arkadaşlar bende evlendiğimden beri doğru düzgün regli olamıyorum.sadece ilaçlarla oluyorum. 1,5 yıllık evliyim. Farlutal ı denediim hiç etkilemedi bile. Hemmde kaç kez denedim. Bu gittiğim 3. Doktorum. Ilk 2 doktorum poliskistik over var dedii. Ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım. 3. Doktorum sende kist yok dedi..bende dedim böyle böyle soğan kürünü uygulamıştım. Bi iz kalırdı mutlaka dedi. Ama kalmamış:) ama hala regli olamıyorum. Sadece hormon ilacı olan cyclo-prognova ile oluyorum(ismini doğru yazmışımdır umarım). 2. Doktorum beni o kadar ilaç tavsiyelerinden sonra sadece bu ilaçla hasta olmamı sağlamıştı. Hatta doktora sürekli ben yine olmadım diye gidiyordum. Bu verdiğiniz ilaçla olacakmıyım diye soruyordum. Tabi diyordu. Ama bende yine tık yok

en sonunda 2. Doktorum bu hormon ilacı ile hasta ettii beni. 6 ay kullandım. 6 ay kullandığım süre içerisinde düzenli adetimi oldum. Ilacı bıraktım yine olmuyorum. 3. Doktorumda tüm tahlileri baştan aldı. Lh hormonun düşük dedi ve o hormon ilacını verdi. Daha 1 ay olmadı. Bakalım olunca ne diyecek doktorum. Durumlar böyle olunca da artık bizde bebek istiyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum ve sıkıntı yapıyorum.
Rabbim hepimize şifa versin.