- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi emirimherseyim
Rica ederim :)Tsk ederim canim bu cvb içimi rahatlatti...suan hala kahverengi lekeme var demekki beklemeliyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim :)Tsk ederim canim bu cvb içimi rahatlatti...suan hala kahverengi lekeme var demekki beklemeliyim..
tamamen bembeyaza olmasi lazim akintinin, takip et, hep (atiyorum) 7 gunun icinde temizleniyosa, artik hep 7gun sonunda gusul al..kızlar selam benim toplam 5 gün sürüyor ama 2 gün bekliyorum abdest almıyorum çünkü hep o beklediğim 2 gün içinde bazen 2 damla falan kanama geliyor bazende gelmiyor korkuyorum hatta günah mı falan diye
canim yanlis anlama ama gununu net belirlemelisin, hani ornegin; 6nci gunun sonunda yikanmam gerek, gibi net olmali.. cunku o bekledigin 3gun senin temiz oldugun vakit de olabilir, gunu netlestirmek ve hep ayni duzende gitmek gerek..Bittikten hemen sonra almak lazım diyen de var ama ben bittikten üç gün sonra filan alıyorum hep Bittiğinden emin oluyorum böylece
Allah kabul etsin ibadetlerinizi ve dualarınızı.
1hafta filan beklemek cok tehlikeli durum canim, dusunsene, adetin bitmis ama gusulsuz geziyosun yok yere 1 hafta.. yukarda da yazdim, gunun net olmali.. bi rahatsizlik varsa ve surekli degisiyosa da, onun hukumlerini iyi arastirmali, bi hocaya filan bi bilene sormalisi yada internete ilmihale bakabilirsin.. hassas konular..Hani lekenlemeden sonra kahverengi akıntı filan geliyor ya hem adet öncesi hem sonrası..aceyba onun içinmi tam bir hafta beklemek en mantıklısı..?
canim uyumadan degil de, hani atiyorum adetin ogle namazi vaktinde basladi ise, gusulu o vakitte alman gerekiyor 5gunun sonunda.. geceyi beklememek gerekiyor yani.. vakit muhim..Benim genelde 5.gün komple biter abdest alırım uyumadan
bebek mevzusu eslerin ortak karar vermesi gereken bi konudur.. yaptiginiz dogru degil, esiniz istemiyorsa..kızlar kusura bakmayın lütfen yenı uye oldugum ıcın konu acamıyorum bende buraya yazayım dedım bu saatte. Ben bebek ıstıyorum ama esım ıstemıyo bıraz once ılıskkıye gırdık gerı cekılme yontemıyle korunuyor uzerıme sey yaptıbende o odadan cıkınca parmagımla aldım ıcerıye soktum
1 dk sonra feci kücük abdestim geldii mecbur kalktım yaptm sonra dusa girdim sizce olabilirmi bişeler bu arada adet duzensızlıgı var o yusden 2 gundur tarlusal ıcıyorum
ayrica yeni uyeler konu acabiliyor..kızlar kusura bakmayın lütfen yenı uye oldugum ıcın konu acamıyorum bende buraya yazayım dedım bu saatte. Ben bebek ıstıyorum ama esım ıstemıyo bıraz once ılıskkıye gırdık gerı cekılme yontemıyle korunuyor uzerıme sey yaptıbende o odadan cıkınca parmagımla aldım ıcerıye soktum
1 dk sonra feci kücük abdestim geldii mecbur kalktım yaptm sonra dusa girdim sizce olabilirmi bişeler bu arada adet duzensızlıgı var o yusden 2 gundur tarlusal ıcıyorum
konu acamadıgım ıcın buraya yazdım acsam yazmazdım zaten ben nasihatınızı değil fikrinizi istedimbebek mevzusu eslerin ortak karar vermesi gereken bi konudur.. yaptiginiz dogru degil, esiniz istemiyorsa..
bi de bu konuyu sabote etmeyin lutfen, yeni konu acin..
ben baktım bulamadım nası acılıyor bilginiz varmıayrica yeni uyeler konu acabiliyor..
sizin benim nasihatima ihtiyaciniz yokben baktım bulamadım nası acılıyor bilginiz varmı
canim yanlis anlama ama gununu net belirlemelisin, hani ornegin; 6nci gunun sonunda yikanmam gerek, gibi net olmali.. cunku o bekledigin 3gun senin temiz oldugun vakit de olabilir, gunu netlestirmek ve hep ayni duzende gitmek gerek..
ne demek : )Haklısın
Benim belirsiz olduğu için öyle yapıyordum ama bundan sonra dikkat edeceğim
Teşekkür ederim canım![]()