saol tatlım allah razı olsun :)çok sukur canım allah senı de sağlıklı bı sekılde evladına kavusmayı nasıp etsın ıns
karisik civan percemi cayini tek gecerim...
icinde adacayi,kirkkilit otu,melisa,papatya,ebemgümeci,aslan pencesi,civan percemi var...
ben cok memun kaldim benim günlerimde kayma oluyordu bazen 2 hafta bazen 3 hafta olmuyordum ama bunu kullandim kullanali..
ya gününde ya da birkac önce ya da sonra oldu..
suanda kullanmasam bile oluyor gününde bana iyi geldi,insallah kullanan herkeste ayni etkiyi gösteriyordur..
Canım baya oldu kullanali nurs Lokman Hekimdi birde farklı marka almıştım onu hatırlamıyorum sallama değildi ama adetten 15 gün sojrs içmeye başlıyordum bir hafta sanirim şimdi unuttum ama düzelmisti.simdi doğum yaptım hala olmadımmerhabalar iyi günler; hangi marka bu çay adı ne tam olarak?
Canım baya oldu kullanali nurs Lokman Hekimdi birde farklı marka almıştım onu hatırlamıyorum sallama değildi ama adetten 15 gün sojrs içmeye başlıyordum bir hafta sanirim şimdi unuttum ama düzelmisti.simdi doğum yaptım hala olmadım
Doktor ne dedi peki? Ben de 55. Gündeyimarkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam
Benim 6 ay olduDoktor ne dedi peki? Ben de 55. Gündeyim
Doktora gittiniz mi? Yaşınız kaç ? Geçmiş olsunBenim 6 ay oldu
ALLAH razı olsun . Yaşım 22 evet gittim pko var bende ilaçsız adet görmüyorumDoktora gittiniz mi? Yaşınız kaç ? Geçmiş olsun
6 ay nasıl dayandınBenim 6 ay oldu
Valla sinirden geberiyorum ama gitmeyecegim bir defa 1 yıl olmadım6 ay nasıl dayandın
Yani neden gitmiyorsun canım? Merak ettimValla sinirden geberiyorum ama gitmeyecegim bir defa 1 yıl olmadım
Çünkü bir işe yaramıyor psikolojim bozuldu. Tüp bebek düşünüyorum bakalım nasipYani neden gitmiyorsun canım? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?