bundan sonra uygulayacağım tek şey,aktardan aldığım adet söktürücü kurtarıcı çayım.resmen derdime tek derman oldu.ben 18 yaşından beri doğum kontrol hapı kullandığım için artık elimi sürmüyorum!hem bedenen hem psikolojik olarak beni mahvetti çünkü.
Çayın tam adını verirmisin? Hatta mümkünse konu aç herkes bu başlığı göremeyebilir adet düzensizliğine son diye bir konu açarsan herkes haberdar olur bu çaydan çok fazla bu dertten muzdarip insan var.
çayın tam adını ancak haftaya verebilirim ne yazık ki,çünkü poşetteki çayı hemen kavanoza boşaltıp çöpe attım,açıkçası ismi aklımda değil ve bu çayı erkek arkadaşımın bulunduğu şehirden almıştım..eğer bu hafta öğrenebilirsem hemen konuyu açacağım..
kızlar benim adetim hep düzenli olurdu, hep iki veya üç gün öne atarak gelirdi, en son 20 ocak ta adet gördüm ama bu ay hala olmadım..Adetimin son günü eşimle birlikte olduk ama korunuyoruz da , neden olmuş olabilir ki?
kızlar benim adetim hep düzenli olurdu, hep iki veya üç gün öne atarak gelirdi, en son 20 ocak ta adet gördüm ama bu ay hala olmadım..Adetimin son günü eşimle birlikte olduk ama korunuyoruz da , neden olmuş olabilir ki?
arkadaşlar bunca sene boşu boşuna ilaç kullanmışım bende aşırı derecede düzensiz adet görüyordum.doktor 6 ay yasmin kullandırdı daha sonra çoçuk için uğraşmalar ama bu süre zarfında 6 ay ilaç kullanımım bitti ondan sonra 2 ay normal adet gördüm daha sonra 2 ay boyunca olamadım. çok sıkıldım bu durumdan ben biraz araştırma yaptım aktardan bir çay buldum. nuh lokman civanperçemi adlı bir çay muhazzam ben sabah akşam aç karnına 4 gün içtikten sonra adet oldum. boşu boşuna bunca sene ilaç içip adet olmaya çalışmışım. vucuduma verdiğim zararda cabası. onun için bu çayı için herkeze yarayan bir çay sadece içme süresi değişiyor. her aktardada bulunan bir şey.. boşu boşuna adet söktürücü ilaçları içmeyin.
arkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam
arkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam
bende bu çayı içtim ama bende işe yaramamıştı ozamanlar herkezde farklı etki ediyo
Bende bundan 2 yıl öncesine kadar ilaçlarla regl olurdum.çok feciydi ama, 3-4 ay olamazdım farlotel içerdim sökerdi.30 yaşıma kadar böyleydi.pcos hastasıyım ben.Birgün tv de İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünü duydum kistleri eritiyor,adetleri düzene koyuyor,hamile kalmayı sağlıyormuş.regl olayım diye düzenli içtim içerken hamile kalmışım.oğlum tedaviyle olmuştu birde kızım oldu.çok şükür doğumdan sonra düzene girdi regllerim,ama 3-4 ay uyğuladım kürü.bence sizde uygulayın ama içerken hamile kalmak istemiyorsanız korunun:))
sabahları kalkar kalkmaz içtim aç karnına saat 7-7,30 gibi akşamlarıda yatarken içtim saat 00,30-01,00 gibi sende buna uygunmu kullandın. Eğer öyleyse doğrudur. Ama eğer bu şekilde yapmadıysan bide böyle dene derim...
Bide şöyle bir şey dedi aktarcım... Bu çayın sende etkisi olmazsa e vitamini takviyesi yaparız ozaman netice alırız dedi çoğu adet düzemsizliği e vitamini eksikliğiylede kaynaklanıyormuş. Sende bir aktarla konuş derim...
evet canım aynen dediğin gibi kullandım ama etki etmedi sonra balçörekotu tarçın karışımını kullandım adetimin 2.günü başlayıp 12gün 3ay boyunca kullandım ondan sonra düzene girdi şimdi şükürler olsun düzeldi gününde adet olabiliyorum yinede teşekkür ederim bilgilerin için inşallah başkalarında işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?