adet olamıyorum

canım adetimin 2.günü başlıyorum 12gün boyunca sabah akşam aç karnına 1tatlı kaşığı tüketiyorum bir kase bala 1tatlı kaşığı tarçın 2tatlı kaşığı çörekotu koyuyorum ben o şekilde yapıyorum inşallah işe yarar sendede acil şifalar dilerim

canım teşekkür ederim ama ben şu an diana 35 kullanyorum hormonlarım yüksek adetlerim düzensiz diye bu ilaçları içerken söylediklerini uygularsam yanlış işey olmasın

bende aldım nurs lokman hekimin civan perçemli karışık çayını,tok karnına içtim ama bakalım bişi yok şuan 22 ekimden bu yana daha olmadım,en son ballı tarçınlı çörekotuna geçt, sabah aç karnına denmesi midemi bulandırıyor o yüzden en sona bırakıcam onu.:44:

ekimden beri olmuyor musun,dr.a gittin mi? uzun bir süre sogan suyu ic belki olur...

[SUB][/SUB] ekimden beri mi yazmisim pardon 22 ocakta oldum regl en son.karnim agriyor butun belirtileri geldi ama hala olamadim ya.

Merhaba,ben regl olduğum ilk yıllardan beri aynen senin gibi hap kullanırsam zorla regl olurdum çok az oda.birgün tvde gördüm uyguladım kızıma hamile kaldım,doğumdan sonra tekrar 15 gün içtim regl görmedim önce,ibrahim sarçoğlunun sitesine girip mesaj attım sağolsun cevap yazdı uzun yıllar pcos hastasıysanız 4-5 ay adet döneminize 10 gün kala için dedi.bende uyguladım,çok şükür şimdi 4-5 gün atıyor sadece.mucize bir kür bu ama dikkat et hamile kalabilirsin,eğer çocuk istiyorsan sorun yok tabiki.mucize dedim ya ben doğum kontrol hapı kullanırken hap bitti bekle bekle 1 hafta geçti zorla 1 kaç damla regl oldum,oğlumda tedaviyle oldu,yumurta çatmatmak için kullandığım iğneler sonucu hamile kalan ben,nasıl olsa hamlile kalamıyorum düzenli regl olmak istiyorum diye hapı bıraktım 15 gün soğan kürü yaptım ben beklerimki regl olucam yokkkkkk buda fos çıktı diyorum kendi kendime.kür bitti 10 gün geçti tık yok.bir test yapim tekrar başlıyayım doğum kontrol hapına derken oda ne hamileyimmmmmm. Kiiii bide derler doğum kntrl hapını bırakınca hemen hamilelik olmaz diye.Ben çok inandım arkadaşım,umutsuzluğa kapılmadan bir kaç ay uygula derim ben.

ben de nurs marka civan perçemi ve aslan pençesi aldım canım aktarın tavsiyesiyle,adet düzensizliği için istemiştim onları verdi,ayrıca tüpleri de açar dedi ama civan perçemini aç,aslan pençesini tok karnına içeceksin dedi,bir şey değişir mi bilmiyorum ama ben uymaya çalışıyorum.

sevgili kader arkadaşlarım... benim de en son adetimin üzerinden tam 50 gün geçti ve böyle bir gecikmeyi hayatımda ilk kez yaşıyorum...en fazla 3-4 gün gecikirdi. şimdiye kadarhamile kalabilirim ümidiyle beklerken en son 10 gün önce yaptırdığım kan testi negatif olunca test yapmaya da korktum.ve bu gün kırmızıyı gördüm ne yazıkki....

arkadaşlar ben 2 aydır düzenli adet oluyordum normal miktarda ondan önce ertesi gün hapı kullandım fakat adetim bu ay birden kesildi ilk gün biraz oldu şimdi çok ama çok az oluyor neden olabilir ?

arkadaşlar ben 2 aydır düzenli adet oluyordum normal miktarda ondan önce ertesi gün hapı kullandım fakat adetim bu ay birden kesildi ilk gün biraz oldu şimdi çok ama çok az oluyor neden olabilir ?

sanırım kullandığın ilaçtan kaynaklanıyo

Arkadaşlar bende evlendiğimden beri doğru düzgün regli olamıyorum.sadece ilaçlarla oluyorum. 1,5 yıllık evliyim. farlutal ı denediim hiç etkilemedi bile. hemmde kaç kez denedim. Bu gittiğim 3. doktorum. ilk 2 doktorum poliskistik over var dedii. İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım. 3. doktorum sende kist yok dedi..bende dedim böyle böyle soğan kürünü uygulamıştım. bi iz kalırdı mutlaka dedi. ama kalmamış:) ama hala regli olamıyorum. Sadece hormon ilacı olan cyclo-prognova ile oluyorum(ismini doğru yazmışımdır umarım). 2. doktorum beni o kadar ilaç tavsiyelerinden sonra sadece bu ilaçla hasta olmamı sağlamıştı. hatta doktora sürekli ben yine olmadım diye gidiyordum. bu verdiğiniz ilaçla olacakmıyım diye soruyordum. tabi diyordu. ama bende yine tık yok en sonunda 2. doktorum bu hormon ilacı ile hasta ettii beni. 6 ay kullandım. 6 ay kullandığım süre içerisinde düzenli adetimi oldum. İlacı bıraktım yine olmuyorum. 3. doktorumda tüm tahlileri baştan aldı. lh hormonun düşük dedi ve o hormon ilacını verdi. daha 1 ay olmadı. Bakalım olunca ne diyecek doktorum. Durumlar böyle olunca da artık bizde bebek istiyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum ve sıkıntı yapıyorum.

Rabbim hepimize şifa versin.

allah şifa versin canım

3 aydır adet olamadım şişkinlikten patlayacakmışım gibi hissediyordum çok berbat bir duydu Netten araştırdım Flora regl adında bitkisel bir ürün buldum kullanmaya başladım hemen adet gördüm aşırı rahatladım ohh be kızlar hepinize tavsiye ederimm bitkisel hiçbir zararı yok ilaç gibi zararlı da değil

tatlım ameliyat mi oldun ki ?

hayır canım ya adet duzensılıgı yasıyordum 60 gunde bır oluyorduM sonra tedavıye basladım 31 33 gunde olmaya basladım sonrada çok sukur hamıle kaldım sımdıde 5 bucuk aylık kızım var..DOGUMDAN SONRA DAHA HASTALANMADIM KESIN YINE AYNI PROBLEMLERI YASARIM

Son düzenleme:
aman tatlım cocuğun olmuş gerisi düzelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…