adet olamıyorum

MRB. ARKADAŞLAR...BENİM 3.5 YAŞINDA OĞLUM VAR İKİNCİ BEBEĞİMİ 25 EKİMDE 9 HAFTALIKKEN KALP ATIŞI OLMAMASI NEDENİ İLE KÜRETAJLA ALDILAR SONRASINDA HALA ADET GÖREMEDİM HAYATIM BOYUNCA HEP DÜZENLİ ADET GÖRÜRDÜM DR MA GİTTİM BANA TARLUSON VERDİ ADET SÖKMEDİ 1 KUTUDA YASMİN KULLANDIM ADET GÖREMEDİM BAŞKA BİR DR A GİTTİM BANA YUMURTLAMA OLMAMIŞ RAHİM ZARI İNCE DEDİ VE HORMON TESTİ YAPMADAN HORMON İLACI VERDİ İ ULTRASONLA İKİ DR DA BAKTI.... BU MUAYENEDE ENFEKSİYON VAR DEDİ 2. GİTTİĞİM DR ANTİBİYOTİK FİTİL KULLANDIM ADET OLAMADIM İÇİM RAHAT ETMEDİ BAŞKA DR. A GİTTİM HORMON TETKİKLERİ YAPTIRDIM NORMAL ÇIKTI MENAPOZLA İLGİSİ YOK DEDİ BANA ESTROFEM VERDİ GÜNDE 3 ALIYORUM BİTTİ ADET SÖKTÜRÜCÜYE BAŞLADIM ADET OLURSUN OLAMAZSAN GEL RAHİM FİLMİ ÇEKELİM DEDİ iİLAÇTA BİTTİ 1 HAFTA GEÇTİ HALA ADET GÖRMEDİM.ÇOK ENDİŞELİYİM benimle aynı durumda olan varmı aranızda...

merhabalar iyi günler; hangi marka bu çay adı ne tam olarak?

merhabalar iyi günler; hangi marka bu çay adı ne tam olarak?
Canım baya oldu kullanali nurs Lokman Hekimdi birde farklı marka almıştım onu hatırlamıyorum sallama değildi ama adetten 15 gün sojrs içmeye başlıyordum bir hafta sanirim şimdi unuttum ama düzelmisti.simdi doğum yaptım hala olmadım

teşekkürler tatlım,, bende nurs lokma hekiminkini aldım ama poşet çay içinde zeytin ısırgan felan var bunlar yok bir araştırayım bunuda çok sağolasın..

kürtaj oldum kürtajdan sonra 2 kere düzenli regl oldum sonra 1 hafta geciktim normalde 1 gün bile gecikmediğim için hamile olabileceğimi düşündüm adet olamıyorum drlara gitmekten bıktım başımda dönüyor karnım şiş dr telefonda orgametril diye bir ilaç önerdi kullanmak istemiyorum ..bıktım yeminlen..yine hamile kalamıyacağim..

Merhabalar, bende bu konuda cok buyuk sıkıntidayım. 27yasindayim 3yildir evliyim.ilk birbucuk yil dogum kontrol hapi kullandim mayis 2014de biraktim.biraktiktan iki ay kadar duzenli adet gordum ama sonrasinda adetlerim duzensiZlesti ve kesilmeye basladi.(evlenmeden oncede gayet duzenliydi). 10-20gun arasinda gecikmeler oldu.normalde 6gun boyunca yogun kanamam olurdu kesile kesile 2gune
dustu ve artik sadece bir iki damla leke oluyor kanama hic yok. Doktora gittim kist var dedi progestan verdi kullandim hastalandim kist gecmis dedi kontrole gittigimde ama sonraki ay yine adet gormedim.sogan suyu ictim 15gun hastalandim iki ay boyunca duzenli yogun kanama yasadim. Kurtuldum dedim ama 3.ay yine kesildi adet goremiorum iki damla lekelenme oluyor okadar. Acaba erken menepozami giriyorum adettenmi kesiliyorum???kafamda bir suru soru var henuz cocuk sahibide dgilim sizce neden olabilir?

Son düzenleme:
Doktor ne dedi peki? Ben de 55. Gündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…