adet olamıyorum

Çayın tam adını verirmisin? Hatta mümkünse konu aç herkes bu başlığı göremeyebilir adet düzensizliğine son diye bir konu açarsan herkes haberdar olur bu çaydan çok fazla bu dertten muzdarip insan var.

çayın tam adını ancak haftaya verebilirim ne yazık ki,çünkü poşetteki çayı hemen kavanoza boşaltıp çöpe attım,açıkçası ismi aklımda değil ve bu çayı erkek arkadaşımın bulunduğu şehirden almıştım..eğer bu hafta öğrenebilirsem hemen konuyu açacağım..

Sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler.

kendimi bildim bileli adet olma sorunu yasiyorum... 8 ay adetimin geciktigi donemler oldu..
balon gibi sisip kilo aldigim zamanlar oldu.. bi suru sey denedim hic bir cozum bulamadim.. en son bu adet yuzunden
saclarim dokulmeye basladi.. simdi cuma gunu doktora gidicem bakalim insallah bi cozum bulurum.. Burda bazi arkadaslar cay dan soz etmis.. ismini yazarsaniz bide onu denicem.. ki pek umudum yok.. artik denemdigim sey kalmadi..

Ben de adet olamıyorum O kadar düzensiz ki adetlerim... Doktora gittim kist falan mı var diye bir şey olmadığını söyledi ultrason çekildi falan. İlaç da vermedi gerek yok evlenince düzelir dedi. Ama merak ettiğim bir şey var kızlar. Erkek arkadaşımla birlikte oluyoruz bugüne kadar hiç problem çıkmadı çünkü hep korunuyoruz. O korunuyor yani. Geçen ay(15 ocak gibi) adetim yeni bitmişti. Birlikte olduk ama korunmamıza rağmen içime sinmedi norlevo aldım hemen. Ondan 7 - 8 gün sonra doktora gidip ultrason falan çektirdim, daha sonra kan bağışında bulundum falan. Hamile olsam illa bir yerde çıkardı diye düşünüyorum. Ama sorayım yine de norlevo yüzünden mi adetim şaştı şimdi de acaba? Bir fikri olan yazıversin

kızlar benim adetim hep düzenli olurdu, hep iki veya üç gün öne atarak gelirdi, en son 20 ocak ta adet gördüm ama bu ay hala olmadım..Adetimin son günü eşimle birlikte olduk ama korunuyoruz da , neden olmuş olabilir ki?

Yilda bir sefer boyle bir duzensizlik normal ilik dus ve sabah limon gripin derde derman olacaktir :)

bu gecikme strese bağlı olabilir canım inş önemli birşey yoktur

arkadaşlar bunca sene boşu boşuna ilaç kullanmışım bende aşırı derecede düzensiz adet görüyordum.doktor 6 ay yasmin kullandırdı daha sonra çoçuk için uğraşmalar ama bu süre zarfında 6 ay ilaç kullanımım bitti ondan sonra 2 ay normal adet gördüm daha sonra 2 ay boyunca olamadım. çok sıkıldım bu durumdan ben biraz araştırma yaptım aktardan bir çay buldum. nuh lokman civanperçemi adlı bir çay muhazzam ben sabah akşam aç karnına 4 gün içtikten sonra adet oldum. boşu boşuna bunca sene ilaç içip adet olmaya çalışmışım. vucuduma verdiğim zararda cabası. onun için bu çayı için herkeze yarayan bir çay sadece içme süresi değişiyor. her aktardada bulunan bir şey.. boşu boşuna adet söktürücü ilaçları içmeyin.

bende bu çayı içtim ama bende işe yaramamıştı ozamanlar herkezde farklı etki ediyo

selam kızlarr bende yeni üye oldum bende pko luyum. 8 sene dogum kontrol kullandım daha sonradan allahtan cok ıyı bır doktora denk geldım ve en azından gunlerım bıraz aksasada ilaçsız adet oluyorum. bende suan bebek için tedavı asamasındayım ama bana sadece glukophage verdi onu kullanıyorum 10 aylık evlıyım.fakat 2 aydır korunmuyoruz ama yınede olmuyorrr sadece metformin kullanarak hamile kalan varmı???? lütfennnn yardımcı olunnn napcam bılmıyorum:18:

Bende bundan 2 yıl öncesine kadar ilaçlarla regl olurdum.çok feciydi ama, 3-4 ay olamazdım farlotel içerdim sökerdi.30 yaşıma kadar böyleydi.pcos hastasıyım ben.Birgün tv de İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünü duydum kistleri eritiyor,adetleri düzene koyuyor,hamile kalmayı sağlıyormuş.regl olayım diye düzenli içtim içerken hamile kalmışım.oğlum tedaviyle olmuştu birde kızım oldu.çok şükür doğumdan sonra düzene girdi regllerim,ama 3-4 ay uyğuladım kürü.bence sizde uygulayın ama içerken hamile kalmak istemiyorsanız korunun:))

NUH LOKMAN HEKİMİN CİVANPERÇEMİ ADLI BİR ÇAYI VAR ONU KULLANIN BENİMDE ADET OLMAMA SORUNUM VARDI 4 GÜN İÇTİM HEMEN ADET OLDUM. DENEMENİ TAVSİYE EDERİM. FAYDASINI GÖRECEKSİN.

Son düzenleme:
bende bu çayı içtim ama bende işe yaramamıştı ozamanlar herkezde farklı etki ediyo

sabahları kalkar kalkmaz içtim aç karnına saat 7-7,30 gibi akşamlarıda yatarken içtim saat 00,30-01,00 gibi sende buna uygunmu kullandın. Eğer öyleyse doğrudur. Ama eğer bu şekilde yapmadıysan bide böyle dene derim...

Bide şöyle bir şey dedi aktarcım... Bu çayın sende etkisi olmazsa e vitamini takviyesi yaparız ozaman netice alırız dedi çoğu adet düzemsizliği e vitamini eksikliğiylede kaynaklanıyormuş. Sende bir aktarla konuş derim...

karisik civan percemi cayini tek gecerim...

icinde adacayi,kirkkilit otu,melisa,papatya,ebemgümeci,aslan pencesi,civan percemi var...

ben cok memun kaldim benim günlerimde kayma oluyordu bazen 2 hafta bazen 3 hafta olmuyordum ama bunu kullandim kullanali..

ya gününde ya da birkac önce ya da sonra oldu..

suanda kullanmasam bile oluyor gününde bana iyi geldi,insallah kullanan herkeste ayni etkiyi gösteriyordur..

bende adet sancısı çekiorum adet yok......bazen nefesim daralıyo sanki 22 yaşındayım...ama idrar negatif çıktı (( hamiş olmak isterdim..ee şimdi doktor yolu mu gözüktü dersiniz ablalar bacılar

merhaba ben de polikistik overlıyım..soğan kürünü uygluorum 2-3 gün sonra bitiyor..aslında hem hamilelik için hem de düzenleyici olsun die içiorum ama ilk ayım..sen 3-4 ay kullanmışsın..bildiğim kadaryla bu kür sadece 15 gün kullanılıp bırakılıo..sen nasıl o kadar süre kullandın bana bi detay verebilrimisin baya ihtiyacım var herşeym düzensiz çünkü..anca hap kullanınca 28 gnde bir oluyo..

evet canım aynen dediğin gibi kullandım ama etki etmedi sonra balçörekotu tarçın karışımını kullandım adetimin 2.günü başlayıp 12gün 3ay boyunca kullandım ondan sonra düzene girdi şimdi şükürler olsun düzeldi gününde adet olabiliyorum yinede teşekkür ederim bilgilerin için inşallah başkalarında işe yarar

Bende en son 26 Ocak'ta adet oldum,tekrar tarlusal kullnamak ıstemıyorum,ılacsız adet olmak ıstıyorum ne yapsam ya,bırsuru kür tarıfı,cay tarıfı var,aklım cok karısıyor artık

merhabalaarrr ben de soğan kürünü deniyorum bu ay..son 2 gün kaldı nasipse..ama bu balçörekotu tarçın karışımı ne kadar ölçüde yapılıyo ne kadar süre kullanılıyo bana da bi bilgi verir misiniz? soğan da bi işe yaramazsa onu yaparım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…