Merhaba benim de bata 2 gün kala idrar testim negatifti, bugün adet günüm saati bile şaşmaz sabah olmuş olmam gerekirdi ama hala olmadı hiçbir belirti de yok. günlerdir krem akıntı var günde 3-4 kere gelen. Meraktan çatlamak üzereyim
Kan testi yapın inşaallah hamilesinizdir 🤗 benim adete 4 günüm var ve adet olacakmışım gibi belirtilerim başladı 😏 ama halada hamileymişim gibi belirtilerim devam ediyor başım ağrıyor midem hafif bulanıyor başım dönüyor halim yok biraz.. sağ kasığımda batmalarda ara ara hafif oluyor 😥

ALLAH yardımcınız olsun inşaallah 🤲😔 benim eşimde ben hamileyim galiba diyorum inanmıyor kuruntu yapıyorsun çok aklına takıyorsun diyor 😂
Erkekler biraz rahatlar bu konuda sanki ya da biz onlardan daha duygudayız diye uzulecegimizi düşünüyorlar 😊 inşallah ikinci seçenektir 😂

Kan testi yapın inşaallah hamilesinizdir 🤗 benim adete 4 günüm var ve adet olacakmışım gibi belirtilerim başladı 😏 ama halada hamileymişim gibi belirtilerim devam ediyor başım ağrıyor midem hafif bulanıyor başım dönüyor halim yok biraz.. sağ kasığımda batmalarda ara ara hafif oluyor 😥
Birkaç gün daha geçmesini beklesem daha iyi olur sanırım yoksa bu psikoloji erken yıpranız 😁 inşallah sen de hamilesindir isteyen herkes tez zamanda en sağlıklı şekilde hamile kalır ama sen de kendini çok dinlememeye çalış canım başka şeylerle oyalan son günler zor geçer 😍

Yeni konu açmak istemedim benim de gecikmemin 4. günü bugün. Adetime 4 gün varken doktora gitmiştim, kanbtesti yaptırdım 0.0 cıktı sonuç. Göğüslerim inanılmaz hassas adet olcam diye bekliyorum bir türlü olmuyorum. Yakın zamanda olacakmış gibi de hissetmiyorum kendimi. Hani ağrı şişkinlik hiçbir belirti yok. 8 gün önce kan testinde hcg değeri 0.0 çıkıp da hamile olmam mümkün mü? Geciktim diye de umutlanmak istemiyorum çünkü gecikmeden sonra yapılan her negatif sonuç insana yanlış gibi geliyor heves hep devam ediyor. Yoruldum artık psikolojik olarak daha fazla negatif sonuç kaldıracak gücü bulamıyorum kendimde.
Hiç canını sıkma allah hayırlısını versin inşallah ama stresten dolayı da adet olamıyor olabilirsin

Birkaç gün daha geçmesini beklesem daha iyi olur sanırım yoksa bu psikoloji erken yıpranız 😁 inşallah sen de hamilesindir isteyen herkes tez zamanda en sağlıklı şekilde hamile kalır ama sen de kendini çok dinlememeye çalış canım başka şeylerle oyalan son günler zor geçer 😍
Amin inşaallah 🥰 elimde değil ya ister istemez kendimi çok dinliyorum ağrılarım olunca insan ümitleniyor işte 😂

Benim durumum biraz tuhaf eşim hiç ilgilenmiyor ya. Bir dış gebelik geçirdim bana diyor ki, bebek varsa karnın büyür. Yeniden dış gebelik olsa doktora gitmeyecez ona kalsa iç kanamadan ölene kadar anlamayacak. Allahım sabır ver bana dayanma gücü ver...
Canım dış gebelik çok zor bir durum senin yaşadıklarını görmedim i ALLAH korusun inşallah bir daha olmaz böyle birşey ama dr a gitmeden olurmu iyilikle anlat ona herkesinki bir türlü inan seninki de böyle anlar zamanla dr kendi ile görüşsün

Canım adet belirtileri hamilelik de her ay günün gelince yaşanıyor biliyor musun ben öyle olurdum ama adet gelmiyor tabii günü gelince belirtiler oluyor ama hamile olsanda o belirtiler şimdiden olmaz bebeğin kalbi atmaya başlayınca bulanti ve halsizlik başlıyor

Canım adet belirtileri hamilelik de her ay günün gelince yaşanıyor biliyor musun ben öyle olurdum ama adet gelmiyor tabii günü gelince belirtiler oluyor ama hamile olsanda o belirtiler şimdiden olmaz bebeğin kalbi atmaya başlayınca bulanti ve halsizlik başlıyor
Biliyorum bende bunu anlamıyorum niye midem bulanıyor başım ağrıyor halsizim 😥

Evet ya dört yada üç 😂 adet olcakmışım gibi belirtilerim var ama 😏 sağ kasığımda aynı anda hala devam ediyor batıyor yanıyor hatta böbreğime bile vuruyor neden böyle anlamadım 😏
Ama sen kendini çok dinliyosun bi kaç gün kafanı bişeylerle meşgul etsen😊

Back