- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
- Konu Sahibi kelebekketkisii
-
Arkadaşlar merhaba ben bat günümde evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı o gün kan testinde 11 hcg değeriyle hamile olduğumu öğrendim. 2 sonra adet oldum yerleşme gibi değil bayağı yoğun 4 5 gün süren adet. Doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi adetle atılacağını söyledi ben de takip etmedim ama bir hafta sonra acaba değerim düştü mü diye evde yaptığım gebelik testinde iki çizgi gördüm tekrar kan verdim değerim 550 çıktı doktor ne olduğunu anlamadı ama başına böyle bişey gelen var mı?
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim adet kanaması gibi oldu 4 5 gün sürdü bitti biteli 4 5 gün oluyor daha da kanama olmadı anlamadım ben de inşallah yoktur kötü bir durum pazartesi öğreneceğiz çok teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim amin.
İnşallah siz benim yaşadığım durumu yaşamıyosunuzdur.
Bunları yazmaktaki maksadım sizi korkutmak değildi öyle olduysa kusuruma bakmayın lütfen. Sadece ihmal edilmemesi gereken bir durum.
Benim adet sonrası kanamam hiç durmamıştı. Yani lekelenme şeklinde, bazen biraz fazla biraz az kanamam devam ediyodu. Normal bi durum olmadığının ilk belirtisi buydu. Yanlış hatırlamıyosam 2. kanı verdiğim günün akşamı sol kasığımda ağrı başladı. Anormal batmalar ve sızı oluyodu ve süreç bitene kadar hep sol tarafımda ağrı oldu. Bebek sol yumurtalığımın ucuna tutunmuş çünkü..
Eğer kanamanız falan yoksa içinizi rahat tutun. Belki de regl olup hamileliğini sürdürenlerden olacaksınızdır. :)
Benim kanamam bitti ama bittikten sonra da artmaya devam eder mi kimyasal gebelikteKimyasal gebeliklerde beta hcg yükselebilir. Ultrason muayenesi yapılması gerekiyor. Normal bir gebelik ise düşük riski olabilir
Benim kanamam bitti ama bittikten sonra da artmaya devam eder mi kimyasal gebelikte
Vajinal ultrasonla baktı doktor tüplerde bişey görünmüyor şu an dedi ama erken de olabilir belkiKimyasal gebeliklerde beta hcg yükselebilir. Ultrason muayenesi yapılması gerekiyor. Normal bir gebelik ise düşük riski olabilir
Kanamanız devam etmiyosa bu gerçekten iyi bir şey.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim adet kanaması gibi oldu 4 5 gün sürdü bitti biteli 4 5 gün oluyor daha da kanama olmadı anlamadım ben de inşallah yoktur kötü bir durum pazartesi öğreneceğiz çok teşekkür ederim :)
Vajinal ultrasonla baktı doktor tüplerde bişey görünmüyor şu an dedi ama erken de olabilir belki
Rahimin kalınlaştığını söyledi tüplerde görünmüyor dış gebelik dedi ama rahimde de henüz bişey göremedim dedi nerede bu bebek arkadaşlarGebelik oluşsaydı en azından rahmin kalınlaştığını falan söylemesi gerekirdi
Çok teşekkür ederim mutlaka yazacağımKanamanız devam etmiyosa bu gerçekten iyi bir şey.
Pazartesi hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
Rahimin kalınlaştığını söyledi tüplerde görünmüyor dış gebelik dedi ama rahimde de henüz bişey göremedim dedi nerede bu bebek arkadaşlar
Çok teşekkür ederim inşallah :)
Bir süre daha bekleyip tekrar muayene için gidin. Umarım hayırlı haberler alırsınız
Merhaba, naptınız kan verdiniz mi? :)Çok teşekkür ederim mutlaka yazacağım
Yaklaşık aynı şeyler başıma gelmişti ama benim değerim yavaş yavaş artıyordu tam sol yumurtalığımla tüpün arasına tutunmuştu hatta yumurtalığa doğruydu daha çok. Birden çok düşmesi güzel bişe evet kimyasal düşük yapıyorsunuz ama çok şükür kendi kendine düşüyor başka yerlere salça olmadan. İnşallah bir sonrakinde sağlıklı olurMaalesef sağlıklı değil değerim bir gün sonra 700lere çıkıp iki gün sonra 200lere düştü doktor kimyasal dedi ama ben dış gebelikten korkuyorum yine de
Şu an tek tesellim ani düşüş olması inşallah dış gebelik falan değildir bir an önce değerim sıfırlanır size de çok geçmiş olsun tekrar denediniz mi var mı gebelikYaklaşık aynı şeyler başıma gelmişti ama benim değerim yavaş yavaş artıyordu tam sol yumurtalığımla tüpün arasına tutunmuştu hatta yumurtalığa doğruydu daha çok. Birden çok düşmesi güzel bişe evet kimyasal düşük yapıyorsunuz ama çok şükür kendi kendine düşüyor başka yerlere salça olmadan. İnşallah bir sonrakinde sağlıklı olur
Ya ben daha önce çok fazla kimyasal gebelik geçirdim yani çok büyük ihtimalle sizinki de kimyasal ve sıfırlanacak çünkü gerçekten çok hızlı düşmüş. Beta değeri birden sıfır olmaz ama hızlı düşer sonra sıfır olur. İnşallah içinizi rahatlatmışımdırŞu an tek tesellim ani düşüş olması inşallah dış gebelik falan değildir bir an önce değerim sıfırlanır size de çok geçmiş olsun tekrar denediniz mi var mı gebelik
Çok teşekkür ederim umarım en kısa sürede kucağınıza alırsınızYa ben daha önce çok fazla kimyasal gebelik geçirdim yani çok büyük ihtimalle sizinki de kimyasal ve sıfırlanacak çünkü gerçekten çok hızlı düşmüş. Beta değeri birden sıfır olmaz ama hızlı düşer sonra sıfır olur. İnşallah içinizi rahatlatmışımdırBenim durumlarda birazcık karışık açıkçası tüp bebek falan denedik sonuç aynı değişmedi maalesef
Çok geçmiş olsun. Düşüş çok iyi bana da kimyasal gibi geldi. Umarım bu şekilde biterMaalesef sağlıklı değil değerim bir gün sonra 700lere çıkıp iki gün sonra 200lere düştü doktor kimyasal dedi ama ben dış gebelikten korkuyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?