canım ben bugun hastalandım ama ılac her bunyeye aynı etkı etmıyormus,doktorum oyle demıstı bana,kımı bıtırınce hemen olur kımı 10-15 gun sonra olur dedı..bu arada bence corekotunu dene,genelde ıyı geldıgını soyluyo herkes
bence sen haplara başlamadan incir ve havuç suyuna başla
kızlar bnm adetım norlevodan gecıktı sanırım testler negatıf ama adet olamıyorum
Hap kullanmam zaten kullandıklarım hiç bi işe yaramadı 48 kiloyken 56 olmamı sağladı sadece. Havuç yiyorum hep ama suyunu içmem gerekiyosa içerim. İnşallah faydası olur.
ben en son 2 aralıkta hasta olmustum ama onuda ılacla oldum(cyclo progynova adlı bı ılac) sonra bırakınca olamadım ve 16 ocak'ta doktora gıttım,tarlusal yazdı 17 ocakta basladım ılaca,6 gun boyunca 2 tane ıctım bu pazar bıttı ve bıttıgının 4. Gunu yanı bugun adet oldum,ama dun belırtı olarak herhalde, ara ara sağ ve sol yumurtalıklarımda sancı ve batma oldu..janx adetın kac gun gecmıstı de tarlusal kullanmaya basladın bnde kullanıyorumm suan tarlusalı 3. gunum ama adet belırtısı ble yok bunaldım stresten ılactan kac gun sonra adet oldun cnm ?
doktorun verıyosa kullan bence canım,ama bence gecte olsa olursun,belırtı olmayabılır her aykı gıbı,benım mesela bu defa hıc goguslerım agrımadı,herhalde adet olamıcam dıye dusundum,normalde dokunamazdım cunkugünde 2defa içtim bi işe yaramadı ve adet olursam diaa 35e başlayacam onuda kullansammı bilmiyorum
janx adetın kac gun gecmıstı de tarlusal kullanmaya basladın bnde kullanıyorumm suan tarlusalı 3. gunum ama adet belırtısı ble yok bunaldım stresten ılactan kac gun sonra adet oldun cnm ?
canım sen adetten 7günsonra başla havuç ve incir suyu içmeye inşallah faydasını görürsün bende başlayacam
janx adetın kac gun gecmıstı de tarlusal kullanmaya basladın bnde kullanıyorumm suan tarlusalı 3. gunum ama adet belırtısı ble yok bunaldım stresten ılactan kac gun sonra adet oldun cnm ?
Tamam canım. Ya kızlar ben bişey daha sorucam bu adet düzensizliğiyle veya pko'yla hamile kalamamanın bi alakası varmı? Ben düzensiz olduğum için çok korkuyorum hiç bi zaman hamile kalamıcam gibime geliyo =(
dr bana adet düzenleyici diana 35 verdi 6 ay kullanıcam ama içim bi tuhaf hem hamile kalmak istiyorum hemde 6ay korunucam adetler düzene girsn diye kafam çok karışık
canım tarlusal gunde kac tane ıctın? Ben 2 tane ıcmıstım,Benımde pazar gunu bıtmıstı,bugun hastalandım cok sukur
Bi adet olsam stresim bitecek ama hala adet olamadım
Olmadan önce stres yapıyosn ondan olamıyosun sonra da neden olamıyorum diye yapıyosn herşey üst üste geliyo biliyorum o durumu.Ama gerçekten stresin adeti bu kadar etkilediğini şimdi daha iyi anlıyorum.Bekledikçe gelmiyor çok sinir bozucu bi durum.İnş sende en yakın zamanda olursun
Bende aynı durumdayım.. En son ekimin 2'sinde olmuştum. Ve ocağın 6sında oldum tam 15 gün sürdü. Sürekli böyleyim 3-4 ayda bi oluyorum. Farlutal bende kullandım hap kullanmak istemiyorum aslında bekar olduğum için korkuyorum ama çok fena stres yapıyo bu durum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?