merhabalaarrr ben de soğan kürünü deniyorum bu ay..son 2 gün kaldı nasipse..ama bu balçörekotu tarçın karışımı ne kadar ölçüde yapılıyo ne kadar süre kullanılıyo bana da bi bilgi verir misiniz? soğan da bi işe yaramazsa onu yaparım bari..
Bende bundan 2 yıl öncesine kadar ilaçlarla regl olurdum.çok feciydi ama, 3-4 ay olamazdım farlotel içerdim sökerdi.30 yaşıma kadar böyleydi.pcos hastasıyım ben.Birgün tv de İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünü duydum kistleri eritiyor,adetleri düzene koyuyor,hamile kalmayı sağlıyormuş.regl olayım diye düzenli içtim içerken hamile kalmışım.oğlum tedaviyle olmuştu birde kızım oldu.çok şükür doğumdan sonra düzene girdi regllerim,ama 3-4 ay uyğuladım kürü.bence sizde uygulayın ama içerken hamile kalmak istemiyorsanız korunun:))
bende aldım nurs lokman hekimin civan perçemli karışık çayını,tok karnına içtim ama bakalım bişi yok şuan 22 ekimden bu yana daha olmadım,en son ballı tarçınlı çörekotuna geçt, sabah aç karnına denmesi midemi bulandırıyor o yüzden en sona bırakıcam onu.:44:
merhaba ben de polikistik overlıyım..soğan kürünü uygluorum 2-3 gün sonra bitiyor..aslında hem hamilelik için hem de düzenleyici olsun die içiorum ama ilk ayım..sen 3-4 ay kullanmışsın..bildiğim kadaryla bu kür sadece 15 gün kullanılıp bırakılıo..sen nasıl o kadar süre kullandın bana bi detay verebilrimisin baya ihtiyacım var herşeym düzensiz çünkü..anca hap kullanınca 28 gnde bir oluyo..
bende aldım nurs lokman hekimin civan perçemli karışık çayını,tok karnına içtim ama bakalım bişi yok şuan 22 ekimden bu yana daha olmadım,en son ballı tarçınlı çörekotuna geçt, sabah aç karnına denmesi midemi bulandırıyor o yüzden en sona bırakıcam onu.:44:
arkadaşlar ben 2 aydır düzenli adet oluyordum normal miktarda ondan önce ertesi gün hapı kullandım fakat adetim bu ay birden kesildi ilk gün biraz oldu şimdi çok ama çok az oluyor neden olabilir ?
arkadaşlar bende evlendiğimden beri doğru düzgün regli olamıyorum.sadece ilaçlarla oluyorum. 1,5 yıllık evliyim. Farlutal ı denediim hiç etkilemedi bile. Hemmde kaç kez denedim. Bu gittiğim 3. Doktorum. Ilk 2 doktorum poliskistik over var dedii. Ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım. 3. Doktorum sende kist yok dedi..bende dedim böyle böyle soğan kürünü uygulamıştım. Bi iz kalırdı mutlaka dedi. Ama kalmamış:) ama hala regli olamıyorum. Sadece hormon ilacı olan cyclo-prognova ile oluyorum(ismini doğru yazmışımdır umarım). 2. Doktorum beni o kadar ilaç tavsiyelerinden sonra sadece bu ilaçla hasta olmamı sağlamıştı. Hatta doktora sürekli ben yine olmadım diye gidiyordum. Bu verdiğiniz ilaçla olacakmıyım diye soruyordum. Tabi diyordu. Ama bende yine tık yoken sonunda 2. Doktorum bu hormon ilacı ile hasta ettii beni. 6 ay kullandım. 6 ay kullandığım süre içerisinde düzenli adetimi oldum. Ilacı bıraktım yine olmuyorum. 3. Doktorumda tüm tahlileri baştan aldı. Lh hormonun düşük dedi ve o hormon ilacını verdi. Daha 1 ay olmadı. Bakalım olunca ne diyecek doktorum. Durumlar böyle olunca da artık bizde bebek istiyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum ve sıkıntı yapıyorum.
Rabbim hepimize şifa versin.
doktora gttin mi tatlım ben 1sene onu yaşadm sinirki agresif ve şiş idim
tatlım ameliyat mi oldun ki ?
tatlım ertesi gün hapı doum kontrol hapında olan hormonun belki 5katı daha fazla sakın dha kullanma zararlı . İlerde çocuk isteme de problm çıkablr bide adetin düzensizleşir
tatlım ameliyat mi oldun ki ?
aman tatlım cocuğun olmuş gerisi düzelir :)hayır canım ya adet duzensılıgı yasıyordum 60 gunde bır oluyorduM sonra tedavıye basladım 31 33 gunde olmaya basladım sonrada çok sukur hamıle kaldım sımdıde 5 bucuk aylık kızım var..DOGUMDAN SONRA DAHA HASTALANMADIM KESIN YINE AYNI PROBLEMLERI YASARIM
aman tatlım cocuğun olmuş gerisi düzelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?