- 23 Kasım 2014
- 89
- 22
- 13
- 35
- Konu Sahibi emirimherseyim
-
Yani bir hafta beklemiyorsun?kanama bittigi an abdest aliyorsun.çünki icim rahat olmuyor bir yandanda..Ben bittigi an aliyorum, yani 6 7 gun sonra falan
Hani lekenlemeden sonra kahverengi akıntı filan geliyor ya hem adet öncesi hem sonrası..aceyba onun içinmi tam bir hafta beklemek en mantıklısı..?Tamamen bittikten sonra alıyorum canım lekelenme komple bitecek
Amin canim cümlemizinkini..Bittikten hemen sonra almak lazım diyen de var ama ben bittikten üç gün sonra filan alıyorum hep Bittiğinden emin oluyorum böylece
Allah kabul etsin ibadetlerinizi ve dualarınızı.
Son gün o akıntı geliyor o da komple bitecek ondan sonra abdest.abdestten sonra çamaşırında yine leke görürsen birkaç saat sonra yada ertesi gün tekrar abdest almak gerekHani lekenlemeden sonra kahverengi akıntı filan geliyor ya hem adet öncesi hem sonrası..aceyba onun içinmi tam bir hafta beklemek en mantıklısı..?
İşte o yüzden icim rahat etmiyor ya o yüzden bu konuyu burda paylasmak istedim.dedim belki sacma sapan gelecek insanlara ama fikir edinmek istedimtamamen bittikten sonra alıyorum bende. bence öyle 1 hafta falan beklemek gerekmiyor, bittiği zaman alınması gerek yoksa cünupluğa giriyor diye biliyorum .
Hani lekenlemeden sonra kahverengi akıntı filan geliyor ya hem adet öncesi hem sonrası..aceyba onun içinmi tam bir hafta beklemek en mantıklısı..?
Yok zaten ayda bir defa alinmiyor :)Neden mantıklı olsun? Boy abdesti ayda bir defa alınır diye bir şey mi var?
Bittiğini gördüğünde alınır.
Hadi bilemedin leke oldu, tekrar al.
Yani neden sayılı olsun ki?
Benim 5 günde biter ben alırım birhafta beklemem yoksa 2 gün abdestsiz gezmiş olurum.insan az çon tahmin ediyor görüyor bittiğini çok nadirdir sonradan tekrar lekelenmekHani lekenlemeden sonra kahverengi akıntı filan geliyor ya hem adet öncesi hem sonrası..aceyba onun içinmi tam bir hafta beklemek en mantıklısı..?
Tsk ederim canim bu cvb içimi rahatlatti...suan hala kahverengi lekeme var demekki beklemeliyim..Ne zaman leke beyaza dönüşürse o zaman alman lazım canım
Yok zaten ayda bir defa alinmiyor :)
Dua etmeden önce ben hep.neolur neolmaz tazelerim..
Tsk ederim canim bu cvb içimi rahatlatti...suan hala kahverengi lekeme var demekki beklemeliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?